wierna1 23.04.02, 10:30 ZNP to jednak dawny Związek Nauczycieli Polskich, a napięcie przedmiesiączk. to PMS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierna1 Re: Wiadomość dla Mario 23.04.02, 11:58 Nie ma tu nikogo. Kulka się odstrzeliła, Mario w parku na ławeczce sobie jakąś przygruchał. Chyba zacznę pisać sama do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko Re: Wiadomość dla Mario 23.04.02, 12:03 To kolejny objaw schizofrenii... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Wiadomość dla Mario 23.04.02, 12:44 slimaczysko napisał(a): > To kolejny objaw schizofrenii... A Ciebie kto tu prosił? Siedź w skurupie, bo Cię zeźrą! Oglądałeś "Pękny umysł"? Na pewno nie, bo nie pieprzyłbyś od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 12:45 Chodzi oczywiście o "Piękny umysł". Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 12:58 Pewnie Cie zaskocze, ale ogladalem. I choroba tam pokazana ma niewiele wspolnego z faktami, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 13:04 slimaczysko napisał(a): > Pewnie Cie zaskocze, ale ogladalem. I choroba tam pokazana ma niewiele > wspolnego z faktami, niestety. Z jakimi faktami, może rozszerzysz temat? Czyżby następny leczący rany na Forum Kobieta po otrzymaniu kopa przez kobietę? Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 13:06 Oj, kobieto, jestes jeszcze glupsza niz myslalem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 13:10 To zacznij myśleć o czymś innym, zrobi Ci to tylko dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 13:12 Juz dawno zaczalem, rzeczywiscie sie polepszylo. Bo jak widze Twoje posty to mi sie slabo robi - masz niewiele do powiedzenia, a probujesz nadrabiac to uszczypliwoscia i docinkami wzgledem innych. Ciekawe, czy to taki wredny charakter, czy tylko czyms spowodowana poza. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 13:47 slimaczysko napisał(a): > Juz dawno zaczalem, rzeczywiscie sie polepszylo. Bo jak widze Twoje posty to mi > > sie slabo robi - masz niewiele do powiedzenia, a probujesz nadrabiac to > uszczypliwoscia i docinkami wzgledem innych. Ciekawe, czy to taki wredny > charakter, czy tylko czyms spowodowana poza. Wybór należy do Ciebie. Fakt, wolę mówić niż pisać.Ale jeżeli już mam rozmawiać poważnie to raczej o konkretach, a jak mam bredzić to wolę milczeć. I byłoby lepiej gdyby inni stosowali też tę metodę. W polemikę wdawać się z Tobą nie mam zamiaru, bo reprezentujesz ten sam typ zawiedzionego faceta, co Mario i nie mam ochoty służyć mężczyźnie po przejściach za worek treningowy. ZNajdziez tu na pewno jakąś pocieszycielkę, wszak rozwódek na tym forum pod dostatkiem. (A tak na marginesie: iluż ludzi myli forum Kobieta z biurem matrymonialnym). Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 13:55 wierna1 napisał(a): > Ale jeżeli już mam rozmawiać poważnie to raczej o konkretach, > a jak mam bredzić to wolę milczeć. I byłoby lepiej gdyby inni stosowali > też tę metodę. Rozpacz moja nie ma granic. Ale zaskoczenie jest jeszcze wieksze - o "konkretach"? Jakos nie widzialem ich w Twoich postach, za to docinkow i wysmiewania bylo sporo. No, nic to. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś