aniela 11.03.05, 17:11 czy to moze jakas zmiana na lepsze jest? bo nie wiem Link Zgłoś Obserwuj wątek
goniacy.pielegniarz Re: forum sie zepsulo 11.03.05, 17:14 Mam nadzieję, że to tylko błędy a nie nowy wygląd forum. Link Zgłoś
kropka Re: forum sie zepsulo 11.03.05, 17:14 na pewno zmiana na lepsze. Dla naszego dobra, oczywiście. Link Zgłoś
umfana Re: forum sie zepsulo 11.03.05, 17:16 Czy to takie udogodnienie dla niedowidzących emerytów, którzy grassują na forum? Link Zgłoś
bziuk Re: forum sie zepsulo 11.03.05, 17:21 qrka tego się nie da czytać ;-( proszę o info na priv jak wrócimy do normy :-/ pzdr bziuk Link Zgłoś
aniela Re: forum sie zepsulo 11.03.05, 17:25 aha musicie sie przyzwyczaic do lepszego. dla wlasnego dobra Link Zgłoś
mameluch Re: forum sie zepsulo 11.03.05, 17:33 w ogole jakas rewolucja dzis, zmiany nazw (Cosmopolitan juz nie ma;), przenoszenie (Telewizja). to tylko te ktore sam zauwazylem. im chyba placa od wykonanych czynnosci, albo robia jak firmy antywirusowe, ktore najpierw wypuszczaja wirusa, po jakims czasie antywira dla niego dzieki ktoremu zyskuja pochwaly i kase;) nasi admini najpierw rozpieprza, potem ludzie beda sie burzyc, a oni po jakims czasie wszystko wspanialomyslnie cofna do stanu wyjsciowego, tak zeby Adas M. (nie Malysz) widzial ze jego imperiumko ciagle ewoluuje ku doskonalosci:/ Link Zgłoś
aniela Re: forum sie zepsulo 11.03.05, 17:35 nie narzekaccie. zobaczycie, przyjdzie Adam i naprawi! wszystko! a ja tu na niego poczekam :) Link Zgłoś
tebe Re: forum sie zepsulo 11.03.05, 17:36 Może nie masz styli (czy wszystko jest Timesem?) To awaria raczej, miałem to przez chwilę ale już mam dobrze. Link Zgłoś
aniela Re: forum sie zepsulo 11.03.05, 17:37 wszystko jest kulfonem. mialam wlasnie napisac, ze moglby sie ktos zjawic i kurtuazyjnie wyjasnic, ze parcujecie nad tym, ale zepsules mi wejscie cale. Link Zgłoś
tebe Re: forum sie zepsulo 11.03.05, 17:45 Co zawsze można spróbować. Zrestartować przeglądarkę - to zmieni zapewne serwer z którego korzystasz i powinno się poprawić. Zrestartować = zamknąć całkiem i postawić. Link Zgłoś
mameluch Re: forum sie zepsulo 11.03.05, 17:48 ok, z rady nie zdazylem skorzystac, bo po odswiezeniu w celu sprawdzenia czy cos nowego w watku, wszystko w koncu wrocilo do normy:) a u Anieli? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: forum sie zepsulo IP: *.acn.waw.pl 11.03.05, 17:52 u mnie wszystko dobrze, dziekuje ze pytasz. troche tylko bole migrenowe mi dokuczaja, nic powaznego. (wylaczylam, wlaczylami ruszylo) Link Zgłoś
Gość: mrawcia Lepsze jest wrogiem dobrego... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 11.03.05, 17:49 Jeśli to ma być zmiana na lepsze, to dlaczego jest tak beznadziejnie??? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Lepsze jest wrogiem dobrego... IP: *.acn.waw.pl 11.03.05, 17:53 aha zawsze znajdzie sie niekontruktywny krytyk jakis. a probowalas szukac jasniejszych stron zycia? czy poprzestalas na tym co jest tylko? to miej pretensje wylacznie do siebie. Link Zgłoś
derduch Re: forum sie zepsulo 11.03.05, 18:08 Pod IE wygląda normalnie, ale pod Firefox-em strasznie się kaszani. Co robic dobrzy ludzie? Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: forum sie zepsulo IP: 212.20.131.* 11.03.05, 18:51 derduch napisał: > Pod IE wygląda normalnie, ale pod Firefox-em strasznie się kaszani. U mnie to samo, niestety :( > Co robic dobrzy ludzie? Pozostaje używać tego cholernego IE. A może to tak specjalnie się kaszani w ramach akcji promocyjnej Agory na rzecz Microsoftu? Jura Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: Jest Ok - restart przeglądarki i już ;o) 11.03.05, 19:51 a u mnie kilkakrotny restart Opery i przejscie na IE (jego rowniez restartwoalam) nic nie daje :/ Link Zgłoś
