Gość: Klara IP: *.globalconnect.pl 06.05.09, 16:43 Od kiedy istnieją fora Gazety Wyborczej? W którym roku pojawiły się pierwsze wpisy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
drzejms-buond Re: historia 06.05.09, 17:31 niewiele się machnąłem... press.gazeta.pl/pr/12342/10-milionow-postow-na-forum-gazeta-pl?changeLocale=PL Link Zgłoś
eela Re: historia 06.05.09, 17:41 Pierwszy oficjalny post forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=3 Tu wcześniejsze próbki testowe przed startem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=2 ps. To nie są i nigdy nie były fora Gazety Wyborczej. Portal nazywa się gazeta.pl Link Zgłoś
snajper55 Re: historia 07.05.09, 01:36 Chyba swój pierwszy znalazłem. To znaczy chyba pierwszy, bo mój na pewno. ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=3&a=279 Wątek numer 3. :) S. Link Zgłoś
princessofbabylon Re: historia 07.05.09, 09:16 No, ale to ta sama Agora.... Czegoś nie chwytam ;) Zawsze utożsamiałam Gazetę Wyborczą z tym forum. Link Zgłoś
siwa Re: historia 08.05.09, 10:14 princessofbabylon napisała: > O_o GW nie ma nic wspólnego z gazeta.pl? Oprócz oczywiście wydawcy. Ano nie ma. Oczywiście 20 lat temu wszystko się od Wyborczej zaczęło, ale teraz to byty równoległe. Link Zgłoś
siwa Re: historia 06.05.09, 19:28 Trochę jest tu. A trochę tu. Zbliża się 100 mlnów. Będą fajne fanty do wygrania :) Link Zgłoś
princessofbabylon Re: historia 07.05.09, 09:15 Ja pamiętam dopiero czwartą wersję forum i ogólne oburzenie jakie wtedy wywołała zmiana graficzna. Nadal mi się wydaje, że tamta jest fajniejsza ;) Funkcjonowałam pod dwoma innymi nickami na początku. Nie mam pojęcia jak tu trafiłam i po co. Jakby to foum zamknięto to bym się popłakała. Możecie się śmiać ;p Link Zgłoś
drzejms-buond Re: historia 07.05.09, 10:19 wspomnień czar? ja trafiłem z wp.pl tam mnie zaatakował HAKER bo stanąłem w obronie PEWNEGO ZNANEGO GOŚCIA, którego ten atakował. udało mu się grzebnąć MI w systemie. Dodatkowo koleś zablokował, WP na dwa dni i tak znalazłem się na Gazecie.pl ach cudowne czasy bezlogowe... śniło mi sie dzis ze wygrałem cos od portalu gazety myslicie ze ten MILION to ja ustrzelę? ale ja juz jedno auto mam... Link Zgłoś
princessofbabylon Re: historia 07.05.09, 10:26 Jak ustrzelisz to się ze mną podzielisz, po co Ci drugie auto? A mi by się przydało ;) Link Zgłoś
jenisiej Koszulkę już kiedyś wygrałem :-( 08.05.09, 00:19 drzejms-buond napisał: > ach cudowne czasy bezlogowe... Śmiesznie bywało - jeden zawzięty koleś potrafił nawalić kupę (sic!) postów pod tytułem... - nie, nie napiszę, bo znów mnie jakiś cyborg wytnie. > śniło mi sie dzis ze wygrałem cos od portalu gazety Okropne kiedyś dawali koszulki - nie pamiętam już, za co dostałem: takie gumowe aplikacje miały. Na szczęście zaprzyjaźniony pies szybko mi ją podarł. Świadkowie bywają tu w okolicy. > myslicie ze ten MILION to ja ustrzelę? > ale ja juz jedno auto mam... Nie wiem, czy dziś Agorę stać na koszulki. Mercedesy to rozdaje pewien operator telekom, niech go szlag trafi - budzi mnie codziennie. Link Zgłoś
siwa Re: historia 08.05.09, 09:56 drzejms-buond napisał: > myslicie ze ten MILION to ja ustrzelę? > ale ja juz jedno auto mam... Komputer też masz, to możesz przestać pisać i dać innym wygrać ;) Link Zgłoś
drzejms-buond Re: historia 12.05.09, 13:56 trudne będzie. sie uzależniłem... ale jak określicie KTÓREGO DNIA będzie ten milion to się wyłączę. Link Zgłoś