beata_ 26.07.07, 19:59 Bo takie widoki są, jak się coś chce zarządzić w forum prywatnym :-) fotoforum.gazeta.pl/3,0,766417,2,1.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
active.x Re: Coś się "spsuło" w zarządzaniu ? 26.07.07, 20:29 Ktoś komuś ostatnio radził żeby przeczekać. I poskutkowało. ;-) ps.u mnie działa Link Zgłoś
beata_ Re: Coś się "spsuło" w zarządzaniu ? 26.07.07, 20:38 A nieee, to to ja wieeem - z ciekawości pytam, bo ładne :-)) Link Zgłoś
beata_ Za admina robisz???? :-)))) 26.07.07, 20:39 To u nich zawsze działa :-))) ps u mnie nadal to samo :-) Link Zgłoś
active.x Re: Za admina robisz???? :-)))) 26.07.07, 21:13 U mnie nie zawsze, czasem coś uda mi się zepsuć ;) Skoro ładne to dostałaś dodatkowy czas na nacieszenie oka :) Link Zgłoś
beata_ Re: Za admina robisz???? :-)))) 26.07.07, 21:23 active.x napisała: [...] > Skoro ładne to dostałaś dodatkowy czas na nacieszenie oka :) Obejdzie się, bez łaski :-))) Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Za admina robisz???? :-)))) 26.07.07, 22:20 wtedy na łapu capu trzeba się wylogować i na powrót zalogować, a jak nie pomoże, to odświeżyć stronę, a jak i to nie, to wyczyścić ciasteczka :) Link Zgłoś
beata_ Re: Za admina robisz???? :-)))) 26.07.07, 22:56 Iiiiiii tam, znam te sposoby też - nie pomaga :-) Zaraz sprawdzę znów, bo mnie właśnie wylogowało... i po prostu przeczekam :-) Link Zgłoś
gerda11 Re: Coś się "spsuło" w zarządzaniu ? 26.07.07, 22:23 Wczoraj zarządzanie "fiksacji" dostało .....pokazywało daty całkiem nie z tej ziemi .....a juz nappewno nie z tego wieku .... Dziś od rana nie ma go wogóle....podobnie jak u beata_ , czy znajdzie sie ktoś mądry i zrobi wreszcie jakiś konkretny porządek ? Ani przyjąć nowe osoby na forum ukryte ....ani sparwdzić cokolwiek ..... zamiast sie polepszać jak to admini obiecywali to tylko się pogarsza wszystko ....... Link Zgłoś
beata_ Re: Coś się "spsuło" w zarządzaniu ? 26.07.07, 23:00 o kurcze, aż takiego zamieszania nie chciałam robić :-) Ale w końcu raz i mnie się coś spsuło, więc jako ciekawostkę przyrodniczą dałam... Inna rzecz, że statystyka odwiedzin jakaś śmieszna ostatnio była, ale to podobno norma, więc nie ma co się powtarzać... w sumie nie jest mi ona do szczęścia potrzebna :-) Link Zgłoś
beata_ Chyba już dobrze (odpukać!) :-) 27.07.07, 16:38 Listę użytkowników widzę już w całym oknie i nic nie nachodzi na siebie. Dzięki :-) Link Zgłoś