Dodaj do ulubionych

Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem?

21.10.03, 15:56
Tak się pytam, bo natrafiłem na taki, na jednym z polecanych przez redakcję
frów prywatnych.

Nie jest to bynajmniej wątek jakiegoś frustrata, tylko pokaźny wątek (ponad
100 postów), do którego wielki odnośnik jest umieszczony na górze tego forum
prywatnego.

Dla mnie zoofilia to przestępstwo (znęcanie sie nad zwierzętami), a wątek
propagujący takei zachowania jest nie do przyjęcia. Proszę adminów o
odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • niech Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 21.10.03, 15:59
      Ten watek tez jest o zoofilii.
      • zakompleksiony Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 21.10.03, 16:00
        Ten wątek jest o wątku.
        • niech Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 21.10.03, 16:04
          "Dla mnie zoofilia to przestępstwo (znęcanie sie nad zwierzętami)". Czy to
          jest o watku?
          • zakompleksiony Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 21.10.03, 16:07
            "Tak się pytam, bo natrafiłem na taki, na jednym z polecanych przez redakcję
            frów prywatnych" - czy to jest o zoofilii?
            • niech Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 21.10.03, 16:20
              Tak, ale nie bede tego uzasadnial.
              • zakompleksiony Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 21.10.03, 16:26
                Ja się CIebie o zdanie nie pytam! Tacy ludzie, jak Ty zrobią absolutnie
                wszystko, aby zaszkodzić »Gazecie Wyborczej«!!!
                • niech Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 21.10.03, 16:38
                  A ja ci przeciez swojego zdania nie prezentuje!
                  PS. Tacy ludzie, jak Ty zrobia absolutnie wszystko, aby zaszkodzic »Gazecie
                  Wyborczej«!!!
    • zakompleksiony Adminie, odpowiedz! 22.10.03, 09:03
      • niech Re: Adminie, odpowiedz! 22.10.03, 09:57
        Siedz cicho, zwierzaku!
        • basia Re: Adminie, odpowiedz! 22.10.03, 10:50
          Uparty jak osioł,ten zakompleksiony.
    • j_karolak Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 22.10.03, 13:24
      zakompleksiony napisał:

> Tak się pytam, bo natrafiłem na taki, na jednym z polecanych przez redakcję
      > frów prywatnych.
      >
      > Nie jest to bynajmniej wątek jakiegoś frustrata, tylko pokaźny wątek (ponad
      > 100 postów), do którego wielki odnośnik jest umieszczony na górze tego forum
      > prywatnego.
      >
      > Dla mnie zoofilia to przestępstwo (znęcanie sie nad zwierzętami), a wątek
      > propagujący takei zachowania jest nie do przyjęcia. Proszę adminów o
      > odpowiedź.
    • dr_hab.rocznik1960 Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 23.10.03, 08:50
      Skoro internauta prosi o odpowiedź należy mu ją udzielić.

Zachowujcie się jak przystało na pracowników Pana Redaktora Naczelnego!
      • tebe Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 23.10.03, 09:18
        Wydawać by się mogło drogi N. że to cała masa osób domaga się odpowiedzi.
        • dr_hab.rocznik1960 Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 23.10.03, 09:24
          Pewnym jest natomiast na razie tylko to, że jej nie otrzymuje.
          • tebe Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 23.10.03, 09:25
            Potwierdzam. Zakompleksiony nie otrzymuje odpowiedzi.
            • Gość: aniela Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.10.03, 18:03
              aha Tebe sie rozbrykal. zrobil sie arogancki jak rasowy admin.
              lubie tu przyjsc, wytknac bład i wyjsc. a nastepnie wrocic (przykro mi)
            • j_karolak Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 27.10.03, 09:01
              Teraz żeś przegiął! Nie chcesz odpoweidzieć zakompleksionemu - pal Cię licho!
              Teraz jednak przeszkoda o wiele poważniejsza. Odpowiedzi żąda sam Karolak!!!