barrakkuda Re: Jest Ok - restart przeglądarki i już ;o) 11.03.05, 20:28 To nic nie daje... To koszmar! Logowanie trwa wieki i najczesciej bez skutku. Zanim tu weszlam 4 razy mi wyskoczylo info "No Response from Application Web Server There was no response from the application web server for the page you requested. Please notify the site's webmaster and try your request again later." I tak mam od 2 tygodni. Ktos tu juz poruszyl podobny problem, ale to chyba jak groch o sciane... Ciekawe ile razy mi sie wysle ten post? A nawet jak sie wysle to i tak watek nie podciagnie sie do gory... Chyba trzeba sie stad bo cierpliwosci coraz mniej. Pozdrawiam tylko i wylacznie Forumowiczow - B. Link Zgłoś
barrakkuda Re: Jest Ok - restart przeglądarki i już ;o) 11.03.05, 20:28 To nic nie daje... To koszmar! Logowanie trwa wieki i najczesciej bez skutku. Zanim tu weszlam 4 razy mi wyskoczylo info "No Response from Application Web Server There was no response from the application web server for the page you requested. Please notify the site's webmaster and try your request again later." I tak mam od 2 tygodni. Ktos tu juz poruszyl podobny problem, ale to chyba jak groch o sciane... Ciekawe ile razy mi sie wysle ten post? A nawet jak sie wysle to i tak watek nie podciagnie sie do gory... Chyba trzeba sie stad wynosic bo cierpliwosci coraz mniej. Pozdrawiam tylko i wylacznie Forumowiczow - B. Link Zgłoś
zettrzy Re: forum sie zepsulo 12.03.05, 04:26 komu tu restartowaie pomaga - ja probowalam z 5 razy, kufno, tak samo beznadziejnie jak bylo, no i mam IE, wiec to nie IE, tylko jakis artysta-developer testuje na zywych uzytkownikach zamiast na test platform Link Zgłoś
piekielny.twist Re: forum sie zepsulo 12.03.05, 08:38 ja również od wczoraj mam problemy z prawidłowym wyświetlaniem się forum po zalogowaniu. Wszystko napisane jest Times New Romanem. Korzystam z Firefoxa. Czy tak już będzie stale wyglądało forum? Link Zgłoś
eela Re: forum sie zepsulo 12.03.05, 10:12 Nie, jest awaria od wczoraj. Spróbuj sobie założyć nowy login (tymczasowo), bo nie na wszystkich jest źle. Może będziesz mieć szczęście. Ja na tym mam dobrze. Link Zgłoś
lucy_z Re: forum sie zepsulo 12.03.05, 12:03 U mnie jest tak drobny druk, ze rozmywa mi się przed oczami:(( Okulary nie pomagają;)) Link Zgłoś
lucy_z Re: forum sie zepsulo 12.03.05, 12:07 no i jeszcze godziny..zatrzymały się po północy:( Link Zgłoś
eela Re: forum sie zepsulo 12.03.05, 14:11 U mnie na innym loginie z kolei litery są ogromne. Trzeba siedzieć metr od monitora. Link Zgłoś
lucy_z Re: forum sie zepsulo 12.03.05, 22:20 eela napisała: > U mnie na innym loginie z kolei litery są ogromne. Trzeba siedzieć metr od > monitora. Mówisz Elu zeby zmienić nicka? Jestem tak silnie do niego przywiązana;)) Pozdrawiam:))) Zaraz zastosuję się do Twojej rady:)) Link Zgłoś
aniela Re: forum sie zepsulo 13.03.05, 10:31 aha pokaz sie w tym drugim nicku, zebym mogla utrafic kamieniem, pacynko wstretna! ;) Link Zgłoś
lucy_z Re: forum sie zepsulo 13.03.05, 10:37 aniela napisała: > aha pokaz sie w tym drugim nicku, zebym mogla utrafic kamieniem, pacynko > wstretna! > > ;) Anielko, a cóż Ci uczyniłam złego???;) Chyba, ze to do Eli było?;)) Niestety, zaparło się i nie moglam się zalogować pod nowym nickiem:( Dalej przez lupę czytam ale długo tak nie wytrzymam!!!!;)) Link Zgłoś
aniela Re: forum sie zepsulo 15.03.05, 08:50 o! po co Ci tarcza? to nieuczciwe. jak mam Cie ukamieniowac, kiedy zaslaniasz sie tarcza? to wbrew regulaminowi. Link Zgłoś
pacynka_wstretna Re: forum sie zepsulo 17.03.05, 00:23 Ale rykoszet, rykoszet jest zgodny! :-) Link Zgłoś
aniela Re: forum sie zepsulo 17.03.05, 12:29 znaczy zeby oberwalo sie niewinnym przypadkowym przechodniom hyyh ? no tak, to jest dozwolone pod warunkiemze szybko damy dyla Link Zgłoś
elasie Re: forum sie zepsulo 13.03.05, 20:36 U mnie też wszystko jest "kulfonem" (cyt. z wcześniejszych wypowiedzi)oraz problem z logowaniem! O co chodzi? elasie Link Zgłoś
jureek Re: forum sie zepsulo 17.03.05, 08:37 Jeszcze do wczoraj było popsute, dzisiaj wreszcie normalnie jest. Jura Link Zgłoś
aniela Re: forum sie zepsulo 17.03.05, 12:27 znaczy u Ciebie najdluzej trwala awaria. i ciekawe czy to przypadek jest. ;) Link Zgłoś