gini 07.03.03, 10:27 Stworzyliscie nowa kategorie , forumy ukryte, i bardzo dobrze.Tylko dlaczego nowy forum ukryty Cashalot jest w kategorii Polska i swiat?Czy moge liczyc na odpowiedz jeszcze w tym roku?Uciazliwa jestem i pytanie bede ponawiac. Link Zgłoś Obserwuj wątek
gini Re: Pytanko do adminow 07.03.03, 11:01 gini napisała: > Stworzyliscie nowa kategorie , forumy ukryte, i bardzo dobrze.Tylko dlaczego > nowy forum ukryty Cashalot jest w kategorii Polska i swiat?Czy moge liczyc na > odpowiedz jeszcze w tym roku?Uciazliwa jestem i pytanie bede ponawiac. Czyzby dlatego? W zwiazku ze zwiekszonym zainteresowaniem zamieszczam dla leniwych fragment regulaminu dotyczacy zakladania forow prywatnych: Założyciel Forum Prywatnego może określić rodzaj założonego przez niego forum jako: a) otwarty - gdzie każdy zarejestrowany użytkownik portalu Gazeta.pl może umieszczać posty, a opublikowane posty są dostępne dla wszystkich użytkowników portalu Gazeta.pl; lub b) zamknięty - gdzie umieszczać posty mogą wyłącznie zaakceptowani przez założyciela zarejestrowani użytkownicy portalu Gazeta.pl, a opublikowane posty są dostępne dla wszystkich użytkowników portalu Gazeta.pl; lub c) ukryty - gdzie umieszczać posty i czytać zamieszczone na forum posty mogą wyłącznie zaakceptowani przez założyciela zarejestrowani użytkownicy portalu Gazeta.pl Uwaga! Jeśli zdecydujesz się na forum Ukryte, nie będziesz mógł przekształcić go na Zamknięte ani Otwarte. =========================== Na przykladzie mojego forum, z kategorii (a) - forum otwarte dla wszystkich - moge powiedziec, ze to bardzo dobry pomysl. Zalozyciel forum moze dobrac sobie moderatorow, ktorzy praltycznie maja takie same uprawnienia jak i zalozyciel (oprocz zamkniecia forum), czyli na przyklad moga usuwac niepozadane posty. Sama taka mozliwosc powoduje, ze na forach prywatnych jest duzo spokojniej niz na forach GW. Ludzie korzystaja oczywiscie rowniez z mozliwosci zakladania forow ukrytych, na przyklad w kategoriach "erotyka" czy "towarzyskie". Sluza jako taki bardziej rozwiniety system komunikacji w obrebie malej grupy ludzi o specyficznych zainteresowaniach, i sa duzo lepsdze niz e-mail. Rzadko zaklada sie tego rodzaju fora w innych kategoriach, gdyz taka ich jest natura, ze pozniej nie mozna ich "otworzyc" chocby w fora zamkniete. Nasz kwietny czolg jest co prawda bardzo oryginalny, gdyz zalozyl forum ukryte w kategorii "Polska i swiat", co oznacza, ze maja zamiar scisle tajnie wy\mieniac uwagi na przyklad na temat polskiej polityki miedzynarodowej. Tumisiu, zwroc uwage, ze po tym wtrecie Helgi z miejsca portal stworzyl kategorie forum prywatne, Hela sama wlozyla mi bron do reki i zamierzam to wykorzystac. Niemniej ewentualnym zalozycielom doradzalabym zaczynac od forum otwartego (zawsze mozna je przeksztalcic w zamkniete). Sami sie przekonacie, ze mozliwosc usuwania cudzych postow najzupelniej wystarczy dla zachowania spokoju. Jej forum prywatne, otwarte, -smiech na sali, pisala na nim sama pod wieloma nickami, pozniej zrezygnowala.Teraz sama zalozyla forum ukryte , ktore wczesniej krytykowala, Hela jest wyjatkowo glupia i niekonsekwentna, ale ma obstawe, Bykkow Sceptykow i kretynow tak sie sklada Tumisiu. Link Zgłoś
tebe Re: Pytanko do adminow 07.03.03, 11:11 Kategorię wybiera użytkownik zakładając forum. My od czasu do czasu robimy w tym porządek. Od wczoraj jeszcze nie robiliśmy. Pozdrawiam T Link Zgłoś
gini Re: Pytanko do adminow 07.03.03, 13:23 tebe napisał: > Kategorię wybiera użytkownik zakładając forum. My od czasu do czasu robimy w ty > m porządek. > Od wczoraj jeszcze nie robiliśmy. > Pozdrawiam > T No to ja mam jeszcze jedno pytanko.Kiedy bedziecie robili porzadki? Wiem, ze uciazliwa jestem, ale ten typ tak ma. Jak dostane odpowiedz, to przyrzekam, ze znikne. Link Zgłoś
