18.05.03, 19:52
Składam postulat w sprawie nagrody (może jednak nie kubka) dla
forumowiczów ,których posty są natchnieniem dla innych forumowiczów do
zakładania wątków.

Obserwuj wątek
    • Gość: niech Re: Postulat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 19:56
      Veto. Kazda zacheta do pisania czegokolwiek skonczy sie na tym forum wytryskiem
      frustratow. A ciecz ta niepijalna jest, przy niej wydzielina Obcego, 8-go
      pasazera Nostromo wydaje sie byc ajerkoniakiem.
      • basia Re: Postulat 18.05.03, 20:01
        To forum przestanie istnieć jak znikną muzy/koszmary niektórych forumowiczów.
        • Gość: niech Re: Postulat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 20:05
          Dzis i tobie i kanukowi udalo sie dotknac sedna. Ale to gowno niezatapialne
          jest.
          PS. Uzyte zostalo slowo gowno. Cenzorowi z W-wy (cenzorce raczej) daje pod
          uwage.
      • kurwiki_begerowej Re: Postulat 19.05.03, 01:14
        Gość portalu: niech napisał(a):

> Veto. Kazda zacheta do pisania czegokolwiek skonczy sie na tym forum
        wytryskiem
        >
        > frustratow. A ciecz ta niepijalna jest, przy niej wydzielina Obcego, 8-go
        > pasazera Nostromo wydaje sie byc ajerkoniakiem.

Jak widać takim niehom jak ty zahent fogle nie czeba bo bez zahent piszesz
        gopoty. Jesteś esz bardzo gópi i pomarszczone masz wszystko.
    • aniela_ Re: Postulat 19.05.03, 09:36
      proponuje zeby to byly wielotygodniowe wakacje. wakacje od forum
      • basia Re: Postulat 19.05.03, 10:06
        aniela_ napisała:

> proponuje zeby to byly wielotygodniowe wakacje. wakacje od forum

admin na to jak na lato...

nie odbierałabym tak pochopnie chleba adminom
        a soli forumowiczom

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=6085024&a=6085120
        • aniela_ Re: Postulat 19.05.03, 10:27
          o sól bym sie nie obawiała. to nie jest jedynia jej kopalnia.
          • basia Re: Postulat 19.05.03, 10:29
            aniela_ napisała:

> o sól bym sie nie obawiała. to nie jest jedynia jej kopalnia.

a nie,nie..kawę jeżeli już to się słodzi,nie soli
            • aniela_ Re: Postulat 19.05.03, 10:33
              pijam nie tylko kawę. o czym informuję na wypadek gdyby uszlo to uwadze.
              • basia Re: Postulat 19.05.03, 10:37
                Rodzaj napojów jest sprawą drugorzędną,smak się liczy
                • aniela_ Re: Postulat 19.05.03, 10:41
                  dla mnie rodzaj napojow jest sprawa pierwszorzedną z uwagi na smak wlasnie.
                  a o gustach dyskutowac nie bede bo nie wypada.
                  • basia Re: Postulat 19.05.03, 10:53
                    aniela_ napisała:

> dla mnie rodzaj napojow jest sprawa pierwszorzedną z uwagi na smak wlasnie.
                    > a o gustach dyskutowac nie bede bo nie wypada.

na smak ma wpływ gatunek nie rodzaj
                    • aniela_ Re: Postulat 19.05.03, 11:45
                      a moim zdaniem najwiekszy wplywa na smak ma jakosc. ale nie musimy sie zgadzac.
    • theseus Anielko_ 19.05.03, 10:09
      Zgodnie z postulatem Basi to już możesz odbierac nagrodę :))
      • aniela_ Re: Anielko_ 19.05.03, 10:25
        w sensie ze wątek ktory zainspirowana utworzylam stal sie z kolei inspiracją
        dla Basi?
        • theseus Re: Anielko_ 19.05.03, 10:44
          aniela_ napisała:

> w sensie ze wątek ktory zainspirowana utworzylam stal sie z kolei inspiracją
          > dla Basi?

