Dodaj do ulubionych

test linków

21.03.03, 10:48
wibiórcza
wybiórcza

wybiórcza
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Co za cholerstwo - teraz działa! /nt 21.03.03, 10:48
      • Gość: Niech Re: Co za cholerstwo - teraz działa! /nt IP: 217.197.165.* 21.03.03, 10:51
        Przeciez ci ponizej napisalem. Jesli wkleisz link w pierwszym wierszu i nie
        zamkniesz go enterem, to ci sie powtorzy.
        PS. Pamietaj - wszystko przez aniele.
        • wielki_czarownik Dzięki, ale chciałem sprawdzić, czy teraz działa 21.03.03, 11:12
    • tebe Re: test linków 21.03.03, 11:16
      Szanowny czarowniku, forum testowe jest tu:

www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=1
      -
      TB
      • wielki_czarownik Do Admina - propozycja/wniosek 21.03.03, 13:33
        A czy można ten link dać tak, by był stale widoczny? Chciałem to zrobić na
        testowym, ale nie mogłem go znaleźć.
        • tebe Re: Do Admina - propozycja/wniosek 21.03.03, 13:40
          Wniosek bardzo słuszny, tak zrobimy.
          • gregus Re: Do Admina - propozycja/wniosek 21.03.03, 13:45
            tebe napisał:

> Wniosek bardzo słuszny, tak zrobimy.

a ja sie KATEGORYCZNIE NIE ZGADZAM!!! - powinno sie zlikwidować linki do
            wszystkich forów, internauci powinni trochępokombinować a nie tylko bezmyslnie
            klikać klikklikklikklikklik.... ;)
        • gregus Re: Do Admina - propozycja/wniosek 21.03.03, 13:41
          drogi wielki czarowniku! a nie możesz sobie forum testowego "dodać do
          ulubionych" ( czy też "add bookmark") w swojej przeglądałce? - i zaoszczedzisz
          cennych bajtów nie zaśmiecając poważnych, nie przeznaczonych do tego forów...
          • tebe Re: Do Admina - propozycja/wniosek 21.03.03, 13:48
            Może sobie również dodać do ulubionych forów w ten sposób zmieniając nawigację po lewej stronie forum - tam pojawi się ten link na stałe...
          • wielki_czarownik Nie - w ulubionych mam już za dużo stron 21.03.03, 13:48
            I nie mogę się sam w nich połapać. Ponadto to zaśmieca mój komputer.
            • Gość: Niech Re: Nie - w ulubionych mam już za dużo stron IP: 217.197.165.* 21.03.03, 13:52
              Bardzo uczuciowy jestes...
            • gregus Re: Nie - w ulubionych mam już za dużo stron 21.03.03, 13:56
              no to zrób z tym porządek i nie wymuszaj zmian w portalu ze wzgledu na to , że
              w twoim komputerze nie ma miejsca na jeszcze jedną zakładkę... to tak jakby
              zburzyć dom bo klamki miały brzydki kolor... ;P
            • tebe Re: Nie - w ulubionych mam już za dużo stron 21.03.03, 14:20
              Ponieważ i tak sie logujesz, skorzystaj z opcji "dodaj do ulubionych forów". Tego nie będziesz miał w swoim komputerze tylko w nawigacji Forum (czy ja się powtarzam?!)
              • gregus Re: Nie - w ulubionych mam już za dużo stron 21.03.03, 14:26
                tebe napisał:

> Ponieważ i tak sie logujesz, skorzystaj z opcji "dodaj do ulubionych forów".
                Te
                > go nie będziesz miał w swoim komputerze tylko w nawigacji Forum (czy ja się
                pow
                > tarzam?!)

obawiam się że tak obawiam się że tak obawiam się że tak obawiam się że tako
                bawiam się że tak obawiam się że tak obawiam się że tak obawiam się że tak
                obawiam się że tak obawiam się że tak obawiam się że tak obawiam się że tak
                obawiam się że tak obawiam się że tak obawiam się że tak obawiam się że tak ;)
                • wielki_czarownik OK. Ale co z początkującymi forumowiczami? 21.03.03, 14:59
                  Oni mogą nie wiedzieć, że istnieje takie forum jak testowe, a nawet jeśli
                  wiedzą, to bez czyjejś pomocy na pewno go nie znajdą. Więc link musi być.
                  • Gość: Niech Re: OK. Ale co z początkującymi forumowiczami? IP: 217.197.165.* 21.03.03, 15:03
                    Widze drogi moj, ze nie jestes na biezaco. Zeby zostac forumowiczem trzeba
                    teraz zdac egzamin. Przykladowe pytanie: podaj tresc RFC 1321. Widziales gdzies
                    poczatkujacego forumowicza?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka