czarnaandzia 21.10.06, 10:16 Czy ktoś z szanownych adminów i redakcji czyta nasze wypowiedzi? Gro forumowiczów jest niezadowolona z nowej ramówki galerii. Czy mamy sobie tak te żale wypluwać bez nadziei na odzew? Bo mi to przypomina IV RP. Link Zgłoś Obserwuj wątek
dziewice Re: Fotofora 21.10.06, 10:51 mam taka mysl, ze lepszym pomyslem w sprawie zdjec jest pozostawienie calosci konstrukcji jak jest, a zdjecia jako opcja do kliknecia, jezeli ktos bedzie chcial sobie kliknac i obejrzec zdjecie to to zrobi, a jezeli nie to nie, ew. ogolnie w globalach ustawienie aby sie automatycznie otwieraly badz nie. tak to bedzie system jak na innych top ten stronach :) a jak tam jest to widac Link Zgłoś
yafm Re: Fotofora 21.10.06, 11:03 oczywiście, zwłaszcza te tutaj: fotoforum.gazeta.pl/71,1,999.html Link Zgłoś
abstrakt2003 oczywiście - CO? 21.10.06, 13:57 czy nasz uwagi bierzecie pod uwagę? ====== Prosiliśmy o to by chociaż trochę waki odsunąć od lewej krawędzi ekranu.... Prosiliśmy o to by znieść ograniczenie wielkości fotografii..... No i co? Jak było, tak jest.... Link Zgłoś
yafm Re: oczywiście - CO? 21.10.06, 20:50 tak: fotoforum.gazeta.pl/72,2,999,50687002.html (wątki zostały odsunięte, kolejne rzeczy będą wprowadzane). Link Zgłoś
abstrakt2003 A bardziej sie nie da? 22.10.06, 21:37 Człowieku to jest kpina! Pół cm!? Wiesz co, zrobię zrzut z ekranu, poprzycinam tu i tam, poprzesuwam i zobaczysz jak to powinno wyglądać. PS Nie mam czasu ale postaram sie sklecić taka makietę. Link Zgłoś
tebe Re: A bardziej sie nie da? 23.10.06, 16:17 Abstrakcie, nie odsunąć a odsunąć za mało, to różnica. Oglądam na 1024, jest odstęp a było bardzo źle. Link Zgłoś
abstrakt2003 jest lepiej ale nie jest jeszcze dobrze. 23.10.06, 19:32 na stronie foto-forum wciąż brak równowagi lewa strona (z wątkami) wyraźnie przeważa i brak jej przeciwwagi po stronie prawej gdzie istnieją poważne nie zagospodarowane obszary! Można temu zaradzić poprzesz przesunięcie wątków w prawo do mniej więcej 1/3 szerokości strony. Link Zgłoś
tebe Re: jest lepiej ale nie jest jeszcze dobrze. 24.10.06, 10:47 Mylisz się, tak po prostu :-) Ten układ się dziedziczy, nie możemy ograniczać miejsca na dyskusje, obszar z prawej strony jest zablokowany, ze względu na standardy układu stron portalu, niestety. Link Zgłoś
abstrakt2003 Hmmmm 24.10.06, 18:29 do tej pory jakoś można było wątki bardziej wyśrodkować. PS Rzeczywiście nie wiem jaka jest struktura stron portalu. Oraz jakie są standardy. Ale wiem że ten standard jest do kutu. Graficzna porażka~! Zapytajcie sie o zdanie jakiegoś prawdziwego grafika np. po ASP lub Architekturze. Link Zgłoś
111majka Re: Hmmmm 24.10.06, 23:38 Abstrakcie, po Architekturze są nie graficy, tylko architekci. A architekt mówi, że kompozycyjnie jest już całkiem dobrze (przynajmniej na Safari). Link Zgłoś
abstrakt2003 formalnie masz rację ale 25.10.06, 20:12 w życiu tak bywa że architekci zajmują się też grafiką. Link Zgłoś
khaki3 Re: Fotofora 21.10.06, 12:02 A ja w zyciu nie widzialam tak "czerwonego" forum:D Nawet FoF i FoM sa bardziej "biale" :D Link Zgłoś
zo_h Re: Fotofora 21.10.06, 18:00 Będę upierdliwy ... na hulajnodze pisałem już o tym ale powtórze się (w związku z zerowym odzewem): Podpisy pod zdjęciami są z prawej strony a powinny być z lewej ... lub przynajmniej na środku. Po drugie będzie miło jesli podpisy zostaną wyróżnione pogrubieniem ... inaczej gubią się w treści :/. Pozdrawiam. Link Zgłoś
tebe Re: Fotofora 23.10.06, 16:19 Może być zerowy odzew, bo przy tej ilości powtórzeń czasem coś zginie. W przypadku zdjęcia w wątku, specjalnie daliśmy je z prawej, wcześniej wogóle się zastanawiając czy tam to dawać. Na stronie zdjęcia jest już normalnie. To fajna opinia, takie rzeczy będziemy modyfikować jak już się te najbardziej "krwawe" skończą. pozdro Link Zgłoś
nnike Re: Fotofora 23.10.06, 01:25 Napiszę jeszcze raz i jeszcze raz, PRZYWRÓĆCIE STARY INTERFEJS!!! Obecny jest obrzydliwy, nieczytelny, niewygodny, obcy generalnie do kitu. Dlaczego nie reagujecie na krytyczne posty? Dlaczego brniecie w te swoje idiotyczne wizje, ktore większości się nie podobają? KTO TUTAJ JEST DLA KOGO?!!! Link Zgłoś
Gość: cineo Re: Fotofora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 09:47 a mnie się bardzo podoba- nie warto wracać do starego. Link Zgłoś
czarnaandzia Re: Fotofora 23.10.06, 21:04 A tak z innej beczki.Czy prowadzicie statystykę wypowiedzi Forumowiczów?Czy naprawdę nie są ważne dla Was słowa naszej krytyki,ze coś jest robione źle i że nam się to nie podoba?Czy tak ciężko przyznać się do błędu i powrócić do starych galerii?No chyba,że my o czymś nie wiemy i cała ta nasza pisanina nie ma najmniejszego sensu. Link Zgłoś