eliza.s 20.05.03, 13:33 jak to mozliwe, ktos po raz kolejny lamie haslo i wlamuje sie na konto? czy gazeta nie ma zadnych zabezpieczen przeciwko temu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: wlamania na konta 20.05.03, 13:36 Jeśli masz jakąkolwiek informację na temat włamania to przekaż ją na pomoc@agora.pl. Jeśli ktoś odgadnie Twoje hasło to oczywiście może się zalogować do Twojej poczty. Pozdrawiam Link Zgłoś
eliza.s Re: wlamania na konta 20.05.03, 15:01 Szczerze watpie zeby chodzilo tu o zwykle "zgadywanie". O przypadkach, ktore mam na mysli, zostaly powiadomione odpowiednie osoby z portalu. Wlamywacz loguje sie na czacie, forum, uzywa nicka, zmienia haslo. Ma oczywscie dostep do poczty... Chodzi mi o to jak to sie dzieje i jak sie zabezpieczyc przed takim wlamaniem? Link Zgłoś
Gość: niech Re: wlamania na konta IP: *.MAN.atcom.net.pl 20.05.03, 15:19 Wyraznie pijesz do mnie. Loguje sie na czacie, forum, uzywam nicka, zmieniam haslo, mam oczywiscie dostep do poczty. Ale zeby tak od razu publicznie mnie oskarzac??? Link Zgłoś
grzesiek-k Re: wlamania na konta 20.05.03, 15:39 eliza.s napisała: > nie badz taki dowcipny. obawiam się że mimo wszystko będzie... ;) Link Zgłoś
eliza.s Re: wlamania na konta 20.05.03, 15:45 grzesiek-k napisał: > obawiam się że mimo wszystko będzie... > ;) .....zalosny?:) Link Zgłoś
grzesiek-k Re: wlamania na konta 20.05.03, 15:47 eliza.s napisała: > > obawiam się że mimo wszystko będzie... > > ;) > > .....zalosny?:) tak sądzę... ;) Link Zgłoś
Gość: niech Re: wlamania na konta IP: *.MAN.atcom.net.pl 20.05.03, 16:46 Twoim kontem? Tam nie ma nic zabawnego. Link Zgłoś