Dodaj do ulubionych

Do admina nowe forum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 15:48
pytanie techniczne
ile trwa założenie nowego forum ?

PS wiem ze pytanie jest trywialne, ale jednak prosiłbym o potwierdzenie ze
strony admina
Obserwuj wątek
    • maas Re: Do admina nowe forum 06.12.02, 17:51
      O jakie fora chodzi? Fora w serwisie glownym zakladaja admini, jesli uznaja, ze
      takie forum jest potrzebne. Fora w serwisie forow prywatnych zakladaja
      uzytkownicy, forum pokazuje sie w katalogu po godzinie.
      • Gość: Niech Re: Do admina nowe forum IP: 217.197.165.* 06.12.02, 18:06
        Frau Maas, chodzi oczywiscie o zalozenie nowego glownego forum w portalu. To
        juz sie zuzylo, jest nudne i nieatrakcyjne. My chcemy nowego forum!
        • dj Re: Do admina nowe forum 07.12.02, 01:02
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> Frau Maas, chodzi oczywiscie o zalozenie nowego glownego forum w portalu. To
          > juz sie zuzylo, jest nudne i nieatrakcyjne. My chcemy nowego forum!

Pomyślimy w przyszłym roku :)
          • Gość: Niech Re: Do admina nowe forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 01:53
            Didzej, trzymam cie za slowo, przyszly rok juz blisko.
          • ixtlilto Re: Do admina nowe forum 07.12.02, 13:14
            dj napisał:

> > My chcemy nowego forum!
            > Pomyślimy w przyszłym roku :)
            Dj! nie wiesz co mówisz! Jjeszcze tego nie doracowaliście a już je chcecie
            zmieniać!?!?! Ty wczle nie będizesz o tym myślał w przyszłym roku! Już się
            forumowicze postarają, żebyś myślał o czymś innym! :)
            • Gość: Niech Re: Do admina nowe forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 15:51
              Sorry, ale wlasnie w tym problem. Czasami lepiej zaczac od nowa, a nie babrac
              sie w rzezbie. Mysle, ze bedzie lepiej. A jak nie, to do trzech razy sztuka.
              PS. A na nowym forum Frau Maas czasami cos mi odpowie, czyz nie? Bo ja mecze
              sie okrutnie bez postow Frau Maas do Niecha. A kiedys bylo tak pieknie. A teraz
              jest tylko bylo.
              • Gość: Niech Skarga na Frau Maas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 17:18
                Frau Maas, jakies pindy na W-wie pisza, ze sie namolnie naprzykrzam na FoFie.
                Ale co oni wiedza o namietnosci? Ja tu tylko dla Frau jestem. Ja juz nie bede
                przypominal tych zdjec, co mi je ktos zabral. Ja juz nie tych zdjec pragnalem,
                ja tylko slowa jakiegos chcialem, litery choc. A Frau leje na mnie, jakbym byl
                plonaca wieza WTC. Niech Frau napisze: spieprzaj dziadu, czy jakos tak, a
                znikne jak zeszloroczny kac. Ale jak Frau tak nie napisze, to nie znikne, a te
                pindy do Frau bede odsylal. Niech sobie same marzna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka