Dodaj do ulubionych

A JEDNAK! GAZETA DOSKONALE POTRAFI WYSYSAC Z PALCA

04.12.01, 14:02
Prosze, prosze. Wczorajszy konkurs sie nie odbyl (od godziny 9.00 do
12.00 - pozniej, do 14.00, nie probowalem) nie mozna bylo w normalny
(regulaminowy) sposob udzielic odpowiedzi na pytanie konkursowe - serwer
przekierowywal gdziekolwiek oprocz strony konkursowej.

W zwiazku z tym lista zwyciezcow zaprzecza Regulaminowi i - wychodzi na to -
jest wyssana z palca! Czy ktos moze mnie uswiadomic albo udzielic korepetycji
z zakresu ustalania wynikow roznego rodzaju gier?

Bez urazy, ale zarowno powyzej opisany przypadek jak totalna ignorancja osob
odpowiedzialnych za konkurs (ale takze caly serwis Swieta i forum) sa po prostu
zenujace... nie spodziewalem sie, bo naprawde lubie wiele osob z Redakcji
portalu.
Obserwuj wątek
    • mistyk9000 Re: A JEDNAK! GAZETA DOSKONALE POTRAFI WYSYSAC Z PALCA 04.12.01, 16:51
      kompletna amatorszczyzna ...
      wstyd
    • redakcja Re: A JEDNAK! GAZETA DOSKONALE POTRAFI WYSYSAC Z PALCA 04.12.01, 17:09
      Szanowny Panie,
      rzeczywiscie konkurs nie dzialal do 12.00. Według regulaminu zwyciezcami mialy
      zostać osoby, ktore jako pierwsze udzielily prawidlowej odpowiedzi po godz.
      11.15.
      Nagrody otrzymaly osoby, ktorym jako pierwszym udalo sie udzielić prawidlowej
      odpowiedzi na konkurs. Jest to rozwiazanie zgodne z regulaminem (bylo to
      przeciez po 11.15).
      Przepraszamy za problemy techniczne. Dzis wszystko juz bylo OK.
      • mistyk9000 Re: A JEDNAK! GAZETA DOSKONALE POTRAFI WYSYSAC Z PALCA 04.12.01, 19:25
        > Szanowny Panie,
        > rzeczywiscie konkurs nie dzialal do 12.00. Według regulaminu zwyciezcami mialy
        > zostać osoby, ktore jako pierwsze udzielily prawidlowej odpowiedzi po godz.
        > 11.15.
        > Nagrody otrzymaly osoby, ktorym jako pierwszym udalo sie udzielić prawidlowej
        > odpowiedzi na konkurs. Jest to rozwiazanie zgodne z regulaminem (bylo to
        > przeciez po 11.15).
        > Przepraszamy za problemy techniczne. Dzis wszystko juz bylo OK.

Qrde a ja wczoraj specjalnie sobie wzialem godzinke w cafe od 11 do 12 i ... no
        to dostane nagrode pocieszenia?;)
      • macias Errata 05.12.01, 06:33
        redakcja napisał(a):

> Szanowny Panie,
        > rzeczywiscie konkurs nie dzialal do 12.00. Według regulaminu zwyciezcami mialy
        > zostać osoby, ktore jako pierwsze udzielily prawidlowej odpowiedzi po godz.
        > 11.15.
        > Nagrody otrzymaly osoby, ktorym jako pierwszym udalo sie udzielić prawidlowej
        > odpowiedzi na konkurs. Jest to rozwiazanie zgodne z regulaminem (bylo to
        > przeciez po 11.15).

Co racja, to racja :)
        Przepraszam, ze mnie troche ponioslo z tymi zwyciezcami. Niemniej jednak jest
        to efekt Panstwa dzialan (a raczej braku reakcji w odpowiednim czasie) i
        niedopatrzen (po czesci takze mojego charakteru;).

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz w kwestii Swietego Mikolaja oraz rozwiazania
        problemu blednie zadanego pytania.
      • Gość: ada Re: A JEDNAK! GAZETA DOSKONALE POTRAFI WYSYSAC Z PALCA IP: 193.74.43.* 18.12.01, 12:50
        A dzisiaj znowu nie było ok.między 11.50 a 12.30 nie można bylo wyświetlić str.
        gazety , dziwne .Jeśli to nie zamierzone to tylko wina kiepskich informatyków w
        dziale gazety ja wam mogę zrobić stronę tak aby nie nawalała tak często ,
        oczywiście za odpowiednim wynagrodzeniem.
        hery@poczta.fm
        • macias Re: A JEDNAK! GAZETA DOSKONALE POTRAFI WYSYSAC Z PALCA 18.12.01, 13:24
          Mysle, ze to jednak cos po Twojej stronie - ja widzialem strone doskonale
          (chociaz bylem bez okularow;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka