elodia 19.12.07, 13:54 Forum Kraina mElodyjna należy do użytkownika: elodia Aby móc je czytać musisz zostać wpisany na liste uczestników. Link Zgłoś Obserwuj wątek
giwi Re: Nie mogę wejść na swoje forum!!! 19.12.07, 13:58 Baza nie nadąża. :-) Spróbuj jeszcze raz. Link Zgłoś
chiara76 ja też nie;(( 19.12.07, 14:00 w dodatku znikły mi wszystkie moje fora dodane do ulubionych. Administracjo, znowu jakieś ulepszacze? Kiedy będzie można korzystać z forum?? Link Zgłoś
truscaveczka Re: ja też nie;(( 19.12.07, 14:02 Ej, ja jestem na forum od dziś podobno i napisałam 1 post <łaaaaaaaa> Nie mogę pisać na forach zamkniętych, do których nalezę <beczy> O, i sygnaturkę mi wcięło :( Link Zgłoś
elodia Re: ja też nie;(( 19.12.07, 14:13 Wiecie co? Ja jestem spokojny człowiek W dodatku jestem informatykiem I wiem, że jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził, że bładzić rzecz ludzka i każdy człek jest omylny! I NIGDY nie narzekałam na GW, adminów, choć jestem tu od początku. Ale wszystko ma swoje granice. Moja cierpliwość też. Na swoje forum wejść nie mogę! Wcześniej jak zajrzałam na "uczestników" to... było pusto. Na inne zamknięte wejść nie mogę. W ustawieniach wcielo mi moje ulubione fora. I, do diaboła, nikt o zdrowych zmysłach nie robi poważnych zmian w środku dnia i bez uprzedzenia. Ostatecznie może być awaria. Bywa. Ale... TO forum działa!!! Wrrrrrrr... Link Zgłoś
yavorius Re: ja też nie;(( 19.12.07, 14:24 Wyloguj się, zamknij przeglądarkę, wyczyść ciastka, pączki, historię i geografię. Spluń za siebie dwa razy. Otwórz przeglądarkę, zaloguj się. U mnie pomogło:) Link Zgłoś
elodia Re: ja też nie;(( 19.12.07, 14:31 wyczyść ciastka, pączki, sam się wyczyść;P nie lubię słodkiego:-))) Aaaaa a sygnaturkę kto zeżarł? Link Zgłoś
elodia Re: ja też nie;(( 19.12.07, 14:45 yavorius napisał: > Pewnie Huann zeżarł żebym ja go nie użarła! ;)) Ale... po takiej mądrej sygnaturce może do rozumu dojdzie?;P Link Zgłoś
jan-w Re: Kobieta informatyk 19.12.07, 16:57 Według powszechnie panującej opinii, w przyrodzie nie występuje coś takiego jak: kobieta-informatyk. Ktoś nawet miał na forum, taką sygnaturkę: Kobieta informatyk, jest jak świnka morska. Ani świnka, ani morska ;-) Link Zgłoś
elodia Re: Kobieta informatyk 19.12.07, 23:01 a czy ja twierdzę, że istnieję?;P jestem bytem wirtualnym, albo jak niektórzy mówią - "tylko nickiem";))) Pomacać dla sprawdzenia na pewno się nie dam:DDD A że tak z ciekawości zapytam, kobieta informatyk, z wykształcenia elektronik to coś dziwniejszego od ufo?:-))) Link Zgłoś
jehonala Re: Nie mogę wejść na swoje forum!!! 19.12.07, 14:30 Ja też nie mogę. Mam wyzerowany licznik, znikniętą wizytówkę, wyżartą zawartość poczty, listę ulubionych for i sygnaturkę. W sumie ciekawe dośw., ale jak wysyłam zgłoszenie na swoje własne forum, to pojawia się komunikat "To jest twoje forum". :) Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Prezent swiatczny od Zalogi Serwera 19.12.07, 14:40 Cos nowego! Tego wam sie jeszcze przedetem nie udalo. Robicie postepy. Loguje sie ja trzeba, znaczy jestesm zalofgowany, poczta nie dziala etc. Ale za to znikly mi Ulubione i nie moge sie zalogowac na zadne zamkniete Forum, w ktorym uczestnicze. Zebyscie jedli w Wigilie Konserwe Turystyczna z puszki, z jaruzelskich zapasow wojskowych, wy perelki profesjonalizmu od serwera na turbine parowa, naprawde. Ekologiczna rozge wam, specyki jedne! Bym wpisal :-))) ale jestem vqu..ny na maks. Zostawcie, nie poprawiajcie, pijcie herbate i nic nie robcie. Zbierajcie znaczki. Na pewno bedzie lepiej! Link Zgłoś
yoma Re: Prezent swiatczny od Zalogi Serwera 19.12.07, 22:35 > wy perelki profesjonalizmu od serwera na turbine parowa, Na jaką turbinę? Na dynamo nożne! Link Zgłoś
mali.sa Re: Nie mogę wejść na swoje forum!!! 19.12.07, 14:56 Mieliśmy kłopot z bazą. Nie mogłam Wam nawet napisać, że już to naprawiamy.:/ Proszę wszystkich, którym forum nie wyświetla się poprawnie, o skasowanie ciasteczek i wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki. Link Zgłoś
emilama Re: Nie mogę wejść na swoje forum!!! 19.12.07, 15:31 A mozna troszke jaśniej? Tak jak dla laika? Link Zgłoś
brezly Re: Nie mogę wejść na swoje forum!!! 19.12.07, 15:41 emilama napisała: > A mozna troszke jaśniej? Tak jak dla laika? "Prosze nie krzyczec na naszego pracownika. Nie mamy panskiego plaszcza i co pan nam zrobi? -Cham się uprze i mu daj. No skąd wezme jak nie mam?" No :-) Link Zgłoś
mali.sa Re: Nie mogę wejść na swoje forum!!! 19.12.07, 15:41 Jeśli korzystasz z Firefoxa wejdź do Narzędzia > Opcje > Prywatność. W dziale Prywatne Dane kliknij "wyczyść teraz". W okienku, które się pojawi zaznacz "ciateczka" i "pamięć podręczna" (upewnij się, że tylko to masz zaznaczone). Jeśli korzystasz z Internet Explorer wejdź w Narzędzia > Opcje internetowe > Ogólne. W dziale Tymczasowe pliki internetowe kliknij "usuń pliki" oraz "usuń pliki cookie". Jeśli korzystasz z Opery wejdź w Narzędzia > Wyczyść historię przeglądania. Kliknij "Szczegóły" i zaznacz "usuń wszystkie ciasteczka" oraz "usuń całą zawartość pamięci podręcznej" (upewnij się, że tylko to masz zaznaczone). Link Zgłoś
gizmaaa Re: Nie mogę wejść na swoje forum!!! 19.12.07, 15:54 nie wiem ale jakoś nie miałam problemu z dostaniem się na fora, ale moi użytkownicy na forum tak... myśleli że ich z listy wywaliłam Link Zgłoś