Gość: Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:19 Gratuluje :) Mam nadzieje ze finał bedzie pełen emocji! :) A bede w nim kibicował jak zwykle słabszemu.. w tym przypadku cypryjczykowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: makee Re: Federer w finale Australian Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:08 Emocje emocjami ja chce zobaczyć piękną grę Federera i mało mnie obchodzi czy gość po przeciwnej stronie siatki zagra równie dobrze czy będzie tylko tłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.j. Najlepiej bedzie dla ciebie .... IP: *.12.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 27.01.06, 16:09 JAK FEDERER ZAGRA Z SAMYM SOBA,odbijajac pilke od jakiejs sciany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baghdatis A ty mnie mało obchodzisz, buraku jeden! IP: 216.6.210.* 27.01.06, 18:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Federer w finale Australian Open IP: 203.33.121.* 27.01.06, 14:11 Objawienie Federera porownalbym do objawienia zespolu The Beatles, nic dodac nic ujac,poemat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Sampras forever IP: *.zoi.elb.pl / *.elb.pl 27.01.06, 14:35 Sampras nr 1 w historii tenisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.j. ZGADZAM SIE,gra SAMPRAS'a bardziej .... IP: *.12.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 27.01.06, 16:25 mi sie podobala.A PRZED NIM BYL JESZCZE SZWED Borg,byl lepszy i nie gral tak nudny, wyuczony tenis jak Federer. Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: Sampras forever 27.01.06, 18:52 Nie zgodze sie, ale to kwestia opinii. Dla mnie numerem jeden byl i bedzie Rod Laver. Trzeba pamietac, ze miedzy swoimi Wielkimi Szlemami przez piec lat gral w puli zawodowcow, wiec wedlug owczesnych przepisow nie mogl grac w imprezach wielkoszlemowych. Inaczej rekord Samprasa nie bylby rekordem tylko dosc dobrym rezultatem. A rekord ten zostanie wkrotce pobity przez Federera. Wyuczony czy nie, facet gra pieknie i diabelsko skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.j. TEN TWOJ 'POEMAT' MOZE ZWYCZAJNIE PRZEGRAC. IP: *.12.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 27.01.06, 16:16 wystarczy jak sie zdenerwuje, to popelnia blad za bledem.DAWIDENCE TO SIE PRAWIE UDALO,pod koniec jednak oslabl, przestal byc agresywny i przegral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: TEN TWOJ 'POEMAT' MOZE ZWYCZAJNIE PRZEGRAC. IP: *.i-service.pl 29.01.06, 09:26 podobno nie wazne jak sie wygrywa wazne ze sie to robi, a trzeba przyznac ze nikt nie wygrywa tak jak roger. mozesz za nim przepadac a mozesz nie przepadac ale nie odceniajac go wogole pokazaujesz jak malo sie na tym sporcie znasz albo jakie masz klapki na oczach. przeciez jesli nie lubisz go ogladac a lubisz za to ogladac tenis to nie wiem na kogo milej mozna patrzec niz na tego ktory mimo swojej czasem gorszej gry i tak jest lepszy od wszystkich. wiem ze sie z tym nie zgodzisz ale jesli ktos przegdywa zaledwie kilka razy w sezonie i teraz gdy nie gral najcudwniej to go nikt nie pokonal to swiadczy o tym ze on ma cos w sobie czego inni nie maja i miec nie beda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jendrek Federer jest godnym nastepca Samprasa. Houk! IP: *.catv.net.pl 27.01.06, 15:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chamisko z wiochy Słabszy jest oczywiście Federer, OŚLE JEDEN! IP: 216.6.210.* 27.01.06, 18:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glomek Re: Federer w finale Australian Open IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 27.01.06, 19:47 co do federera to w faktach i mitach napisali: papiez zebral biskupow: - jest szansa na zblizenie z zydami - oznajmil papa - przywodca izraela porponuje mi partyjke tenisa -super! - ale, jak wiecie, nie umiem grac. co robic? zapadala cisza.. -mam pomysl - przerwal niezreczna sytuacje jeden biskup - poprosmy zeby zagral za jego swiatobliwosc Andre Agassi - ale z jakiej racji Agassi? - zrobmy Agassiego biskupem! - to jest mysl! tak zrobili. agassi sie zgodzil. uzgodniono mecz. po pojedynku doszlo do spotkania biskupow - biskupie Andre, jak bylo? - mam dla kolegow biskupow dobra i zla wiadomosc- zaczal Agassi - jaka jest ta dobra? - zajefajnie mi sie gralo: serwy returny, smecze gra przy siatce. loby jakich nigdy nie gralem. po prostu czad! - a ta zla wiadomosc, biskupie Andre? - przegralem w tie-breaku z rabinem Samprasem. Federer... czasem jak przyp....oli to wyglada jakby cala reszta byla bezradnymi juniorami. potrafi mocno zagrac z lewej i prawej, wydaje mi sie bardziej wszechstronny Sampras nigdy nie nauczyl sie grac ostro backhandem, ale jego gra przy siatce, charakterystyczne zachowanie przed serwisem, wieloletnia dominacja w wimbledonie no i chyba to ze to idol mojej mlodosci sprawilo ze zawsze bedzie moj number one. kazdy woli to co w mlodosci. tak jak moj ojciec zawsze powie ze borg lepszy od samprasa, tak ja mowie ze sampras lepszy od federera:) ale faktem jest ze gdy odchodzil sampras myslalem ze juz nie bedzie na co patrzec a federer przywrocil mi radosc z ogladania tenisa. nomen omen w ostatnim wystepie w wimbledonie Sampras przegral w cwiercfinale z... Federerem, ja siedzialem w pierwszym rzedzie, mniej wiecej za 'umpire' (to jedne z niewielu miejsc dostepnych dla 'maluczkich')i zyczylem dupkowi ze szwajcarii smierci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalek Re: Federer w finale Australian Open IP: 213.199.195.* 27.01.06, 21:36 Świetnie napisane, ja też się cieszę że objawiła się nowa gwiazda tenisa, czyli Federer, godnie zastępująca Bjorga czy Samprasa. Pozostali tenisiści przy nim grają jak dzieci chociaż czasami uda się go im pokonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooch Panfil/Koniusz w finale debla juniorow! IP: *.d.enteract.com 28.01.06, 09:53 Grzegorz Panfil i Błażej Koniusz wygrali swojego debla w połfinale i zaraz zagraja w finale z Kellenem Damico i Nathanielem Schnuggiem (obaj ze Stanow Zjednoczonych). Amerykanie sa rozstawieni jako 6-ta para. Mecz, grany a korcie Margaret Court Arena, bedzie mozna sledzic na zywo tu: www.australianopen.com/en_AU/scores/index2.html Odpowiedz Link Zgłoś