Gość: Darek z Czewy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.03, 15:08 czy możliwe jest zasysanie postów z forum przez Outlook Express? Jeśli tak to w jaki sposób? Link Zgłoś Obserwuj wątek
mikolaj7 Re: Forum a Outlook Express 11.03.03, 15:13 Gość portalu: Darek z Czewy napisał(a): > czy możliwe jest zasysanie postów z forum przez Outlook Express? Jeśli tak to > w jaki sposób? nie mozna:)) Link Zgłoś
adam Re: Forum a Outlook Express 11.03.03, 15:54 Gość portalu: Darek z Czewy napisał: > czy możliwe jest zasysanie postów z forum przez Outlook Express? Jeśli tak to > w jaki sposób? Nie ma takiej możliwości, w przyszłości nie można wykluczyć, tym bardziej że robiłem takie próby i zakończyły się sukcesem. pozdrawiam Link Zgłoś
pollak Re: Forum a Outlook Express 11.03.03, 17:04 adam napisał: > Nie ma takiej możliwości, w przyszłości nie można wykluczyć, tym bardziej że > robiłem takie próby i zakończyły się sukcesem. Ja też jestem za. Tyle że nie wiem dlaczego akurat Outlook, a nie slrn. ;) Link Zgłoś