anaiss 07.08.05, 21:59 W jaki sposób mogę poprawiać lub usunąć dane które udostępniłam przy rejestracji konta w gazeta.pl? anaiss Link Zgłoś Obserwuj wątek
eressea Re: usunięcie danych 07.08.05, 22:06 anaiss napisała: > W jaki sposób mogę poprawiać lub usunąć dane które udostępniłam przy rejestracji konta w gazeta.pl? Wejdź do poczty; z lewej strony: 'zmień swoje dane / hasło" Link Zgłoś
pan_pndzelek A przepraszam, że tak zapytam... 07.08.05, 22:08 anaiss napisała: > W jaki sposób mogę poprawiać lub usunąć dane które udostępniłam przy rejestracji konta w gazeta.pl? A przepraszam, że tak zapytam... zmieniłaś płeć czy jakieś inne zmiany w tobie zaszły, że chcesz te dane prostować? Link Zgłoś
anaiss Re: A przepraszam, że tak zapytam... 07.08.05, 22:35 Dziękuję za odpowiedź. Chciałam upewnić się, czy podałam swoje dane osobowe przy rejestracji. Zakładałam konto już jakiś czas temu i nie pamiętam tego. Na szczęście okazało się, że nie umieściłam nic ponad to, co było wymagane. Pozdrawiam anaiss Link Zgłoś
Gość: figlarna wiesiekq Re: usunięcie danych IP: *.piotrkow.net.pl 09.08.05, 16:29 szanujący się troll zakłada kilkanaście kątów na gazeta.pl żeby nękać swoich adweresarzy.... ("Jeżeli ja jestem 'lewicą laicką' lub 'kryptokomunistą' - wy, moi szanowni adwersarze, jesteście po prostu świńmi" - Adam Micknik 1990 r.) Link Zgłoś
Gość: kiepski ferdek Re: usunięcie danych IP: *.piotrkow.net.pl 09.08.05, 16:30 no i w takich kontach Tr0lluJącYCH dane się bierze z sypiącego sie sufitu rwdakcji Link Zgłoś