i-love-2-bike 01.04.08, 16:35 co sie dzieje? w koncu chyba mozecie cos powiedziec a nie wycinac kazdego.dana wisi i pyta ja tez pytam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
dana33 Re: admini 01.04.08, 16:40 ja wisze, bo ja ekspertka, a ty nie jestes ekspertka. od niczego. ja przynajmniej od wiszenia... Link Zgłoś
dana33 Re: admini 01.04.08, 16:41 ale cie powycinali rochellina..... bana bedziesz miala na tydzien... Link Zgłoś
marouder.eu Jako admin potwierdzam! 01.04.08, 16:42 Vickulec otrzyma wszystkie zalegle bany! Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Jako admin potwierdzam! 01.04.08, 16:44 marouder.eu napisał: > Vickulec otrzyma wszystkie zalegle bany! shut up shitbrains,you had your fun and i will have mine. Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: admini 01.04.08, 16:42 dana33 napisała: > ale cie powycinali rochellina..... bana bedziesz miala na tydzien... uwazaj zebys nie podciela swego dupska,a co do bana to co myslisz,ze sie zatrzese jak ty:)) he he fat arse wyklikaj mnie stad:))) Link Zgłoś
dana33 Re: admini 01.04.08, 16:47 a co sie znow wyzywasz, rochellina ty maja???? ja sie tylko elegancko ciesze, to wszystko... a ty od razu tak rynsztokowo.... przynajmniej od czasu do czasu ukrywalabys twoje pochodzenie.... a ty tak bez bicia... Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: admini 01.04.08, 16:49 dana33 napisała: > a co sie znow wyzywasz, rochellina ty maja???? > ja sie tylko elegancko ciesze, to wszystko... > a ty od razu tak rynsztokowo.... przynajmniej od czasu do czasu > ukrywalabys twoje pochodzenie.... a ty tak bez bicia... ja SIE wyzywam? ja CIE wyzywam bo w koncu fat arse jestesmu na OSLEJ cu nie,a ty nawet tu mnie torlujesz. moze wyklikasz mnie na swoje forum..he,he,he Link Zgłoś
dana33 Re: admini 01.04.08, 17:04 to byl taki zwrot za moich czasow: "nie wyzywaj sie" pewnie, ze mnie wyzywasz, to dla ciebie chleb powszedni, rochellino\ ty maja... nu, i nareszcie mozesz sobie uzyc ile chcesz.... rozumiem, ze wg ciebie tak wyglada twoj fun... git... jakby nie bylo jestes juz na oslej, to cie nie trzeba nigdzie indziej przenosic... :))))) Link Zgłoś