Gość: bre IP: *.acn.pl 25.11.02, 17:38 www.altavista.com/http://www.google.pl/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: bre Re: dlaczego Gazeta łączy adresy? IP: *.acn.pl 25.11.02, 17:42 Właśnie zrobiłam test. Wpisałam do wiadomości 2 adresy - jeden pod drugim w oddzielnych linijkach. Po wysłaniu na forum powstał taki oto tasiemiec, jak w poście pierwszym. Dlaczego? Link Zgłoś
Gość: Niech Re: dlaczego Gazeta łączy adresy? IP: 217.197.165.* 25.11.02, 17:52 Wszystko potrafisz popsuc. Nawet adresow nie potrafisz wpisac poprawnie. Wstyd! Link Zgłoś
Gość: bre Re: dlaczego Gazeta łączy adresy? IP: *.acn.pl 25.11.02, 22:47 Gupia jezdeź, a sie wtrancasz! Sama sobie pobróbuj. Teraz każdy adres trzeba chyba rozdzielać tekstem.:-( Link Zgłoś
Gość: Niech Re: dlaczego Gazeta łączy adresy? IP: 212.76.37.* 26.11.02, 00:38 Nie, slodka pipko. Walnij se dwa razy w enter. PS. Co jest? Wiekszosc mysli, ze Niech jest rodzaju zenskiego. Poyebalo ich? Link Zgłoś
Gość: bre Re: dlaczego Gazeta łączy adresy? IP: *.acn.pl 26.11.02, 11:07 Nie jestem słodka. Tego drugiego wyrazu nawet nie napiszę, bo jest bee. Jak masz ochotę, to możesz sobie nawet 40 razy walić w enter. Mnie interesuje, dlaczego kiedyś można było podawać adresy jeden pod drugim, czyli z jednym enterem, a teraz nie. A jak kogoś poj***ło, to ciebie. Jesteś babą, a koniecznie chcesz uchodzić za chłopa. Mnie nic do tego, ale po co się ciskać? Link Zgłoś
Gość: Niech Re: dlaczego Gazeta łączy adresy? IP: 217.197.165.* 26.11.02, 11:45 Jestem baba o wyraznych cechach meskich. Jestem lysa, mam piekny wasik i tak dalej, i tak dalej. Im nizej tym weselej. Pozdrawiam. Babo. Milego laczenia adresow. Link Zgłoś