tebe Re: Pytanko do adminow 07.03.03, 13:50 Nie wiem dokładnie kiedy, ale w tym roku zdąrzymy. To ma jakieś znaczenie? :-) Link Zgłoś
gini Re: Pytanko do adminow 07.03.03, 13:59 tebe napisał: > Nie wiem dokładnie kiedy, ale w tym roku zdąrzymy. To ma jakieś znaczenie? :-) Dla mnie osobiscie ma straszne.To sprawa zycia i smierci. Link Zgłoś
gini Re: Pytanko do adminow 07.03.03, 14:44 tebe napisał: > W takim razie dziś powinno już być. Tebe jestes wielki , a ja znikam jak obiecalam.Przysle Ci w przyszlym roku caly dywan z kwiatow z Brukseli z Grade Place, bo jest tylko raz na dwa lata.Ale jest piekny, jak mi sie uda to wysle wczesniej. Link Zgłoś
ms.helga Re: Pytanko do adminow 09.03.03, 16:14 gini napisała: > tebe napisał: > > > Nie wiem dokładnie kiedy, ale w tym roku zdąrzymy. To ma jakieś znaczenie? > :-) > > > Dla mnie osobiscie ma straszne.To sprawa zycia i smierci. > Zycia i smierci? Hehee. Kogo chcesz ewentualnie ukatrupic, Aniu? Link Zgłoś
gini Re: Pytanko do adminow 10.03.03, 15:49 ms.helga napisała: > gini napisała: > > > tebe napisał: > > > > > Nie wiem dokładnie kiedy, ale w tym roku zdąrzymy. To ma jakieś znacz > enie? > > :-) > > > > > > Dla mnie osobiscie ma straszne.To sprawa zycia i smierci. > > > > > Zycia i smierci? Hehee. Kogo chcesz ewentualnie ukatrupic, Aniu? > Sepuku chcialam se zrobic Hela ,bo ja sie do samurajow zapisalam ostatnio. Link Zgłoś
ms.helga Tebe, najuprzejmiem przepraszam 09.03.03, 15:41 najuprzejmie przepraszam za siebie i za Anie. Za siebie, bo specjalnie dalam temu forum kategorie Polska i Swiat zeby nowym uczestnikom z Aktualnosci na starcie forum bylo latwiej je znalezc. No i za ten donosik Ani przepraszam, nic na to nie poradze. ONE TAKIE SOM. Aniu, klotliwy babiszonie belgijski, tobie tez wyjasnienie. Kazdy kto na to forum zapukal, zostal wpuszczony. Tak bedzie i dalej. Ty takze tam figurujesz jako _zuza, bo zdaje sie, ze chcialas. Natomiast akurat w naszym przypadku zrobienie ukrytego forum jest gleboko zasadne. Na posty tam zawieszane nie dziala wyszukiwarka, w zwiazku z czym bedzie mniej cytatow i mniej donosow. Zgadnij, czyich? :) Link Zgłoś
prawdziwy.tebe Re: Tebe, najuprzejmiem przepraszam 09.03.03, 19:34 > najuprzejmie przepraszam za siebie i za Anie. Och, nie ma za co przepraszac. Spelniam tylko swoje obowiazki. Unizony sluga, prawdziwy Tebe. Link Zgłoś
ms.helga Re: Tebe, najuprzejmiem przepraszam 09.03.03, 22:35 prawdziwy.tebe napisała: > > > najuprzejmie przepraszam za siebie i za Anie. > > Och, nie ma za co przepraszac. Spelniam tylko swoje obowiazki. > > Unizony sluga, prawdziwy Tebe. Pokornie dziekuje:))))) Link Zgłoś
gini Re: Tebe, najuprzejmiem przepraszam 10.03.03, 15:54 ms.helga napisała: > najuprzejmie przepraszam za siebie i za Anie. Za siebie, bo specjalnie dalam > temu forum kategorie Polska i Swiat zeby nowym uczestnikom z Aktualnosci na > starcie forum bylo latwiej je znalezc. No i za ten donosik Ani przepraszam, nic > > na to nie poradze. ONE TAKIE SOM. > > Aniu, klotliwy babiszonie belgijski, tobie tez wyjasnienie. Kazdy kto na to > forum zapukal, zostal wpuszczony. Tak bedzie i dalej. Ty takze tam figurujesz > jako _zuza, bo zdaje sie, ze chcialas. Natomiast akurat w naszym przypadku > zrobienie ukrytego forum jest gleboko zasadne. Na posty tam zawieszane nie > dziala wyszukiwarka, w zwiazku z czym bedzie mniej cytatow i mniej donosow. > Zgadnij, czyich? > :) No oczywiscie w waszym jest wszystko zasadne, a myslisz ,ze ktos tam do was bedzie sie wdzieral na sile?A po co?Nie po to zakladalismy swoje forum zeby latac do was , nie jestescie znow tak wspaniali.I moze skonczmy te dyskusje tutaj?Jak ktos najpierw wytyka cos innym to niech sam sie stosuje,i tyle.Tym bardziej, ze zakladalas forum juz po stworzeniu kategorii ukryte. Link Zgłoś
