Dodaj do ulubionych

Działanie admina o nicku ols.

10.01.09, 21:18
Ols usunął niewygodne posty w wątku, było ich dzisiaj już 43 a aktualnie jest ich 14.

Jestem też zablokowany na tym forum
Czyżby moja sygnaturka naruszała netykietę?
Ale to jest szczera prawda, co pisze w sygnaturce.

Zablokowani na tym forum o moderacji proszę o kontakt mailowy.
Obserwuj wątek
    • adam.eu Netykieta 10.01.09, 21:33
      link
      forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html
      Rzekomo miałem w tamtym wątku naruszyć netykietę.

Który punkt?
      • adam.eu Do oślej albo przywróćcie cały wątek 12.01.09, 07:18
        I domagam się na miejscu wyciętych postów pozostawiać przykładowy wpis: Usunięto, złamana netykieta, spam lub inne powody.

Nie chcę firmować swoim nickiem okaleczony przez adminów wątek.
    • ols Re: Działanie admina o nicku ols. 12.01.09, 10:53
      adam.eu napisał:
      > Ols usunął niewygodne posty w wątku

Zapewniam, że mam w weekend ciekawsze rzeczy do roboty.
      • adam.eu *To nie ols ciął w weekend* 12.01.09, 15:29
        ols napisał:

> adam.eu napisał:
        > > Ols usunął niewygodne posty w wątku
        >
        > Zapewniam, że mam w weekend ciekawsze rzeczy do roboty.

Pozostaje mi tylko _przeprosić Cię, że to Ciebie obciążyłem_, zamiast innego nieznanego mi z nicka admina.

Jeżeli chcesz, to mogę to uczynić w nowym wątku, tytuł i treść do negocjacji może być na priv.

Przy okazji. Kto odpisał mi maila na temat usuniętych wątków z tego wątku?
        Jeżeli znacz sprawę, to który mój post był spamem?
        A co z pozostałymi postami?
    • palker drogi olsie! 12.01.09, 20:41
      ja wiem, ze lista mailingowa to teraz priorytet ale mam małą prosbe do załatwienia "od ręki". Czekam co prawda juz cztery dni, ale Ty jesteś aktualnie jedyna osoba z administracji, którą widac na forum.
      7 stycznia, wieczorem, miala miejsce awaria portalowa. Jak sie wysyłalo jeden post to system natychmiast go multiplikował i np były pod soba czerydo sześciu jednakowych postów wysłanych w tym samym czasie rzeczywistym. Jednym słowem poleciała blokada uniemozliwiajaca powtórne wysyłanie tego samego postu albo cos innego, czego nawet się nie smiem domyslać a nazywa sie to w skrócie, ze cos tam u was p...ło.
      Przytrafiło mi się to podczas forumowania na FF Warszawa, gdzie wklejałem fotografie pod nickiem postkeeper.
      Aes posty nadmiarowe, które powstały w wyniku awarii, skasował. A mnie pod nickiem postkeeper zablokowało.
      Prosze o odblokowanie. Czekam na to już cztery dni. Na FoFF zawodowy admin nie odezwał się do nikogo od 27 grudnia ub.roku mimo licznych postów róznych userów, zatem pisanie tam jest bez sensu. Aesi FFWarszawa rozkładają ręce. Zrób cos z tym, proszę
      • siwa Ja zrobię zamiast olsa ;) 12.01.09, 21:27
        Napisz mi jutro maila na siwa@gazeta, bo pamiec mam dobrą, ale krotką.
        • palker Re: Ja zrobię zamiast olsa ;) 12.01.09, 21:36
          ok:-) ale najpierw buzi:-)
        • postkeeper dziękuję:-) 13.01.09, 18:53
          wszystko jest ok:-)
    • zbyfauch Re: Działanie admina o nicku ols. 12.01.09, 23:54
      "Agora może nawet usuwać wpisy użytkowników o nieparzystej liczbie liter w
      nicku, jeśli uzna to za stosowne."

Nie musi nawet uznawać tego za stosowne. Może i ma prawo, uznając to za wielce
      niestosowne, śmieszne albo i nie śmieszne, kasować albo powielać w całości albo
      w części...albo kasować w części...
      Krótko mówiąc, to, że się na forum Agory wypieniasz, nie jest Twoim prawem a
      przywilejem.
      • adam.eu Re: Działanie admina o nicku ols. 13.01.09, 08:45
        zbyfauch napisał:

> "Agora może nawet usuwać wpisy użytkowników o nieparzystej liczbie liter w
        > nicku, jeśli uzna to za stosowne."
        >
        > Nie musi nawet uznawać tego za stosowne. Może i ma prawo, uznając to za wielce
        > niestosowne, śmieszne albo i nie śmieszne, kasować albo powielać w całości albo
        > w części...albo kasować w części...

Sorry, ale Twoja wypowiedź jest dla mnie niejasna, skonkretyzuj ją

> Krótko mówiąc, to, że się na forum Agory wypieniasz, nie jest Twoim prawem a
        > przywilejem.

Obowiązuje jakieś prawno, (ponoć równe dla wszystkich), obowiązuje regulamin i netykieta.
        Wydaje mi się, że Twoim zdaniem nic nie obowiązuje, wyjaśnij to, jeżeli się mylę.
        • zbyfauch Re: Działanie admina o nicku ols. 13.01.09, 09:10
          adam.eu napisał: (...)

Nie chce mi się.
          Zresztą i tak nie dotrze do Ciebie prosty fakt, że jesteś tu
          gościem, nie klientem. Ot tak zawołałem sobie, coby mi ulżyło. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka