cze67 16.05.05, 22:11 Spodziewam się kilku ważnych dla mnie maili na moją gazetową pocztę. Ponieważ nie doszły, z "ostrożności procesowej" wysłałem sam do siebie (z innego konta) kilka wiadomości. Także nie doszły. Link Zgłoś Obserwuj wątek
jk Re: Kłopot z pocztą 16.05.05, 23:27 polecam założenie skrzynki komercyjnej (płatnej), jeśli coś ci na nią z winy usługodawcy nie dojdzie, to cie przeporszą i ci to jakoś pewnie zrekompensują nie mówiąc już o innych korzyściach a bezpłatną pocztą (w każdym serwisie) jest tak, że jak zawiedzie, to nikt się specjalnie nie zmartwi :) niestety, oczywiście Link Zgłoś
delphinee Re: Kłopot z pocztą 16.05.05, 23:32 poczta dojdzie, tylko troszeczke pozniej ;) ja tez tak mialem, ale nigdy nie zaginela w akcji, p/w Link Zgłoś
jk Re: Kłopot z pocztą 16.05.05, 23:38 delphinee napisał: > poczta dojdzie, tylko troszeczke pozniej ;) > ja tez tak mialem, ale nigdy nie zaginela w akcji, a ja miałem, i to nie raz :) gazetowy serwer czasem odrzuca niektóre maile bez szczególnego powodu, już się przyzwyczaiłem :) Link Zgłoś
jabbur Re: Kłopot z pocztą 17.05.05, 13:34 Listy dochodzą praktycznie zawsze, czasami mają "pewne" opóźnienie. j/a Link Zgłoś
jk Re: Kłopot z pocztą 17.05.05, 17:20 no, chyba nie :) wczoraj wysłany z onetu mail z wysokim priorytetem nie doszedł na gazetę do dzisiaj, a wpowtórka na wp doszła już wczoraj po minucie od nadania :) Link Zgłoś
cze67 Re: Kłopot z pocztą 18.05.05, 12:01 Właśnie dostałem maila, którego wysłałem sam do siebie ...dwa dni temu. Link Zgłoś