Dodaj do ulubionych

Wiadomość dla Mario

23.04.02, 10:30
ZNP to jednak dawny Związek Nauczycieli Polskich, a napięcie przedmiesiączk. to
PMS.
Obserwuj wątek
    • wierna1 Re: Wiadomość dla Mario 23.04.02, 11:58
      Nie ma tu nikogo. Kulka się odstrzeliła, Mario w parku na ławeczce sobie jakąś
      przygruchał. Chyba zacznę pisać sama do siebie.
      • slimaczysko Re: Wiadomość dla Mario 23.04.02, 12:03
        To kolejny objaw schizofrenii...
        • wierna1 Re: Wiadomość dla Mario 23.04.02, 12:44
          slimaczysko napisał(a):

> To kolejny objaw schizofrenii...

A Ciebie kto tu prosił? Siedź w skurupie, bo Cię zeźrą!
          Oglądałeś "Pękny umysł"? Na pewno nie, bo nie pieprzyłbyś od rzeczy.

• wierna1 Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 12:45
          Chodzi oczywiście o "Piękny umysł".
          • slimaczysko Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 12:58
            Pewnie Cie zaskocze, ale ogladalem. I choroba tam pokazana ma niewiele
            wspolnego z faktami, niestety.
            • wierna1 Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 13:04
              slimaczysko napisał(a):

> Pewnie Cie zaskocze, ale ogladalem. I choroba tam pokazana ma niewiele
              > wspolnego z faktami, niestety.

Z jakimi faktami, może rozszerzysz temat?
              Czyżby następny leczący rany na Forum Kobieta po otrzymaniu kopa przez kobietę?
              • slimaczysko Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 13:06
                Oj, kobieto, jestes jeszcze glupsza niz myslalem :))))
                • wierna1 Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 13:10
                  To zacznij myśleć o czymś innym, zrobi Ci to tylko dobrze.
                  • slimaczysko Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 13:12
                    Juz dawno zaczalem, rzeczywiscie sie polepszylo. Bo jak widze Twoje posty to mi
                    sie slabo robi - masz niewiele do powiedzenia, a probujesz nadrabiac to
                    uszczypliwoscia i docinkami wzgledem innych. Ciekawe, czy to taki wredny
                    charakter, czy tylko czyms spowodowana poza.
                    • wierna1 Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 13:47
                      slimaczysko napisał(a):

> Juz dawno zaczalem, rzeczywiscie sie polepszylo. Bo jak widze Twoje posty to mi
                      >
                      > sie slabo robi - masz niewiele do powiedzenia, a probujesz nadrabiac to
                      > uszczypliwoscia i docinkami wzgledem innych. Ciekawe, czy to taki wredny
                      > charakter, czy tylko czyms spowodowana poza.

Wybór należy do Ciebie. Fakt, wolę mówić niż pisać.Ale jeżeli już mam rozmawiać
                      poważnie to raczej o konkretach, a jak mam bredzić to wolę milczeć. I byłoby
                      lepiej gdyby inni stosowali też tę metodę. W polemikę wdawać się z Tobą nie mam
                      zamiaru, bo reprezentujesz ten sam typ zawiedzionego faceta, co Mario i nie mam
                      ochoty służyć mężczyźnie po przejściach za worek treningowy. ZNajdziez tu na
                      pewno jakąś pocieszycielkę, wszak rozwódek na tym forum pod dostatkiem. (A tak na
                      marginesie: iluż ludzi myli forum Kobieta z biurem matrymonialnym).
                      • slimaczysko Re: Wiadomość dla obleśnego Ślimaka 23.04.02, 13:55
                        wierna1 napisał(a):
                        > Ale jeżeli już mam rozmawiać poważnie to raczej o konkretach,
                        > a jak mam bredzić to wolę milczeć. I byłoby lepiej gdyby inni stosowali
                        > też tę metodę.

Rozpacz moja nie ma granic. Ale zaskoczenie jest jeszcze wieksze -
                        o "konkretach"? Jakos nie widzialem ich w Twoich postach, za to docinkow i
                        wysmiewania bylo sporo. No, nic to. EOT.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka