aniela_ Re: zapytam 26.03.03, 11:16 gra na zwloke. prawdziwy admin.(jak pprawdziwa krolewna na ziarnku grochu) Link Zgłoś
aniela_ Re: zapytam 26.03.03, 11:22 aha mialby problem z odnalezieniem odbiorcy zdolajaecgo cieazr myslenia udzwignac. (taka niezobowiazujaca uwaga w kosmos rzucona, nieukierunkowana) Link Zgłoś
kropka Re: zapytam 26.03.03, 12:17 ale podaj może treść pytania, bo biedny Tebe głowi się, czy ma odpowiedzieć TAK, czy NIE. Nie dręcz człowieka Link Zgłoś
aniela_ Re: zapytam 26.03.03, 12:35 a miedzy tak i nie wszystkie odcienie szarosci. ale szarosci sa niemodne w tym sezonie. Link Zgłoś
kropka Re: zapytam 26.03.03, 13:51 Toteż Tebe czerwieni się zgodnie z modą. Mieni się niczym czerwona tęcza: od różo-beżu do amarantu Rembrandta i spowrotem. Nie katuj Go, dziewczyno!!! Link Zgłoś
miltonia Re: zapytam 26.03.03, 14:06 Kropko, czyżbyś miała jakis interesik do Tebe, że tak go własną piersią przed Anielą zasłaniasz? Link Zgłoś
kropka Re: zapytam 26.03.03, 14:12 przed Basią, bo to ona pyta :) Miltoniu, interesik jest w naszym wspólnym interesiku. Bo wiesz, jak jedno nie da rady z tą nagrodą, to może drugie da sie namówić i załatwi. Nieźle to sobie wymyśliłam, co? Link Zgłoś
miltonia Re: zapytam 26.03.03, 14:30 Hmm, nieźle, choć podejrzewam, że Tebe (bez urazy) to za cienki Bolek, żeby to załatwić. Ale kierunek wybrałaś właściwy. Link Zgłoś
miltonia Re: zapytam 26.03.03, 17:01 Hmm, cos jest na rzeczy, tylko nie wiem jaki podmiot wyznawania masz na mysli. Link Zgłoś
miltonia Re: zapytam 26.03.03, 17:30 No wlasnie Tebe. Mozesz Ty cos w tej Agorze, czy nie? Link Zgłoś
kropka Re: zapytam 26.03.03, 17:32 No bo wiesz, tebe... jest taki jeden... no... jest interes do załatwienia. Wchodzisz? Link Zgłoś
jeruba Re: zapytam 26.03.03, 17:45 tebe chyba jeszcze może, ale kto go tam wie czy on akurat tam może. pzdry, j.j. Link Zgłoś
jeruba Re: zapytam 26.03.03, 17:47 kropka a z impetem można wejść czy też tylko powolutku i na czworaka? pzdry, j.j. Link Zgłoś
miltonia Re: zapytam 26.03.03, 17:51 Tebe, to mozemy Ci powiedziec tylko na ucho i w scislej tajemnicy. Tylko wpierw obiecaj, ze sprawe pchniesz. Link Zgłoś
kropka Re: zapytam 26.03.03, 18:32 eeeeeetam, jak Ty już wzywasz Najwyższy Autorytet, to juz dalej nic nie mówię Link Zgłoś
miltonia Re: zapytam 26.03.03, 18:39 W razie czego za nia bede gadala. I tak cos czulam, ze pekniesz. Musimy Kropko myslec dalej.... Link Zgłoś
kropka Re: zapytam 26.03.03, 18:45 do Tebe: nie powiem w tym temacie. Na więcej nie licz :) do Miltonii: zacznijmy z innej beczki. Zapytaj Tebe, czy ma jakieś nagrody w biurku. Tebe nie Telimena, ale jak zrobi porządek, to coś przecież znajdzie, nie? Najwyżej napuścimy na Niego mrówki, to poleci szukać w biureczku Dj'a. Link Zgłoś
beata_ Re: zapytam 26.03.03, 18:59 kropka napisała: > do Miltonii: zacznijmy z innej beczki. Zapytaj Tebe, czy ma jakieś nagrody w > biurku. Tebe nie Telimena, ale jak zrobi porządek, to coś przecież znajdzie, > nie? Najwyżej napuścimy na Niego mrówki, to poleci szukać w biureczku Dj'a. Kropka, myślisz, że Tebe w biurku Go trzyma..., albo Dj ? Ps A w ogóle, to zacznijcie gadac po ludzku, bo ja powiem!:-)) Link Zgłoś
eela Re: zapytam 26.03.03, 19:03 beata_ napisała: > A w ogóle, to zacznijcie gadac po ludzku, bo ja powiem!:-)) Hehehe, a Kropka mnie pyta po czyjej stronie jestem.... Link Zgłoś
beata_ Re: zapytam 26.03.03, 19:04 eela napisała: > beata_ napisała: > > > A w ogóle, to zacznijcie gadac po ludzku, bo ja powiem!:-)) > > Hehehe, a Kropka mnie pyta po czyjej stronie jestem.... Powiedz, że po swojej - to najbezpieczniejsze:-))) Link Zgłoś
beata_ Re: zapytam 26.03.03, 19:27 eela napisała: > Wspaniała rada. Masz u mnie piwo! :-))) Cwaniura!!!! Wiesz, że nie używam...:-)))) Link Zgłoś
beata_ Re: zapytam 26.03.03, 19:46 eela napisała: > No to reda :-) No!:-) Tylko zawołam tu dziewczyny, żeby potem nie było...nieporozumień:-))) Link Zgłoś
eela Re: zapytam 26.03.03, 18:52 Ja tylko pilnuję własnych interesów! Ledwo uciekłam przed Miltonią :-))) Link Zgłoś
kropka Re: zapytam 26.03.03, 21:38 tebe napisał: > Się pogubiłem. to Cię odnajduję: masz w drzewku dwa słupki: w prawym zapytowywują Cię o szefostwo w lewym Cię zapytowywują Czyli wystarczy, jak podzielisz się na dwa (w tym wątku) Link Zgłoś
kropka Re: zapytam 26.03.03, 21:50 a nie masz tam takiej jednej nagrody? Bo Miltonia wygrała, ale nie dostała. No i szukamy... Miltonia, przejmuj stery!!! Link Zgłoś
miltonia Re: zapytam 26.03.03, 21:35 basia! napisała: > sio baby!, z tebe nie dadzą porozmawiać A co Ty Basia, masz wyłącznośc na Tebe? Zobacz, po godzinach został, żeby z nami pogadać, wcale nie z Tobą. Link Zgłoś
basia! Re: zapytam 26.03.03, 21:36 miltonia napisała: > A co Ty Basia, masz wyłącznośc na Tebe? Zobacz, po godzinach został, żeby z > nami pogadać, wcale nie z Tobą. co ty wiesz o tebe,że zapytam głosem znanego aktora Link Zgłoś
miltonia Re: zapytam 26.03.03, 21:42 Niewiele, przyszłam wię na przeszpiegi, że odpowiem glosem popularnej spikerki. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zapytam IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 22:40 o. drwa rabiecie? bo iskry leca ;) Link Zgłoś