Dodaj do ulubionych

Pytanie o przegladarki

20.06.05, 18:58
Dlaczego gdy korzystam z Explorera forum chodzi tak jakby chcialo a nie moglo
? A gdy wrzucam Mozille smigam po prostu ? Juz kilka razy to sprawdzalam.
To nie kwestia kompa ( jest nowiusi i b.szybki ), ani lacza ( 2 MB ).
Obserwuj wątek
    • xxx131 Re: Pytanie o przegladarki 20.06.05, 19:00
      Bo Exploler strasznie muli, a Gazeta.pl na to nic nie poradzi.....
    • marianna.rokita Re: Pytanie o przegladarki 20.06.05, 19:13
      No wyglada na to,ze tak. Przechodzenie z forum na forum w przypadku uzywania
      Mozilli trwa u mnie ok. 0,90 s, a Explorera ok 5 s.No i chyba sie z Explorerem
      pozegnam zatem. Zaraz Opere przetestuje.Ale ciekawi mnie czy to jest wylacznie
      wina Explorera ? Czy cos szwankuje z forum ?

PS.
      A propos jak wiesz, chce zapytac jaka moze byc maksymalna wielkosc pamieci RAM w
      kompie, obecnie na rynku ?Bo dyskowej starczy mi na najblizsze 5 lat. Mam ochote
      zlozyc sobie potwora :D
      • Gość: calkiem_nowy Re: Pytanie o przegladarki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 19:44
        Może w innych używasz jakichś wtyczek blokujących np. gemiusa (jakieś adblocki
        itp.). A gemius lubi czasem przymulić.
        • marianna.rokita Re: Pytanie o przegladarki 20.06.05, 19:51
          Wszedzie uzywam tych i innych wtyczek :)Cierpie na wrodzona niechec do
          cookies,reklam, badan itd. Reklamy to ja dawno na forum nie widzialam. A propos
          jak znasz jakas extra podeslij.Ale uprzedzam, ze przejrze ja pod lupa :)
          Nie sadze calkiem_stary, zeby to bylo rozwiazanie problemu. A przeciez nie moge
          ciagle Explorerem trafiac na krzaczacy sie serwer :D Zreszta robilam testy.
          • Gość: calkiem_nowy Re: Pytanie o przegladarki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 20:42
            marianna.rokita napisała:

> jak znasz jakas extra podeslij.Ale uprzedzam, ze przejrze ja pod lupa :)

Nie mogę nic polecić, bo praktycznie używam jedynie adblocka.

> Nie sadze calkiem_stary, zeby to bylo rozwiazanie problemu. A przeciez nie
            > moge ciagle Explorerem trafiac na krzaczacy sie serwer :D Zreszta robilam
            > testy.

Etam, niektórzy mają pecha, po prostu.
            • yaang Re: Pytanie o przegladarki 21.06.05, 10:49
              ja proponuje mozille /ff/ lub opere
              - jak sprobujesz ktoras z tych przegladarek nie zamienisz na zadna inna ;]
              powodzenia
              p/w
              • Gość: calkiem_nowy Re: Pytanie o przegladarki IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.06.05, 11:25
                Ja proponuję w3ma. Nie potrzeba nawet adblocka.
    • are.1 Re: Pytanie o przegladarki 20.06.05, 20:00
      Juz od drugiego postu w portalu pytasz tutaj o banaly w nowych watkach,
      rzadzisz, wspoladministujesz, decydujesz, dyrektywy i osady wydajesz...
      A teraz jeszcze bez zapoznania sie z tematem atakujesz jedyna osobe, dzieki
      ktorej forum Zdrowie nie zamienilo sie jeszcze w kap;lice. Mysle ze lepiej
      bedzie jak znajdziesz sobie jakies forum tematyczne.
      • marianna.rokita Re: Pytanie o przegladarki 20.06.05, 20:16
        Chwila moment, czym podpadlam, ze akurat do mnie ten post ? Zdrowiem ?Krytyka
        postu o 12 g amoxycylinum ? Nie mam prawa zapytac o przegladarke?
        Posluchaj na jutro bede miec expertyze,bo watek Artura przekazalam do znajomego
        specjalisty. I wtedy zobaczymy, czy Ty masz racje, czy ja.
        Poza tym, Twoja wypowiedz jest typowym atakiem personalnym, wiec zgodnie z
        wytycznymi netykiety nie bede i nie powinnam wiecej z Toba dyskutowac.
        Bez odbioru.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka