Gość: dagon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 15:48 pytanie techniczne ile trwa założenie nowego forum ? PS wiem ze pytanie jest trywialne, ale jednak prosiłbym o potwierdzenie ze strony admina Link Zgłoś Obserwuj wątek
maas Re: Do admina nowe forum 06.12.02, 17:51 O jakie fora chodzi? Fora w serwisie glownym zakladaja admini, jesli uznaja, ze takie forum jest potrzebne. Fora w serwisie forow prywatnych zakladaja uzytkownicy, forum pokazuje sie w katalogu po godzinie. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do admina nowe forum IP: 217.197.165.* 06.12.02, 18:06 Frau Maas, chodzi oczywiscie o zalozenie nowego glownego forum w portalu. To juz sie zuzylo, jest nudne i nieatrakcyjne. My chcemy nowego forum! Link Zgłoś
dj Re: Do admina nowe forum 07.12.02, 01:02 Gość portalu: Niech napisał(a): > Frau Maas, chodzi oczywiscie o zalozenie nowego glownego forum w portalu. To > juz sie zuzylo, jest nudne i nieatrakcyjne. My chcemy nowego forum! Pomyślimy w przyszłym roku :) Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do admina nowe forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 01:53 Didzej, trzymam cie za slowo, przyszly rok juz blisko. Link Zgłoś
ixtlilto Re: Do admina nowe forum 07.12.02, 13:14 dj napisał: > > My chcemy nowego forum! > Pomyślimy w przyszłym roku :) Dj! nie wiesz co mówisz! Jjeszcze tego nie doracowaliście a już je chcecie zmieniać!?!?! Ty wczle nie będizesz o tym myślał w przyszłym roku! Już się forumowicze postarają, żebyś myślał o czymś innym! :) Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do admina nowe forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 15:51 Sorry, ale wlasnie w tym problem. Czasami lepiej zaczac od nowa, a nie babrac sie w rzezbie. Mysle, ze bedzie lepiej. A jak nie, to do trzech razy sztuka. PS. A na nowym forum Frau Maas czasami cos mi odpowie, czyz nie? Bo ja mecze sie okrutnie bez postow Frau Maas do Niecha. A kiedys bylo tak pieknie. A teraz jest tylko bylo. Link Zgłoś
Gość: Niech Skarga na Frau Maas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 17:18 Frau Maas, jakies pindy na W-wie pisza, ze sie namolnie naprzykrzam na FoFie. Ale co oni wiedza o namietnosci? Ja tu tylko dla Frau jestem. Ja juz nie bede przypominal tych zdjec, co mi je ktos zabral. Ja juz nie tych zdjec pragnalem, ja tylko slowa jakiegos chcialem, litery choc. A Frau leje na mnie, jakbym byl plonaca wieza WTC. Niech Frau napisze: spieprzaj dziadu, czy jakos tak, a znikne jak zeszloroczny kac. Ale jak Frau tak nie napisze, to nie znikne, a te pindy do Frau bede odsylal. Niech sobie same marzna. Link Zgłoś