Anielko_ szukaj cierpliwie :)) a zapewne znajdziesz choć może nie bedzie to
          takie eleganckie miejsce jak salon. Jednak atmosfera jaka tam panuje jest
          naprawde wyjątkowa.
          • aniela_ Re: Anielko_ 19.05.03, 10:46
            he? chyba mnie przeceniasz. mnie trzeba za reke podprowadzic a nastepnie palcem
            wskazac co i gdzie
            • theseus Re: Anielko_ 19.05.03, 11:06
              aniela_ napisała:

> he? chyba mnie przeceniasz. mnie trzeba za reke podprowadzic a nastepnie
              palcem
              >
              > wskazac co i gdzie
              mogę Ci powiedzieć : pójdz dziecię za` mną ale obawiam sie że mogę spotkac
              sie z protestem wiadomych środowisk. Wiesz ta droga może prowadzić na
              manowce :)))) i co wtedy, jesteś gotowa nadal chcesz podac swą rekę
              przewodnikowi ?
              • aniela_ Re: Anielko_ 19.05.03, 11:50
                nie. wyedt nie. obuwie mam nieodpowiednie zeby sie po manowcach przechadzac z
                nim.
                • theseus Re: Anielko_ 19.05.03, 12:02
                  aniela_ napisała:

> nie. wyedt nie. obuwie mam nieodpowiednie zeby sie po manowcach przechadzac
                  z
                  > nim.
                  Anielko_ obuwie to nie problem pomyśl o kolorowych manowcach :)
                  • miltonia Re: Anielko_ 19.05.03, 13:46
                    A gdzie sa te manowce Theseusu, bo jestem zainteresowana?
                    • theseus Re: Anielko_ 19.05.03, 14:31
                      miltonia napisała:

> A gdzie sa te manowce Theseusu, bo jestem zainteresowana?

Miltoniu zbiłaś mnie z pantałyku a wszystko przez ten pachnący groszek jeszcze
                      nie moge dojść do siebie :-)))
                      • miltonia Re: Anielko_ 19.05.03, 14:44
                        To jak dojdziesz do siebie, to daj znac. Szkoda tylko,ze ten groszek wachales
                        nie pod moim oknem, choc u mnie tez ladnie pachnie, bo ciasto pieke.
                        • theseus Re: Anielko_ 19.05.03, 15:02
                          miltonia napisała:

> nie pod moim oknem, choc u mnie tez ladnie pachnie, bo ciasto pieke.

Miltoniu a jakie to smakołyki pieczesz, zaznaczam że jestem łasuchem :-)
                          • zlo-sliwka Re: Anielko_ 19.05.03, 15:13
                            o żesz Ty ... pogromco pachnącego groszku ;-)
                            • theseus Złośliwko 19.05.03, 15:38
                              zlo-sliwka napisała:

> o żesz Ty ... pogromco pachnącego groszku ;-)

Złośliwko szukam tego jedynego ziarnka z bajki :-)))
                              • miltonia Re: Złośliwko 19.05.03, 15:41
                                theseus napisał:

> Złośliwko szukam tego jedynego ziarnka z bajki :-)))

Do znanego z bajki testu szukasz owego ziarnka?
                                • theseus Re: Złośliwko 19.05.03, 15:44
                                  miltonia napisała:
                                  >
                                  > Do znanego z bajki testu szukasz owego ziarnka?

Miltoniu wiesz chcę być jak najbardziej wierny ....faktom :-)))
                                  • miltonia Re: Złośliwko 19.05.03, 15:46
                                    theseus napisał:

> Miltoniu wiesz chcę być jak najbardziej wierny ....faktom :-)))

I w bajkach tych .....faktow szukasz?
                                    • theseus Re: Złośliwko 19.05.03, 16:01
                                      miltonia napisała:

> I w bajkach tych .....faktow szukasz?

Ja chcę życ jak w bajce Miltoniu :-)))
                                      • miltonia Re: Złośliwko 19.05.03, 16:06
                                        theseus napisał:

> Ja chcę życ jak w bajce Miltoniu :-)))

To moze lepiej zajrzyj do bajki o zlotej rybce.
                                        • theseus Re: Złośliwko 19.05.03, 16:17
                                          miltonia napisała:

>
                                          > To moze lepiej zajrzyj do bajki o zlotej rybce.

