kwieto 06.06.03, 14:26 Powtorki wszystkich maili ktore dostalem w tym tygodniu. Juz przeczytalem, nie potrzebnie mi wysylacie drugi raz... Link Zgłoś Obserwuj wątek
kropka Re: Ja naprawde nie potrzebuje 06.06.03, 14:45 a skąd krasnale mają wiedzieć, co przeczytałeś, a co nie? Przecież nie zaglądają Ci do skrzynki. Chciałeś zwrot? To masz :-) Link Zgłoś
kwieto Re: Ja naprawde nie potrzebuje 06.06.03, 15:19 Kiedy ja wlasnie nie chcialem... to Niech z Basia awanturowali sie o maile co im nie doszly czy nie wyszly, nie ja :") Link Zgłoś
basia Re: Ja naprawde nie potrzebuje 06.06.03, 15:31 Bo widzisz Admini kochają nas jednakowo i nikogo nie wyróżniają.Troszczą się o nas .Ja czekam,aż mi przyponą o drugim śniadaniu,co go notorycznie zapominam zabrać z domu. Link Zgłoś
Gość: niech Re: Ja naprawde nie potrzebuje IP: *.MAN.atcom.net.pl 06.06.03, 15:42 Otoz to. Nie majac pewnosci kto czego nie dostal admini przeslali powtornie wszystkim korespondencje z ostatnich trzech miesiecy. Troska godna pochwaly! Link Zgłoś
postmaster Re: Ja naprawde nie potrzebuje 06.06.03, 15:41 kwieto napisał: > Powtorki wszystkich maili ktore dostalem w tym tygodniu. Juz > przeczytalem, nie potrzebnie mi wysylacie drugi raz... Witam, Prosze napisac jakich maili dotyczy sprawa tzn: kiedy przyszly maile po raz pierwszy a kiedy ich duble. Prosze tez okreslic z jakich adresow przyszly te maile. Dane prosze na postmaster@gazeta.pl Pzdr Postmaster Link Zgłoś