wiarusik 14.10.07, 16:38 Chciałem być opiekunem forum i słałem z tego powodu listy pod adres agora etc.,ale nigdy nie dostałem odpowiedzi na moje listy.O co biega?! Link Zgłoś Obserwuj wątek
siwa Re: Arogancja agory 15.10.07, 11:14 Dostajemy sporo zgłoszeń, odpowiadamy na wybrane. Chcesz współpracować z takimi arogantami? Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: Arogancja agory 15.10.07, 21:12 Kultura wręcz bije z tej odpowiedzi, brawo! Na list należy odpowiedzieć i to wie już dziecko w szkole, a tłumaczenie, że odpowiadamy na wybrane... No cóż "wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze" Gratuluję. Link Zgłoś
wiarusik Re: Arogancja agory 16.10.07, 12:30 Współpracować to pewnie za dużo powiedziane,bo robiłbym na forum swoje i nikt by nie stał mi dosłownie-fizycznie nad głową;) Powiedziałbym raczej,że jestem gotów do służby forumowiczom:) Link Zgłoś
jazz.a.bell Re: Arogancja agory 17.10.07, 03:55 wiarusik napisał: > Współpracować to pewnie za dużo powiedziane, Ale to właśnie jest zadaniem moderatora. >bo robiłbym na forum swoje A to już zupełne nieporozumienie. Moderator nie robi na forum "swojego", tylko to, czego wymaga regulamin i netykieta. Swoje to wiesz, w swoim domku. >i nikt by nie stał mi dosłownie-fizycznie nad głową;) Załóż sobie prywatne forum na własnym serwerze, bo Twoje wyobrażenia o byciu moderatorem tutaj nijak się mają do tego, czego od moderatora się wymaga. Nie dziwi wcale, że nim nie zostałeś, serio. Link Zgłoś
wiarusik Re: Arogancja agory 17.10.07, 14:27 Kompletne niezrozumienie,nie o to mi chodziło:) Już pisałem w listach,że znam Netykietę i będę pilnował jej przestrzegania. Link Zgłoś