ijaw 25.10.05, 21:37 z czym to jeść:-) proszę o wyjaśnienie, zanim odkleję lub przykleję z wrodzonej damskiej ciekawości Link Zgłoś Obserwuj wątek
bartoszcze Re: Odklej, przyklej ... 25.10.05, 22:19 No własnie, czy to już można używać? Bo ja jeszcze nawet "moderuj"/"nie moderuj" nie spróbowałem:) Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Odklej, przyklej ... 25.10.05, 23:01 to przecież te szpileczki - tak jak na forum Kobieta przytwierdzacie wątek, który uważacie np. za godny polecenia - żeby na dół nie uciekł, nie zgubił się. Link Zgłoś
b.pascal Re: Odklej, przyklej ... 25.10.05, 23:09 Nie wiem, czy można, ale ja używam. I juz widzę nowe możliwości i niestety także nowe zagrożenia. :) Link Zgłoś
tebe Re: Odklej, przyklej ... 26.10.05, 08:48 Wstrzemięźliwie, dla ciekawych tematów, na krótko, używać czasem warto. No i nie dla wątków "administracyjnych" bo to niefajne. Link Zgłoś
b.pascal Re: Odklej, przyklej ... 26.10.05, 10:46 A co należy rozumieć jako "krótko": kilka godzin, czy kilka dni? :) Link Zgłoś
tebe Re: Odklej, przyklej ... 26.10.05, 16:51 Na prywatnym jak się chce. Na publicznym, raczej max dobę. Link Zgłoś
ijaw Re: Odklej, przyklej ... 26.10.05, 11:42 Dziękuję. Na próbę jeden wątek przyszpiliłam. :)) Link Zgłoś
ijaw Re: Odklej, przyklej ... 26.10.05, 11:48 bartoszcze napisał: > Bo ja jeszcze nawet "moderuj"/"nie moderuj" nie spróbowałem:) > Żałuj, że kobietą nie jesteś przyciski zabrali, ale doznań nie:))) Link Zgłoś
jabbur Re: Odklej, przyklej ... 26.10.05, 01:02 Możesz wybrać wątek/wątki, który "przykleisz" na górze swojego forum. Zalecamy używanie z umiarem do wyróżniania ciekawych dyskusji :) j/a Link Zgłoś
bragiel Re: Odklej, przyklej ... 26.10.05, 16:11 Czy funkcji ,,przyklej" może użyć forumowicz, nie będący właścicielem danego forum ? Czyli, innymi słowy, czy mogę sobie np. na forum ,,Kraj" , przykleić jakiś wątek, by mi nie umknął w gąszczu innych, tak, by to przyklejenie było widoczne tylko dla mnie? Tak jest na kilku forach, że każdy użytkownik przykleja sobie wątki, które uzna za ciekawe i są one zawsze na górze. Link Zgłoś
rubeus Re: Odklej, przyklej ... 27.10.05, 21:22 Buuu.... ograniczone do 3 przyklejononych wątków... Link Zgłoś
tebe Re: Odklej, przyklej ... 28.10.05, 09:09 No weź, a po co więcej? To i tak o dwa za dużo. :-) Link Zgłoś
rubeus Re: Odklej, przyklej ... 28.10.05, 19:05 Eeeeeeeeee.... to może uznamy, że jojczenia nie było :-) Link Zgłoś