No i co Ty na to?
              • basia Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 27.10.03, 10:35
                Biedny Karolak.Sam wśród tłumów.Niezrozumiany,ale nie zakompleksiony.
                • Gość: aniela Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.10.03, 22:47
                  ja w sprawie formalnej:czym sie rozni Zrozumiany (oj!) od Zakompleksionego. w
                  sensie formalnym. bo nie wiem czemu raz pisac lacznie a raz nie . a jestem
                  ciekawa swiata wiec pytam. z gory dziekuje za fachowa odpowiedz
                  • j_karolak Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 28.10.03, 11:17
                    hi hi. Ale jej dosolilaś. Dobrze jej tak. Na drugi raz nie będzie się mnie
                    czepiała.

Cmokaczki (cokolwiek to znaczy)
                  • basia Pytanie do Administracji 28.10.03, 11:26
                    Czy jest możliwe powiadamianie mailem o postach od konkretnej osoby?
                    Czuję się zawiedziona,że dopiero teraz czytam posty mojega anioła stróża.

ps.do anieli-w sensie formalnym tyle co Normals.
                    • tebe Re: Pytanie do Administracji 28.10.03, 13:36
                      Nie można tak. Można się zapisać na wątek. Ale to ciekawy pomysł. Może by tak
                      jeszcze sms...
                      • niech Re: Pytanie do Administracji 28.10.03, 14:00
                        Nie jestes trendy(waty). MMS rulez.
                      • basia Re: Pytanie do Administracji 28.10.03, 14:08
                        zapisać się na wątek w kolejce po post.Bardzo oldskulowo.

Ps.to trendy słowo.chyba
                      • j_karolak Re: Pytanie do Administracji 28.10.03, 16:07
                        Dobrze Jej Tebe dałeś. Nie powinna się mnie czepiać. Ja już Jej wybaczyłem, bo
                        to w gruncie rzeczy fajna dziewczyna, ale cieszę się, że Jej trochę
                        podokuczacie, bo nie powinna była być niemiła dla mnie.
                        • j_karolak Re: Pytanie do Administracji 29.10.03, 12:03
                          Hop!
                    • Gość: aniela Re: Pytanie do Administracji IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.10.03, 18:15
                      basia napisała:

> Czy jest możliwe powiadamianie mailem o postach od konkretnej osoby?
                      > Czuję się zawiedziona,że dopiero teraz czytam posty mojega anioła stróża.
                      >
                      > ps.do anieli-w sensie formalnym tyle co Normals.

pytanie drugie (znow w kwestii formalnej): czemu aniela i Normals piszemy z
                      rownie wielkich liter? czy normals jest bardziej jest nazwa wlasną i czemu?

forum to uniwerytet piatej generacji. tej wiedzy nigdzie nei zdobede. w
                      podrecznikach ucza inaczej, pewnie zle.
                      • Gość: aniela Re: Pytanie do Administracji IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.10.03, 18:16
                        litery nie równie a różnie wielkie, rzecz jasna.
                      • basia Re: Pytanie do Administracji 29.10.03, 21:00
                        Gość portalu: aniela napisał(a):

>
                        > pytanie drugie (znow w kwestii formalnej): czemu aniela i Normals piszemy z
                        > rownie wielkich liter? czy normals jest bardziej jest nazwa wlasną i czemu?
                        >
                        > forum to uniwerytet piatej generacji. tej wiedzy nigdzie nei zdobede. w
                        > podrecznikach ucza inaczej, pewnie zle.

Rozczaruję znowu swoją odpowiedzią,ale w tym wypadku z takiego samego powodu co
                        uniwerytet.
                        • Gość: aniela Re: Pytanie do Administracji IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.10.03, 21:36
                          chcialabym Ci wierzyć. ale niestety nie mozna miec wszystkiego co sie chce.
                          nie ma we mnie tej wiary.
                          z powodu odebranego wychowania pozdrawiam.
                          • basia Re: Pytanie do Administracji 29.10.03, 22:34
                            No cóż,ludzie są różnych wyznać.

