niech 06.03.05, 19:07 Mam ustawione w Moim forum sortowanie watkow wedlug daty ostatniego postu ale na FoF uparcie sortuja mi sie wedlug daty zalozenia. Czy to bug czy tez nie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: :) Re: Usterka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:44 Jak Usterka,to wszystko nagrywają i potem puszczą w Tvn,możesz być spokojnay. Link Zgłoś
kocibrzuch Re: Usterka? 06.03.05, 19:57 Podejrzewam, że to celowe działanie (podobnie na fom), celem wyeliminowania nudziarzy (takich jak ja) podbijających swój wątek celem uzyskania wreszcie odpowiedzi od adminów. Link Zgłoś
bartoszcze Re: Usterka? 06.03.05, 23:11 To nowy skrypt porządkowy. Jego nowa wersja będąca jeszcze w fazie testowej przewiduje po piątym wyświetleniu strony FoF ustawienie sortowania wg autora. A na FoM z jakiegoś powodu ten skrypt nie zawsze działa... Link Zgłoś
warka_strong Re: Usterka? 07.03.05, 09:23 Zapewne dojdzie też do sortowania alfabetycznego... Link Zgłoś
tebe Re: Usterka? 07.03.05, 13:05 Nie bug. To forum pomocowe, więc ustawiliśmy kolejność tak, jak są zadawane pytania. Sortowanie zostało, bo pozwala sprawdzić, do czego się ktoś dopisał. Link Zgłoś
niech Re: Usterka? 07.03.05, 15:19 A coz warte jest pytanie bez odpowiedzi? Przeciez ludziska sie tu wpisuja nie zeby zadac pytanie tylko zeby uzyskac na nie odpowiedz. A wiec preferowane powinny byc odpowiedzi - i ich daty. Link Zgłoś
tebe Re: Usterka? 08.03.05, 11:42 Strona z pytaniem ma stały adres, jak się pojawia odpowiedź, pojawia się ptaszek. Można przesortować. Link Zgłoś
niech Re: Usterka? 08.03.05, 17:24 Chicalbym dodac ze kiedy ja udzielam odpowiedzi - a moje odpowiedzi sa zawsze sluszne - zaden ptaszek sie nie pojawia. PS. Z przykroscia zauwazylem ze zniknal link do watku jabola. Jak chlopina to przezyl? Link Zgłoś
citisus Re: Usterka? 08.03.05, 17:34 niech napisała: > Chicalbym dodac ze kiedy ja udzielam odpowiedzi - a moje odpowiedzi sa zawsze > sluszne - zaden ptaszek sie nie pojawia. Hmmmmm, a jesteś pewien, że masz swojego ptaszka ??? -- Tak sądzę. Wesołe.... Link Zgłoś
niech Re: Usterka? 08.03.05, 21:01 A po co ci mikroskop? Nie mierz wszystkich wlasna miara. Link Zgłoś
messja Re: Usterka? 09.03.05, 19:00 niech napisała: > PS. Z przykroscia zauwazylem ze zniknal link do watku jabola. Jak chlopina to > przezyl? to straszne! gdzie teraz znajdziemy drugi taki zbior linkow zamiast odpowiedzi? pogubimy sie:( Link Zgłoś
bartoszcze Re: Usterka? 11.03.05, 19:45 A mnie się chyba właśnie usterka zepsuła i sortuje jak należy:) zobaczymy jak długo.. Link Zgłoś
anaiss Re: Usterka? 14.03.05, 19:04 Nie działa mi prawidłowe sortowanie postów w wątku, zamiast ostatniego u góry, mam ostatni na dole. Mam tak na forum praca, na innych jest poprawnie. anaiss Link Zgłoś