Miltoniu to nie bajka ja ją mam :-)))
                          • miltonia Re: Anielko_ 19.05.03, 15:15
                            Juz sie upieklo. Orzechowiec.
                            Tez jestem lasuchem, ze szczegolnym uwzglednieniem napojow mieszanych.
                            • aniela_ Re: Anielko_ 19.05.03, 15:17
                              tu igor tam tezeusz tu zlosliwka tam mirelka? tylko ja chodze wszedzie w tej
                              samej sukience?
                              • miltonia Re: Anielko_ 19.05.03, 15:22
                                Wiekszosc chodzi. To z nich tylko tacy strojnisie.
                                • zlo-sliwka Re: Anielko_ 19.05.03, 15:51
                                  ZAWSZE wychodzę z domu ubrana. No, kiedyś biegałam goło na komputery.
                                  Musiałam zrobić furorę, bo poczta ściągała mnóstwo maili, nawet z
                                  robaczkami ;-) TA sukienka nie ma konta w moim outlooku :-))))
                                  • miltonia Re: Anielko_ 19.05.03, 15:57
                                    zlo-sliwka napisała:

No, kiedyś biegałam goło na komputery.

A to juz wiem, dlaczego Theseus pod Twoim oknem, groszek wacha.
                              • theseus Re: Anielko_ 19.05.03, 15:43
                                aniela_ napisała:

> tu igor tam tezeusz tu zlosliwka tam mirelka? tylko ja chodze wszedzie w tej
                                > samej sukience?

Widzisz Anielko czasami lepiej sie nie chwalić że masz tak skromną garderobę.
                                Zyczę Ci więc więcej garderoby a mniej mowy:(( cnoty bywają różne....
                                • aniela_ Re: Anielko_ 19.05.03, 15:48
                                  theseus napisał:

> Zyczę Ci więc więcej garderoby a mniej mowy:(( cnoty bywają różne....

hę? czy to jakas wyrazna aluzja grubą nicią szyta moze?
                                  • theseus Re: Anielko_ 19.05.03, 16:00
                                    aniela_ napisała:

> theseus napisał:
                                    >
                                    >
                                    > > Zyczę Ci więc więcej garderoby a mniej mowy:(( cnoty bywają różne....
                                    >
                                    > hę? czy to jakas wyrazna aluzja grubą nicią szyta moze?

Pozwól że spuszczę żaluzję na twoja grubą nić będąc przy nadzieji że
                                    zacerujesz tą dziurkę.
                                • buggi Re: Anielko_ 20.05.03, 16:29
                                  theseus napisał:

> aniela_ napisała:
                                  >
                                  > > tu igor tam tezeusz tu zlosliwka tam mirelka? tylko ja chodze wszedzie w t
                                  > ej
                                  > > samej sukience?
                                  >
                                  > Widzisz Anielko czasami lepiej sie nie chwalić że masz tak skromną garderobę.
                                  > Zyczę Ci więc więcej garderoby a mniej mowy:(( cnoty bywają różne....

tym samym nastepujesz Anieli na odcisk, ups.
                            • theseus Re: Anielko_ 19.05.03, 15:39
                              miltonia napisała:

> Juz sie upieklo. Orzechowiec.
                              > Tez jestem lasuchem, ze szczegolnym uwzglednieniem napojow mieszanych.