Ps.dobre wychowanie nakazuje podtrzymanie konwersacji.Co też niniejszym czynię
                            Ps.Mam dzisiaj dobry dzień.Życzę wszystkiego czego sobie życzysz albo co
                            chcesz.Mi jest wszystko jedno.
                            • j_karolak Re: Pytanie do Administracji 30.10.03, 10:03
                              Mam prośbę. Czy mogłybyście, specjalnie dla mnie, potarmosić sięza wlosy?

Błagam, to takie uroczę.

Pozdrawiam, bo chcę.
                              • basia Re: Pytanie do Administracji 30.10.03, 10:32
                                Ech Karolak,zwierzak z ciebie.

Ps.wymyśl coś innego.ja mam krótkie włosy.
                                • j_karolak Re: Pytanie do Administracji 30.10.03, 11:35
                                  Taplanie w błocie? To oklepane.
                                  • basia Re: Pytanie do Administracji 30.10.03, 11:54
                                    Zapasy? są passe
                                    • j_karolak Re: Pytanie do Administracji 30.10.03, 12:09
                                      Wyścigi na rowerach-amsterdamkach. Są trendy.
                                      • basia Re: Pytanie do Administracji 30.10.03, 14:08
                                        bardzo qlturalne zawody.Zastanowię się.
    • pan_pndzelek Seksualizm prozwierzęcy... 27.10.03, 09:16
      Seksualizm prozwierzęcy jest przestępstwem? Uprawianie miłości ze zwierzątkami,
      tymi naszymi futrzastymi przyjaciółmi, jest znęcaniem się nad nimi?! Co ja mam
      w takim razie myśleć o uprawianiu seksu z np. kobietami? Boże, co ja im
      wszystkim teraz powiem... jak im spojrzę w oczy?
      • pollak Re: Seksualizm prozwierzęcy... 29.10.03, 21:47
        pan_pndzelek napisał:

> Co ja mam> w takim razie myśleć o uprawianiu seksu z np. kobietami?
        > Boże, co ja im
        > wszystkim teraz powiem... jak im spojrzę w oczy?

Sądzę że ci wybaczą. Jak nie przestaniesz ich regularnie doić i wyprowadzać na
        pastwisko, rzecz jasna. Hehehehe :)

Oczywiście załączam serdeleczne pozdrowienia, sk_rwielku ;)
        • pan_pndzelek Re: Seksualizm prozwierzęcy... 30.10.03, 08:21
          pollak napisał:
          > Sądzę że ci wybaczą. Jak nie przestaniesz ich regularnie doić i wyprowadzać
          na
          > pastwisko, rzecz jasna. Hehehehe :)

No jakżeż bym mógł, kocham żywinę przecież...

> Oczywiście załączam serdeleczne pozdrowienia, sk_rwielku ;)

I z wzajemnością Panie Posraku... ;-)
    • waldek.usa Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 29.10.03, 16:14

• j_karolak Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 29.10.03, 16:15
        waldek.usa napisał:

>
      • waldek.usa Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 29.10.03, 16:23
        waldek.usa napisał:

> ftrott.webpark.pl/zlota1.htm
        • j_karolak Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 03.11.03, 09:04

• j_karolak Re: Czy wątki o zoofilii są zgodne z regulaminem? 06.11.03, 08:31
      zakompleksiony napisał:

> frów prywatnych.
      >
      > prywatnego.
      >
      > odpowiedź.
    • fdj AAAAAAaaaa, nowy wątek o zoofilii!!! 10.11.03, 08:22
      AAAAAAAaaaa, ratunku!!!
      Chcą zrobić krzywdę biednemu osłu (osłowi? osiołowi? osiołu?)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=8960542&a=8975814
      ;-)
    • j_karolak Nie odpowiecie? 12.11.03, 08:49
      zakompleksiony napisał:

> frów prywatnych.
      >
      > prywatnego.
      >
      > odpowiedź.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka