cuski 18.07.06, 12:40 Dlaczego ktos z administracji grzebal w mojej wizytowce ?????????? Prosze o przywrocenie tego wykasowanego wpisu, bo jest on mi potrzebny w celu zgloszenia przestepstwa. Podziekowal Link Zgłoś Obserwuj wątek
jabbur Re: Jabbur 18.07.06, 13:48 Użytkownik skasował swoje konto - jego wpis zniknął z Księgi Gości Link Zgłoś
cuski Re: Jabbur 19.07.06, 03:55 Czemu pomagasz przestepcy ? Guzik mnie to obchodzi, czy skasowal konto... zlamal prawo, wiec teraz niech beka... mam nadzieje, ze przywrocicie ten wpis. Link Zgłoś
Gość: ocet_winny do Cuskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 07:13 Konto skasowałem bo WIEDZIAŁEM, że w ten sposób wpis zniknie. Wiedziałem, że wpis był nieregulaminowy i kasując go chciałem okazać skruchę i żal za grzechy.Rozumiesz ?Miałem się już nie odzywać ale widzę jak się boisz no to Cię dodatkowo (poza skasowaniem wpisu) przepraszam i nie bój się a ja więcej Ci się wpisywać nie będę bo żal mi się Ciebie zrobiło. Link Zgłoś
Gość: Himera Re: do Cuskiego IP: 65.79.14.* 20.07.06, 15:48 moze bys tak nas wszystkich przeprosil?? Link Zgłoś
zbuntowany8aniol Cuski sprawdzilam jak sie usunie konto 18.07.06, 14:24 to tego wpisu nie ma w Twojej ksiedze.Zobacz czy Ty go widzisz? PS.Ten ocet jest cwany. Link Zgłoś