Miltoniu jeszcze nie widze a już czuje że mamy wiele wspólnych
                              zainteresowań :)))))))
                              • miltonia Re: Anielko_ 19.05.03, 15:43
                                theseus napisał:

> Miltoniu jeszcze nie widze a już czuje że mamy wiele wspólnych
                                > zainteresowań :)))))))

Juz to dawno zauwzylam. :-))))))))))))))))))
                                • theseus Re: Anielko_ 19.05.03, 16:02
                                  miltonia napisała:
                                  >
                                  > Juz to dawno zauwzylam. :-))))))))))))))))))

Miło mi Miltoniu :))))))))))))))))))))))))))
                                • aniela_ Re: Anielko_ 19.05.03, 16:03
                                  aha czy czujecie ze moglibyscie wystapic wspolnie w tokszole np ? ;))
                                  • miltonia Re: Anielko_ 19.05.03, 16:13
                                    aniela_ napisała:

> aha czy czujecie ze moglibyscie wystapic wspolnie w tokszole np ? ;))

To i ja musialabym sie wtedy w jakas stosowna do wydarzenia garderobe
                                    zaopatrzyc.
                                    A jakby co, to jakiego tokszola tematycznego masz na mysli?
                                  • theseus Re: Anielko_ 19.05.03, 16:15
                                    aniela_ napisała:

> aha czy czujecie ze moglibyscie wystapic wspolnie w tokszole np ? ;))

Widzisz Anielko nie każdy chce być gwiazdą sa tacy co unikają rozgłosu :-)))
                                    • aniela_ Re: Anielko_ 19.05.03, 16:23
                                      Miltonia no takiego o zadzierzganiu więzow za pomocą sieci :)

Thezeusz: dzgasz mnie za czesto jak na jeden wątek. a szukam glownie spokoju,
                                      najlepiej swietego.
                                      • theseus Re: Anielko_ 19.05.03, 16:33
                                        aniela_ napisała:

> Thezeusz: dzgasz mnie za czesto jak na jeden wątek. a szukam glownie
                                        spokoju,
                                        > najlepiej swietego.

Anielu przepraszam ale jak mam życ bez dzgania, czy warto wogóle bez niego
                                        życ :-)))) świetą raczej nie zostaniesz juz....
                                        • miltonia Re: Anielko_ 19.05.03, 16:36
                                          Wlasnie zauwazylam nietypowe dla Theseusa zachowanie. Moze to pod wplywem
                                          emocji? Nawet zaczelam zastanawiac sie, czy nie powinnysmy z Zlosliwka zaczac
                                          byc zazdrosne?
                                          • aniela_ Re: Anielko_ 19.05.03, 16:44
                                            aha mozliwe ze to emocje ale nie takie, ktore moglyby wzbudzic zazdrosc.
                                            a co do swietosci, poki T . nie bedzie papiezem póty bede spokojna o swoje
                                            (nomen omen) yhyh zycie po zyciu
                                          • theseus Re: Anielko_ 19.05.03, 16:45
                                            miltonia napisała:

> Wlasnie zauwazylam nietypowe dla Theseusa zachowanie. Moze to pod wplywem
                                            > emocji? Nawet zaczelam zastanawiac sie, czy nie powinnysmy z Zlosliwka
                                            zaczac
                                            > byc zazdrosne?

Tak pewnie to emocje więc niech Aniela_ troszke odpocznie, dajmy jej świety
                                            spokój :-)) miała dziś tyle wrażeń...
                                            • miltonia Re: Anielko_ 19.05.03, 16:50
                                              Tak naprawde, to ona nie potrzebuje spokoju, tym bardziej swietego, juz ja ja
                                              znam! Tylko zaczepek ma dosc, oprocz wrazen oczywiscie. Choc tych ostatnich tak
                                              naprawde nigdy dosyc. Przynajmniej dla niektorych.
                                              • theseus Re: Anielko_ 19.05.03, 16:55
                                                Miltoniu gdyby Aniela szukała świętego spokoju to zamieniłaby furtę gazety na
                                                św. Piotra. Pomijając oczywiście to że jak ktos sie lubi..... bardzo proszę
                                                mnie tylko nie posądzać o kolejne dzgniecie :-))))))
                                                • miltonia Re: Anielko_ 19.05.03, 16:59
                                                  Tez tak uwazam.
                                                  I jesli nie chcesz byc posadzany o dzgniecia, to nie dzgaj. Tym bardziej, ze
                                                  Twoje, nawet delikatne moze przykrosc sprawic, w przeciwienstwie do innych, z
                                                  ktorych Aniela (i nie tylko) ma niezly ubaw.
                                                  • theseus Anielko :-))))) 19.05.03, 17:05
                                                    Uśmiechnij się proszę :-))))
                                                  • miltonia Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 17:06
                                                    Zawsze sie usmicham, jak Cie widze. To znaczy Twoje nicki, na razie.
                                                  • miltonia Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 17:12
                                                    O do diabla! To bylo do Anieli, co nie znaczy ze odwoluje to napisane
                                                    powyzej. :-))))))
                                                  • aniela_ Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 17:14
                                                    a nene swietnie sie wpasowalas z tym usmiechem albowiem mi sie akurat zacial
                                                    klawisz prawostronnie zamykający.
                                                  • miltonia Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 17:21
                                                    Klawisz, co to usmiech zamyka?
                                                  • Gość: kanuk Re: Anielko :-))))) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.05.03, 17:23
                                                    nie mialem pojecia , Anielko. przepraszam. ja klavdiusz. makaroniusz.
                                                  • aniela_ Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 17:26
                                                    nie mam pojecia o czym nie miales pojecia (a teraz juz masz, jak rozumiem)
                                                    ale ine jestes chyba trzecim nickiem Thezeusza? (tym z bierzmowania)
                                                  • miltonia Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 17:29
                                                    aniela_ napisała:

> nie mam pojecia o czym nie miales pojecia (a teraz juz masz, jak rozumiem)
                                                    > ale ine jestes chyba trzecim nickiem Thezeusza? (tym z bierzmowania)

Nie, to zupelnie inna osoba, ktora poznalam, no zgadnij gdzie?
                                                  • aniela_ Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 17:33
                                                    punkt kontaktowy napoje? (ze wykaze sie rozpasaniem intelektualnym i holmowską
                                                    przenikliwoscią) no to gdzie?
                                                  • miltonia Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 17:27
                                                    Kanuku, dla niektorych Twoje ekwilibrystyki slowne sa za trudne i poczytuja je
                                                    za wode na swoj mlyn.
                                                  • miltonia Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 17:35
                                                    aniela_ napisała:

> punkt kontaktowy napoje? (ze wykaze sie rozpasaniem intelektualnym i
                                                    holmowską przenikliwoscią) no to gdzie?

Rozpasanie i przenikliwosc Cie nie zawiodly!
                                                  • aniela_ Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 17:39
                                                    hehe nieno, to bylo pytanie audiotele ;)
                                                  • miltonia Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 17:45
                                                    Niestety przewidywalna jestem, a wolalabym byc nie.
                                                  • aniela_ Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 17:56
                                                    e-e celowałam w płot przeciez.
                                                  • miltonia Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 18:02
                                                    I nie trafilas. :-(((( Siadlam do kompa, by popracowac, przewidujac ze skonczy
                                                    sie na pisaniu na forum. I sie nie pomylilam.
                                                  • aniela_ Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 18:04
                                                    aha moze nie daje tego po sobie poznac ale ja wlasnie ciezko pracuje. jedna
                                                    reka pisze posty druga powazne opinie wypisuje. probowalas w ten sposob? (kazdy
                                                    gupi perkusista tak potrafi;)
                                                  • miltonia Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 18:10
                                                    W moim wypadku tak sie nie da, niestety.
                                                  • theseus Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 18:16
                                                    Nie szukaj mnie pod każdym kamieniem i wątkiem :-))
                                                  • miltonia Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 18:17
                                                    theseus napisał:

> Nie szukaj mnie pod każdym kamieniem i wątkiem :-))

A szukam?
                                                  • aniela_ Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 18:16
                                                    musisz pochodzic z jakims perkusista to sie nauczysz :)
                                                    udam sie teraz w kierunku dw. centralnego. popracowac w pociagu (skutecznie, bo
                                                    bez sieci). milego dnia zycze
                                                  • miltonia Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 18:19
                                                    To i ja sie za prace wezme, juz dawno po czasie. Milej podrozy.
                                                  • theseus Re: Anielko :-))))) 19.05.03, 22:25
                                                    Zwolnijcie z tą praca bo portal już nie daje rady i siada :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka