lavinka A u mni nie mogę ustawi odwrotnego drzewka 06.08.07, 22:32 Bo wysuwane pole znika zanim najadę kursorem na to to. Link Zgłoś
ols Re: A u mni nie mogę ustawi odwrotnego drzewka 06.08.07, 22:47 Jaką masz przeglądarkę? Link Zgłoś
ols Re: Lista błędów 06.08.07, 22:47 nessie-jp napisała: > Jeśli trzeba, mogę przetłumaczyć komunikaty o błędach na polski. Spoko, aż tak źle z nami nie jest. Poprawimy co trzeba. Dzięki za zgłoszenie. Link Zgłoś
kai_30 Re: Lista błędów 06.08.07, 22:58 U mnie nie wyświetlają się ulubione fora. Żeby w którekolwiek wejść, muszę włazić przez ustawienia, grrrr... Link Zgłoś
ols Re: Lista błędów 06.08.07, 23:21 Przeloguj się, wyczyść cache przeglądarki, zaloguj się. Link Zgłoś
kai_30 Re: Lista błędów 06.08.07, 23:31 Nie żartuj? Serio? I tak ile razy mam próbować? PS. Na FF ulubione są. Link Zgłoś
kai_30 Re: Lista błędów 07.08.07, 00:27 Lista ulubionych się pojawiła, kiedy zalogowałam się na inny nick (ale na nim mam tylko jedno forum w ulubionych). Po powrocie do stałego nicka - dalej nic. Owszem, uprzejmie proszę o poprawienie. Póki co radzę sobie, mając w jednym panelu stale otwarte fotoforum, i z niego przechodzę gdzie indziej, ale to dość denerwujące - na cholerę mi ten olbrzymi panel po prawej, jeśli nie mogę go wykorzystywać do nawigacji? Link Zgłoś