max39 20.04.05, 21:13 Na forum gazeta.pl najwyzszy czas juz wprowadzic emotikony czyli te smieszne buzki ktore mozna wstawiac na innych forach .Co wy na to ? -- Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kixx Re: Brak emotikonow IP: *.acn.waw.pl 20.04.05, 21:23 tu i bez emotikonow jest smieszno i straszno Link Zgłoś
jk Re: Brak emotikonow 20.04.05, 21:40 :-) ;-) :] i maaasa innych, czy to nie emotikony? :> nie ma czego wprowadzać, "śmieszne buźki" są tu od zawsze :) Link Zgłoś
max39 Re: Brak emotikonow 22.04.05, 15:03 jk napisał: > :-) ;-) :] i maaasa innych, czy to nie emotikony? :> > nie ma czego wprowadzać, "śmieszne buźki" są tu od zawsze :) > To sa takie emotikony zastepcze . Link Zgłoś
warka_strong Re: Brak emotikonow 20.04.05, 21:49 Po co? Tylko dlatego, że inne fora są pstrokate, to i to musi takie być? Pomijając aspekt estetyczny forum trzeba mieć na uwadze także jego czytelność. Link Zgłoś
gale Re: Brak emotikonow 20.04.05, 23:09 LOL dawno tak nie ROTFLnalem. Powinienes byl napisac tak: "nA f0rUm g4zEt4 n4jVVyShY cZaS VVpRoVV4DzIc eMoT1k0nY c2yL1 tE sM1EsHne b00zKeY..." Wtedy byloby to bardziej zrozumiale. Link Zgłoś
max39 Re: Brak emotikonow 22.04.05, 15:00 > "nA f0rUm g4zEt4 n4jVVyShY cZaS VVpRoVV4DzIc eMoT1k0nY c2yL1 tE sM1EsHne b00zKe > Y..." A czy to jest przyklad nowego slangu mlodziezowego? Link Zgłoś
bragiel Dobrze,że nie ma emotikonów 20.04.05, 23:12 max39 napisał: > Na forum gazeta.pl najwyzszy czas juz wprowadzic emotikony czyli te smieszne > buzki ktore mozna wstawiac na innych forach .Co wy na to ? Nie żartuj.Emotikony to coś czego nie cierpię i z czym walczę. Zamiast opisać swój stan ,to co się myśli-młodzież rzuca jakiś głupkowaty emotikon. Emotiokony to peweien regres w historii piśmiennictwa-powrót do epoki pisam obrazkowego-dlatego je zwalczam. Bardzo dobrze,że na forum gazeta.pl nie ma emotikonów. Link Zgłoś
wave32 Re: Dobrze,że nie ma emotikonów 20.04.05, 23:17 bragiel napisał: > Bardzo dobrze,że na forum gazeta.pl nie ma emotikonów. I miejmy nadzieję nigdy nie będzie. Link Zgłoś
no_login Re: Dobrze,że nie ma emotikonów 21.04.05, 01:01 Bo po emotikonach to juz tylko pismo klinowe... Link Zgłoś
max39 Re: Dobrze,że nie ma emotikonów 22.04.05, 15:07 ragiel napisał: > max39 napisał: > > > Na forum gazeta.pl najwyzszy czas juz wprowadzic emotikony czyli te smies > zne > > buzki ktore mozna wstawiac na innych forach .Co wy na to ? > Nie żartuj.Emotikony to coś czego nie cierpię i z czym walczę. > Zamiast opisać swój stan ,to co się myśli-młodzież rzuca jakiś głupkowaty > emotikon. > Emotiokony to peweien regres w historii piśmiennictwa-powrót do epoki pisam > obrazkowego-dlatego je zwalczam. > Bardzo dobrze,że na forum gazeta.pl nie ma emotikonów. > > Oczywiscie nie mozna ich nadluzywac ale w stosowaniu ich z umiarem nie ma nic zlego .Jesli na jeden post dodam jeden emotikon to nie ma w tym nic zlego . Link Zgłoś
zakompleksiony Re: Brak emotikonow 21.04.05, 08:27 Ja też jestem za wprowadzeniem emotikonów. Ludzie którzy są przeciwko nim są pozbawieni wyobraźni i radości życia. Dzięki emotikonom można wyrazić bardzo wiele nowych ciekawych rzeczy, a nie jak się pisze. Link Zgłoś
mameluch Re: Brak emotikonow 21.04.05, 08:45 ja smych emotow uzywam, ale blagam, niech nie pojawiaja sie tu ich wersje animowane czy cokolwiek a'la gg:/ chyba ze gazeta.pl planuje znalezc nowy target w grupie 12-16latkow. Link Zgłoś
tebe Re: Brak emotikonow 21.04.05, 10:51 Na Forum Gazeta.pl emotikonów nie będzie. Pozdrawiam Link Zgłoś
misiania Re: Brak emotikonow 21.04.05, 10:53 aha. i przyszłam, i zobaczyłam, że wszystko, co powiedział Tebe, było dobre. Link Zgłoś
jureek Re: Brak emotikonow 21.04.05, 11:08 tebe napisał: > Na Forum Gazeta.pl emotikonów nie będzie. Masz u mnie piwo za tę odpowiedź! Jura Link Zgłoś
bragiel Re: Brak emotikonow 21.04.05, 11:29 tebe napisał: > Na Forum Gazeta.pl emotikonów nie będzie. > > Pozdrawiam I bardzo mnie to cieszy. Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Brak emotikonow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:38 Guru Tebe być wielki. Link Zgłoś
olaborkowska Re: Brak emotikonow 22.04.05, 11:56 tebe napisał: > Na Forum Gazeta.pl emotikonów nie będzie. > > Pozdrawiam I chwała Ci za to! Link Zgłoś
max39 Re: Brak emotikonow 22.04.05, 14:59 tebe napisał: > Na Forum Gazeta.pl emotikonów nie będzie. > > Pozdrawiam Ale czy nie bedzie ich z powodow technicznych , czy moze jest inny powod? Link Zgłoś