ariels 09.04.03, 08:42 Dlaczego nie mogę do ulubionych dodać np. wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=1757???? Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: kochani Admini!!! 09.04.03, 11:04 Witam Ten wątek można dodać do ulubionych. Musisz być albo nie zalogowany albo nie w pierwszym poście :-) TB Link Zgłoś
ariels Re: kochani Admini!!! 09.04.03, 11:26 tebe napisał: > Witam > Ten wątek można dodać do ulubionych. Musisz być albo nie zalogowany albo nie w > pierwszym poście :-) > > TB Tebe, kochany, jestem zalogowana, jesetem w pierwszym poście. Mam kłopot z tym jednym wątkiem. Pzdr. Aga Link Zgłoś
tebe Re: kochani Admini!!! 09.04.03, 11:32 Mhmm. No to nie wiem. Ja mogę! Tzn, że tam błędu nie ma... A nie masz go już w ulubionych (tak, wiem że to brzmi głupio)? Możesz spróbować: wylogowac się i zalogować najlepiej wyłączając i włączając przeglądarkę... Link Zgłoś
ariels Re: kochani Admini!!! 09.04.03, 11:46 Nie mam bo już to sprawdzałam (to nie brzmi głupio :)). Dzięki, będę próbować dalej A. Link Zgłoś