gregus 26.03.03, 13:42 <a href="www.republika.pl/l0l0/pazura.mp3">parę słów, które mogą pomóc</a> - albo zaszkodzić... Link Zgłoś Obserwuj wątek
gregus Re: do niezadowolonych z pracy admina 26.03.03, 13:44 miało być tak: jak teraz - przepraszam... Link Zgłoś
miltonia Re: do niezadowolonych z pracy admina 26.03.03, 13:53 Gregus, czy to fragment dialogu z nowej, polskiej i jak zwykle ostatnio wstrząsającej, polskiej produkcji filmowej, czy część pogawędki z kimś (Tobą?) naszej wybitnej inaczej gwiazdy? Jedno i drugie ani nie nowe, ani nie zaskakujące. Link Zgłoś
gregus Re: do niezadowolonych z pracy admina 26.03.03, 13:56 miltonia napisała: > Jedno i drugie ani nie nowe, ani nie > zaskakujące. ale jakże życiowe, niestety... Link Zgłoś
miltonia Re: do niezadowolonych z pracy admina 26.03.03, 14:04 W takim razie wolę to co nieżyciowe. Link Zgłoś
wielki_czarownik Gregus nie umie wstawiać linków!!!!!! 26.03.03, 15:05 Hehehe!! A mnie się czepiasz!! Masz za swoje!!! Link Zgłoś
gregus Re: Gregus nie umie wstawiać linków!!!!!! 26.03.03, 15:11 wielki_czarownik napisał: > Hehehe!! A mnie się czepiasz!! Masz za swoje!!! chłopie! mnie się zdarzyło raz, przypadkiem i przez nieuwagę - tobie zdarza się to cały czas, z powodu wrodzonej małej wady: głupoty Link Zgłoś