wielki_czarownik 08.04.05, 20:51 Czemu kasujecie moje wątki w których stwierdzam oczywisty fakt, że jesteście żałośni. Gdzie chrześcijańskie miłosierdzie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kontozbanowane Re: Ponownie pytam 08.04.05, 21:12 Jesteś lepszy? To "oczywisty fakt", po co pytam ;) Link Zgłoś
janek0 Re: Ponownie pytam 08.04.05, 21:38 wielki_czarownik napisał: > Czemu kasujecie moje wątki w których stwierdzam oczywisty fakt, że jesteście ża > łośni. > Gdzie chrześcijańskie miłosierdzie? Licz na to, że Ci nie odpowiedzą. Bo jak już, to dopiero się okaże. Ja się dowiedziałem, że używam słów wulgarnych, chociaż jako żywo nie użyłem. Link Zgłoś
tebe Re: Ponownie pytam 08.04.05, 22:44 Czarowniku. Są pewne zasady, prosimy ich przestrzegać. 1. Pytania o kasowanie - mailem. 2. Netykieta obowiązuje = nie zakładaj kolejnych wątków na ten sam temat. Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Ponownie pytam 09.04.05, 11:41 tebe napisał: > Czarowniku. > Są pewne zasady, prosimy ich przestrzegać. > 1. Pytania o kasowanie - mailem. Skoro kasowanie jest publiczne to pytanie też. > 2. Netykieta obowiązuje = nie zakładaj kolejnych wątków na ten sam temat. Netykieta = zakaz krytyki? Link Zgłoś
janek0 Re: Ponownie pytam 09.04.05, 14:39 wielki_czarownik napisał: > tebe napisał: > > > Czarowniku. > > Są pewne zasady, prosimy ich przestrzegać. > > 1. Pytania o kasowanie - mailem. > > Skoro kasowanie jest publiczne to pytanie też. > > > 2. Netykieta obowiązuje = nie zakładaj kolejnych wątków na ten sam temat. > > Netykieta = zakaz krytyki? a nie mówiłem ? było nie pytać... Link Zgłoś