geograf 20.08.02, 20:16 kolejny post został usunięty za względu na złamania prawa lub regulaminu. CO JEST??????? Link Zgłoś Obserwuj wątek
eela Re: cenzura na FORUM GW?????? 20.08.02, 20:22 Ale jaka wiadomość? Wczoraj albo przedwczoraj narzekali na krakowskim, ze informacje znikają. Link Zgłoś
Gość: pollak Admin jest BOFH-em IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.08.02, 20:34 eela napisała: > Ale jaka wiadomość? > Wczoraj albo przedwczoraj narzekali na krakowskim, ze informacje znikają. :) Link Zgłoś
eela Re: cenzura na FORUM GW??????/do geografa 20.08.02, 20:36 Twoja wiadomość została usunięta, czy zacytowałes tekst? Zobaczyłam to w kilku miejscach. Nie wiem o co chodzi. Jakis czas temu kilka osób wpadło na pomysł, zeby administracja zamieszczała jakąś informację, gdy usuwa post. Nie wiem, czy to efekt tego pomysłu, czy faktycznie wprowadzili tylnymi drzwiami cenzurę. Bo dopiero co był krzyk o moderowanie. Poprzednio usuwane posty lądowały na oslej ławce, a co stało sie np. z Twoim? Link Zgłoś
Gość: mario2 zostaliscie powiadomieni o co idzie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 20:41 Link Zgłoś
Gość: pollak geograf, 'odpowiedz cytując' to zobaczysz treść IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.08.02, 20:43 geograf napisał: > > Link Zgłoś
Gość: mario2 niezly numer :o) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 20:44 Gość portalu: pollak napisał(a): > geograf napisał: > > > > > Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ja widzę, CUD CUD CUD !!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.08.02, 20:48 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > geograf napisał: > > > > > > > > Link Zgłoś
geograf haha widzisz tylko to co zostało wysłane po zacyto 20.08.02, 20:51 waniu!!:) pierwotnych posów nie zobaczysz:( Link Zgłoś
eela Re: Eelu- napisz w temacie postu :) 20.08.02, 20:56 Słuchajcie, moje posty wróciły, a poprzednio tez były wycięte. Płakac mi sie chciało..bo nie było zadnego powodu jak wszyscy widzą...ktoz tam przedobrzył...i nie jestem pewna, czy wróciły wszystkie w całości. Powiem Wam wszystkim jedno, jestem zszokowana....to próba wprowadzenia cenzury tylnymi drzwiami Link Zgłoś
eela Re: cenzura na FORUM GW?????? 20.08.02, 20:59 Do geografa i pozostałych - wszystko chyba Wasze leci...napiszcie mailem Geograf o co pytasz, jak napisałeś, żebym napisała o poscie, wyślij maila, ale nie umieszczaj w nagłówku słowa cenzura, bo może jest nałożony filtr Link Zgłoś