pollak Re: Tebe, najuprzejmiem przepraszam 10.03.03, 20:15 gini napisała: > ms.helga napisała: > > > najuprzejmie przepraszam za siebie i za Anie. Za siebie, bo specjalnie dal > am > > temu forum kategorie Polska i Swiat zeby nowym uczestnikom z Aktualnosci n > a > > starcie forum bylo latwiej je znalezc. No i za ten donosik Ani przepraszam > , > nic > > > > na to nie poradze. ONE TAKIE SOM. > > > > Aniu, klotliwy babiszonie belgijski, tobie tez wyjasnienie. Kazdy kto na t > o > > forum zapukal, zostal wpuszczony. Tak bedzie i dalej. Ty takze tam figuruj > esz > > jako _zuza, bo zdaje sie, ze chcialas. Natomiast akurat w naszym przypadku > > > zrobienie ukrytego forum jest gleboko zasadne. Na posty tam zawieszane nie > > > dziala wyszukiwarka, w zwiazku z czym bedzie mniej cytatow i mniej donosow > . > > Zgadnij, czyich? > > :) > > > > No oczywiscie w waszym jest wszystko zasadne, a myslisz ,ze ktos tam do was > bedzie sie wdzieral na sile?A po co?Nie po to zakladalismy swoje forum zeby > latac do was , nie jestescie znow tak wspaniali.I moze skonczmy te dyskusje > tutaj?Jak ktos najpierw wytyka cos innym to niech sam sie stosuje,i tyle.Tym > bardziej, ze zakladalas forum juz po stworzeniu kategorii ukryte. > Link Zgłoś
pollak Re: Tebe, najuprzejmiem przepraszam 10.03.03, 20:18 gini napisała: > bedzie sie wdzieral na sile?A po co?Nie po to zakladalismy swoje forum zeby > latac do was , Powiadają że wedle odgórnego rozkazu, trzeba się zdecydować. Nie można tu i tu :) > nie jestescie znow tak wspaniali. Jesteśmy :) Link Zgłoś
prawdziwy.tebe Re: Tebe, najuprzejmiem przepraszam 10.03.03, 21:08 > No oczywiscie w waszym jest wszystko zasadne, a myslisz ,ze ktos tam do was > bedzie sie wdzieral na sile? Helga juz zauwazyla: nikt sily stosowac nie musi. > A po co?Nie po to zakladalismy swoje forum zeby > latac do was , nie jestescie znow tak wspaniali. Oj, cos mi sie wydaje, ze Cachalot strasznie Cie interesuje (nawet watek na FOF zalozylas i reklame robisz) ale czegos sie krepujesz... Pewnie masz powody... > I moze skonczmy te dyskusje tutaj? A gdzie chcesz ja skarbie kontynuowac? Na jakim forum? Link Zgłoś
pollak Re: Pytanko do adminow 10.03.03, 08:59 gini napisała: > Stworzyliscie nowa kategorie , forumy ukryte, i bardzo dobrze.Tylko dlaczego > nowy forum ukryty Cashalot jest w kategorii Polska i swiat? Bo dotyczy spraw Polski i świata! Link Zgłoś
tebe Re: Pytanko do adminow 10.03.03, 11:04 To co piszesz ma sens, ale przyjmujemy, że ukryte są w ukrytych. Już tłumaczyłem dlateczego - i tak założyciel wskazuje drogę. Jeśli nie ma możliwości sprawdzenia czego rzecz dotyczy (nazwa Kaszalot ani nawet Wodolot niewiele mówi), to puka mniej osób. Pozdrawiam T Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Dla Tebe IP: 217.197.165.* 10.03.03, 16:09 Gini, zamiast zwiednietych kwiatow wyslij mu skrzynke krieka albo trapistow. Link Zgłoś
gini Re: Dla Tebe 10.03.03, 16:32 Gość portalu: Niech napisał(a): > Gini, zamiast zwiednietych kwiatow wyslij mu skrzynke krieka albo trapistow. Nie moge,piwo belgijskie jest mocne , od razu by mi wycial polowe postow.Kwiaty sa swieze, zwiednietych bym nie wysylala, o co Ty mnie posadzasz. Link Zgłoś
Gość: shoreditch Re: Pytanko do adminow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.03, 13:56 Gini, bylas kiedys w Londynie? Link Zgłoś