Dodaj do ulubionych

Mam zapytanie

01.04.26, 18:02
Czy panna.nasturcja moderuje aktualnie forum Emama. Już było takie pytanie kiedyś. Bo moje posty są usuwane za złamanie prawa, a prawa nie lamią. To samo założycielki wątku. I to nie pierwszy raz. A te najbardziej podłe znikają w chmurze. Do Ciebie to pytanie Kasiu. Jeśli jest taki sposób moderowania. To proszę się przyjrzeć. Coś nie hallo z tym?
Obserwuj wątek
    • lajtova [...] 01.04.26, 20:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • boggi_dan Re: Mam zapytanie 02.04.26, 14:32
      Oczywiście link- forum.gazeta.pl/forum/w,567,179891459,179891459,Oreo.html
    • kasi.aa Re: Mam zapytanie 02.04.26, 16:11
      Moderuje administracja zawodowa. Zgłoszenia i skargi proszę przesyłać pod adres forum@grupagazeta.pl.
      • boggi_dan Re: Mam zapytanie 02.04.26, 19:58
        kasi.aa napisała:

> Moderuje administracja zawodowa. Zgłoszenia i skargi proszę przesyłać pod adres
        > forum@grupagazeta.pl.
        Zaraz prześlę. Tylko kto z tych zawodowych ma odwagę się przedstawić. Bo z tego wątku się bagno zrobiło, jeśli mamy być sprawiedliwi to usuwamy wszystkich za złamanie prawa, a nie co niektórych. Ten admin co moderował wtedy to w forum, to chronił te osoby. Bo nie widać śladu i można powiedzieć, że były to wpisy wyjątkowo chamskie. I to nie jest pierwszy raz. Traktujmy się poważnie Kasiu.
      • forrnitta Re: Mam zapytanie 13.04.26, 17:42
        kasi.aa napisała:

> Moderuje administracja zawodowa.
        A to raczej kłamstwo :) Już widzę, jak leniwi admini zawodowi po nocy usuwają na egrażynie wątek o roli dietetyki w medycynie 🤣🤣🤣
        forum.gazeta.pl/forum/w,654,179925256,179925256,Prosba_o_przeniesienie_watku_z_powrotem_na_forum.html?p=179925256
        No, ale, jeśli to faktycznie któreś z was, to proszę (znów) o uzasadnienie usunięcia tamtego wątku. Wątek został przywrócony, ale nikt nie wyjaśnił, co się wczoraj zadziało. Nikt też za szalone nożyczki nie przeprosił...
        Znowu "błąd w komunikacji po naszej stronie" jak wtedy, kiedy bagienny się nabijał z wyborów na moderatorkę na egrażynie? :P
    • boggi_dan Re: Mam zapytanie 11.04.26, 20:44
      Dalej moje zapytanie kto moderuje forum Emama. 11.04.26, 12:07. Wpis usunięty za złamanie prawa. Reszta wpisów w kosmos. W czym mój wątek złamał prawo? Ile można o tym pisać. To już się robi niesmaczne. forum.gazeta.pl/forum/w,567,179920787,179920787,Scina_z_lekarzem_I_konsekwencje.html
    • boggi_dan Re: Mam zapytanie 16.04.26, 23:39
      Zabierzcie tą moderatorę z emamy. Stronnicza w jedną. Kto to moderuje teraz. forum.gazeta.pl/forum/w,567,179937390,179937390,Espose_Tuska_z_2023_roku.html
      • kasi.aa Re: Mam zapytanie 17.04.26, 16:25
        Proszę o przysłanie zgłoszenia ze wskazaniem szczegółów, pod adres forum@grupagazeta.pl
        Padła już w tym wątku odpowiedź, kto moderuje. Ewentualną skargę można wysłać pod adres pomoc@grupagazeta.pl
        • yenna_m Re: Mam zapytanie 19.04.26, 00:37
          kasi.aa napisała:

> Proszę o przysłanie zgłoszenia ze wskazaniem szczegółów, pod adres forum@grupag
          > azeta.pl
          > Padła już w tym wątku odpowiedź, kto moderuje. Ewentualną skargę można wysłać p
          > od adres pomoc@grupagazeta.pl

Mam nadzieję, ze mod dostaje godną pensję za swoją ciężką pracę.
        • boggi_dan Re: Mam zapytanie 19.04.26, 10:40
          kasi.aa napisała:

