IP: *.acn.pl 25.11.02, 17:38
www.altavista.com/http://www.google.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: bre Re: dlaczego Gazeta łączy adresy? IP: *.acn.pl 25.11.02, 17:42
      Właśnie zrobiłam test. Wpisałam do wiadomości 2 adresy - jeden pod drugim w
      oddzielnych linijkach. Po wysłaniu na forum powstał taki oto tasiemiec, jak w
      poście pierwszym. Dlaczego?
      • Gość: Niech Re: dlaczego Gazeta łączy adresy? IP: 217.197.165.* 25.11.02, 17:52
        Wszystko potrafisz popsuc. Nawet adresow nie potrafisz wpisac poprawnie. Wstyd!
        • Gość: bre Re: dlaczego Gazeta łączy adresy? IP: *.acn.pl 25.11.02, 22:47
          Gupia jezdeź, a sie wtrancasz! Sama sobie pobróbuj. Teraz każdy adres trzeba
          chyba rozdzielać tekstem.:-(
          • Gość: Niech Re: dlaczego Gazeta łączy adresy? IP: 212.76.37.* 26.11.02, 00:38
            Nie, slodka pipko. Walnij se dwa razy w enter.
            PS. Co jest? Wiekszosc mysli, ze Niech jest rodzaju zenskiego. Poyebalo ich?
            • Gość: bre Re: dlaczego Gazeta łączy adresy? IP: *.acn.pl 26.11.02, 11:07
              Nie jestem słodka. Tego drugiego wyrazu nawet nie napiszę, bo jest bee. Jak
              masz ochotę, to możesz sobie nawet 40 razy walić w enter. Mnie interesuje,
              dlaczego kiedyś można było podawać adresy jeden pod drugim, czyli z jednym
              enterem, a teraz nie. A jak kogoś poj***ło, to ciebie. Jesteś babą, a
              koniecznie chcesz uchodzić za chłopa. Mnie nic do tego, ale po co się ciskać?
              • Gość: Niech Re: dlaczego Gazeta łączy adresy? IP: 217.197.165.* 26.11.02, 11:45
                Jestem baba o wyraznych cechach meskich. Jestem lysa, mam piekny wasik i tak
                dalej, i tak dalej. Im nizej tym weselej. Pozdrawiam. Babo. Milego laczenia
                adresow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka