mali.sa 21.10.08, 09:51 W panelu zarządzania forum prywatnym pojawiła się nowa zakładka - "Logi". Jest to rejestr zdarzeń na Twoim forum. Zapisuje dodawanie oraz usuwanie użytkowników z listy uczestników. Link Zgłoś Obserwuj wątek
skiela1 Re: Logi w zarządzaniu forum prywatnym 21.10.08, 20:33 no dobrze...ladnie... ale caly czas nie dzialaja Statystki i wczoraj zatrzymaly sie 'ostatnio odwiedzane fora'. czy nie powinno sie naprawic najpierw starego, przed wprowadzeniem nowego? Link Zgłoś
gerda11 Re: Logi w zarządzaniu forum prywatnym 21.10.08, 22:06 Logi - niezła pomoc dla administrowania forum I choć dzisiaj statystyki nagle ruszyły / wreszcie i nareszcie / to i tak nie wszystkie daty zostały poprawione tak jak powinno się je widzieć .....ten temat był zresztą mailem juz zgłaszany A może jeszcze zdradzicie co zamierzacie wprowadzić ? Przydałoby się jeszcze pare drobnych dodatków Link Zgłoś
Gość: mod Re: Logi w zarządzaniu forum prywatnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 11:25 z tymi statystykami to w ogóle dziwna sprawa... macie az tak słabą zliczarkę, że pokazuje "ostatnie odwiedziny" z kilkudniowym opóźnieniem? dlaczego tak jest?? Link Zgłoś
doomi Re: Logi w zarządzaniu forum prywatnym 22.10.08, 18:28 A ja chyba ślepa jestem bo na swoim forum nie widzę żadnej zakładki "logi", no chyba że nie patrzę tam gdzie trzeba ;) O pomoc w każdym razie proszę. Admin forum Józefów Link Zgłoś
jan-w Re: Logi w zarządzaniu forum prywatnym 22.10.08, 18:38 Nic dziwnego. Twoje forum jest otwarte, a takich to nie dotyczy. Link Zgłoś
robisc Re: Logi w zarządzaniu forum prywatnym 23.10.08, 20:20 a czy i kiedy staty i logi beda dostepne na forum otwartym? w zasadzie nie rozumiem tego ograniczenia Link Zgłoś
Gość: jak Re: Logi w zarządzaniu forum prywatnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 20:55 robisc napisał: > w zasadzie nie rozumiem tego ograniczenia ale jak ty sobie wyobrażasz statystyki na f. otwartym? rejestrację każdziuteńkiego odwiedzającego? nierealne! ty wiesz, jak by się przez to twój panel admina rozrosnął?... logi = lista przyjętych / odrzuconych / usuniętych uczestników forum, no to po co ci to na otwartym? chyba że chciałbyś widzieć, kogo i kiedy zbanowałeś albo zdjąłeś bana staty i logi na f. otwartym potrzebne są jak psu trampki, imo Link Zgłoś
robisc Re: Logi w zarządzaniu forum prywatnym 23.10.08, 23:08 o logi zapytalem przy okazji; interesuja mnie statystyki Link Zgłoś
snajper55 Re: Logi w zarządzaniu forum prywatnym 24.10.08, 02:54 robisc napisał: > o logi zapytalem przy okazji; interesuja mnie statystyki Ten sam problem - zbyt duża ilość odwiedzających. Pamiętanie dla każdego daty ostatnich odwiedzin i daty ostatniego wpisu ? Bez wyszukiwarki niczego byś nie znalazł. ;) S. Link Zgłoś