> Proszę o przysłanie zgłoszenia ze wskazaniem szczegółów, pod adres forum@grupag
          > azeta.pl
          > Padła już w tym wątku odpowiedź, kto moderuje. Ewentualną skargę można wysłać p
          > od adres pomoc@grupagazeta.pl
          Wysyłałem już odpowiedź. Na pomoc i nie wróciło mi postów. Jeszcze raz napisze. Ten co moderuje, to w każdym wątku przynajmniej usuwa jeden post. Znam zasady nieetykiety. I nie łamie jej. Ale to jest stronnicze, bo przeciwne bardziej zajadłe sobie wiszą. Kto teraz tam dorwał się do moderowania? Widać, że to robi złośliwie. Ile można dyskutować o tym. Choćby to forum.gazeta.pl/forum/w,567,179943614,179943614,Tajemnicze_znikniecia_naukowcow_i_generala.html?p=179943892. Albo w tym wątku. To się w głowie nie mieści - forum.gazeta.pl/forum/w,567,179942376,179942376,Te_tematy_powinna_ematka_zglebiac_i_dyskutowac.html?p=179942822
    • boggi_dan Re: Mam zapytanie 28.04.26, 16:55
      Ta adminka co moderuje to forum to poniżej krytyki. Kto to jest? Nie można napisać prawdy, że w uwolnieniu opozycjonisty brał też udział prezydent Polski Karol Nawrocki i administracja prezydenta Trumpa. Dziś jako specjalny wysłannik prezydenta USA (Donalda) Trumpa ds. Białorusi, wraz z zespołem pomogłem doprowadzić do uwolnienia trzech Polaków i dwóch Mołdawian" — napisał Coale. forum.gazeta.pl/forum/w,567,179971872,179971872,Andrzej_Poczobut_wolny_.html?p=179972006
    • boggi_dan Re: Mam zapytanie 15.05.26, 16:33
      Czy jedni mogą więcej, a drudzy mniej. Coś niesamowitego. forum.gazeta.pl/forum/w,567,180013795,180013795,Red_flags_czy_jednak_nie_.html
    • boggi_dan Re: Mam zapytanie 15.05.26, 21:50
      I takie sobie wisi. iwles
      Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz
      15.05.26, 17:03
      boggi_dan napisał:

> szarmszejk123 napisał(a):
      >
      > > Przestań cytować całe posty do których się nawet nie odnosisz.

> Po to jest cytat.

Nie, pacanie.
      Tutaj masz fragmenty Netykiety. Pewnie nawet nie czytałeś.

• zona_mi Re: Mam zapytanie 16.05.26, 19:16
        > Tutaj masz fragmenty Netykiety. Pewnie nawet nie czytałeś.
        >

Co racja, to racja...
      • zona_mi taniuszka 17.05.26, 13:49
        Chłopcze, nikt cię nie prosi ani o ocenę tego o czym piszę, ani na którym forum, nie interesują mnie też twoje oceny innych użytkowników, chociaż wyraźnie dajesz świadectwo nieustannego stalkowania i hejtowania - jak widać, nie tylko na forum, ale też na poczcie.

Pragnę cię też poinformować, że twoi "przyjaciele" przesyłają mi screeny tego, co piszesz na mój temat, nie tylko mailowo, ale też na ukrytych forach.
        A co do opinii na temat mojego dawnego aesowania, a w szczególności małżeństwa, to rozumiesz, gdzie możesz sobie wcisnąć, uprzednio ciasno je zwinąwszy.

Odczep się i przestań zaśmiecać mi pocztę - nigdy nie byłam twoją "znajomą adminką", nie jestem i nie będę twoją koleżanką, nie chcę mieć z tobą nic wspólnego, poza nieprzyjemnym faktem funkcjonowania na tym samym portalu.

• zona_mi Re: taniuszka 17.05.26, 14:23
          Informacyjnie - jako adresatka maila mam prawo go pokazać, komu zechcę.
          A jeśli nie życzysz sobie, by inni czytali, co z siebie wydobywasz na priv, jak obrażasz, stalkujesz i hejtujesz innych, to przestań do mnie pisać i zajmij się sobą.
          • lajtova Re: taniuszka 17.05.26, 15:21
            A do mnie tani nie pisze na priv:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka