16.12.03, 12:23
Witam
Nie powinno być już problemów z logowaniem.
Jeśli ktoś jeszcze ma, proszę wyczyścić cookies przeglądarki. Powinno pomóc.
Przepraszamy za zamieszanie
Obserwuj wątek
    • Gość: mysiam1 Re: Logowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 12:44
      Próbowałam, wyczyściłam, nie pomogło. :-(((((
      • tebe Re: Logowanie 16.12.03, 13:24
        Jaką masz przeglądarkę i gdzie próbujesz się zalogować - napisz do mnie.
        • szkodnik1 Re: Logowanie 16.12.03, 13:27
          ....już jest zalogowana - dzięki...:))))))))
          • mysiam1 Re: Logowanie 16.12.03, 15:07
            szkodnik1 napisał:

> ....już jest zalogowana - dzięki...:))))))))

No właśnie! Już mi się to udało! :-))) Cmok, cmok, cmok, cmok - dziękuję
            wszystkim krasnoludkom przekładającym wajchy w moim komputerze :-))))
            Monika
        • Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 13:38
          Tez nie moge sie zalogowac. Ciasteczka wyrzucilam. Mam IE, probuje na roznych
          forach, na poczcie i przy wysylaniu postu. Udalo mi sie bodaj ze 2-3 razy na
          FoF-ie i w Klubie ale po otworzeniu watku bylam wylogowana. Rowniez nie moge
          wejsc do poczty. I na dokladke portal wolno chodzi.
          • szkodnik1 Re: Logowanie 16.12.03, 13:45
            .....a spróbuj wywalić ciasteczka, wyłączyć kompa i ponownie wleźć.....jak tak
            zrobisz to napisz czy coś wyszło.....
    • gawronka Re: Logowanie 16.12.03, 12:45
      pewnie oberwę jakimś ptaszkiem, jak się zapytam, co to są cookies...
      • szkodnik1 Re: Logowanie 16.12.03, 12:50
        ....menu start, szukaj.....wpisz "cookies", szukaj w C, D.....jak znajdziesz to
        je wykasuj (pliki tekstowe)....
        tylko nie wpisuj w żadnym razie nie wpisuj c:/format :)))))))))))
        • gawronka Re: Logowanie 16.12.03, 12:52
          Eeeee, po ostatnich ekscesach białych myszek wolę nie eksperymentować...
          • sceptyk Gawronko, odwagi! 16.12.03, 13:53
            Cookies jest bardzo latwo usunac. A oto recepta (niestety mam IE w wersji ang.).

1. W menu IE kliknij na 'Tools' (5-te od lewej).
            2. Tam bedac, wybierz 'Internet options' (na samym dole).
            3. Ukaza Ci sie 'options'. Wybierz 'General' (1-sze z lewej).
            4. W drugim rzedzie (Temporary Internet Files) jest opcja 'Delete cookies'.
            5. Jesli sie zdecydujesz, to wybierz ja wlasnie.

I, jako rzeklem, odwagi!!!
            • Gość: grooszek Re: Gawronko, odwagi! IP: *.acn.pl 16.12.03, 15:14
              i tlumaczenie (dla tych, co by sie mogli nie doliczyc;) )

1. W menu IE kliknij na 'Narzędzia' (5-te od lewej).
              2. Tam bedac, wybierz 'Opcje internetowe' (na samym dole).
              3. Ukaza Ci sie 'Opcje internetowe'. Wybierz 'Ogólne' (1-sze z lewej).
              4. W drugim rzedzie (Tymczasowe pliki internetowe) jest opcja 'usuń pliki
              cookie...'.
              5. Jesli sie zdecydujesz, to wybierz ja wlasnie.

I,jako rzekl sceptyk, odwagi!!!
            • rumba_negro Re: Gawronko, odwagi! 16.12.03, 19:35
              Dziękuję, sceptyku:))
              PS. Grunt - to odwaga!
              PS2. A przede wszystkim to, czego brakuje:
              Twoja instrukcja dla początkujących-"step by step"
              Dzieki Tobie wiem więcej:)
    • Gość: kixx Re: Logowanie IP: *.acn.waw.pl 16.12.03, 16:49
      Nareszcie:)
      Od początków mojej bytności na tym forum(lipiec 2002) nigdy(!!!!!!!!!) nie
      miałem problemów z logowaniem.
      Aż do tej chwili.
      Gratulacje!!!!!!!!!!!!
      • cza_ha Re: Logowanie 16.12.03, 17:31
        Sceptyk masz u mnie piątkę. To działa.
        Czy Ty jesteś człowiekiem Karolaka, Admina Wa-wa ?
      • maas Re: Logowanie 16.12.03, 17:37
        A czym sie objawiaja? Powyzsze sposoby nie pomagaja?
        • kixx Re: Logowanie 16.12.03, 17:47
          Teraz działa.
          Ale przez pewien czas zalogować sie mogłem tylko z tego okna po prawej
          stronie u góry.
          Z tego nad wątkami po lewej nie udawało sie .
    • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.03, 17:46
      o, uwierzycie ze nie moge sie zalogowac? mimo ze wyczyscilam kukis, a moze
      wlasnie dlatego. objawia sie to tym ze jestem niezalogowana.
      • fdj Re: Logowanie 16.12.03, 17:50
        Pewnie próbowałaś się zalogować jako "Adam" ;-)
        • aniela Re: Logowanie 16.12.03, 17:51
          a nene, nie mamy wspolnosci konta. jestem swiezo po "okrucienstwie nie do
          przyjecia" i zachowuje daleko idaca ostroznosc.
          • fdj Re: Logowanie 16.12.03, 17:52
            A podobno ostrożni żyją krócej...
            • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.03, 17:55
              przeciez zyje krotko. chociaz w dobie botoksu nie poznasz kto ostrozny a kto
              uzywa botoksu.
              • fdj Re: Logowanie 16.12.03, 17:58
                Botoksu kojarzy mi się tylko z "boksu".
                To chyba równie nieostrożne?
                • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.03, 17:59
                  masz staroswieckie skojarzenia jak na dobe internetu.
                  • fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:01
                    No. I nawet kompa mam w stylu Ludwika XVI !!!
                    • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:07
                      a nene meble teraz artdeko miec nalezy, tak slyszalam
                      • fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:11
                        Ja nie słyszałem, bo nie mam głośników.
                        Ludwik XVI nie miał.
                        • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:19
                          aha a Twoje sciany nie maja uszu?
                          • fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:22
                            Ciiii...
                            Wsłuchuję się w szeptaną propagandę...
                            • Gość: anela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:25
                              pieknie szumi. szum informacyjny jest bialy, zastanawiales sie dlaczego?
                              • fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:32
                                A dlaczego biały?
                                Calusewitz twierdził, że jest coś takiego, jak wojenna mgła. A Shannon
                                stwierdził, że obecnie tą mgłą jest szum informacyjny.
                                A w Matrixie on był zielono-czarny...
                                • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:37
                                  moze miales czarno-zielony telewizor? w bialo-czarnym jest bialy. ten szum.
                                • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:37
                                  moze miales czarno-zielony telewizor? w czarno-bialym jest bialy. ten szum.
                                  • fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:40
                                    Ja mam tylko radio...
                                    Model: "Ludwik XVI" oczywiście ...
                                    • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:42
                                      o. nie masz telewizora?? a na czym trzymasz krysztalowe wazony??
                                      • fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:44
                                        Na karafce z porcelanowego słonia?
                                        • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:45
                                          aha jakos Ci nie ufam. mam wizualizacyjny problem.
                                          • fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:46
                                            To i tak masz lepiej.
                                            Ja musiałem to zrobić w realu...
                                            • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:50
                                              z realem jest jak z lyzka. nie istnieje.
                                              • fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:52
                                                To na czym stoją moje kryształy?

P.S. Jakie kryształy...?
                                                • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:53
                                                  aha z krysztalow to najbardziej lubie moj charakter.
                                                  • fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:54
                                                    Myślałem (?), że on jest (??) aksamitny (???)
                                                  • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:57
                                                    anene. to w mylnym tkwiles bledzie, krysztalowy jest.
                                                  • fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:59
                                                    Dobra.
                                                    To dbaj o niego, coby się nie słukł.
                                                    Aby przegapić ten fakt gdyby zaistniał, idę sobie w końcu, bo ile można
                                                    siedzieć w tej pracy i patrzyć na czarne charaktery.
                                                    Pa.
                                                  • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:01
                                                    Pa daltonisto :)
                                              • Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 18:53
                                                Jakto lyzka nie istnieje? Nic o tym nie wiem, moze dlatego, ze jestem
                                                zdenerwowana niemoznaoscia zalogowania sie.
                                                • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:55
                                                  aha normalnie. normalnie nie istneje, znaczy.
                                                  • Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 18:59
                                                    Hmmm, to w takim razie czym jem zupe?
                                                  • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:00
                                                    paleczkami? tymi od budyniu.
                                                  • Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 19:09
                                                    Budyn jem palcami, wiec zupe pewnie tez.
                                                    Aniela, czy Ty juz blisko z Adamem jestes? Bo jakby co, to moze bys mu
                                                    wspomniala, ze caly dzien nie moge sie nigdzie zalogowac. I zasugeruj, zeby cos
                                                    z tym zrobil, bo Tebe z pracy sie urwal.
                                                  • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:14
                                                    niestety mamy taka zasade, ze w domu nie rozmawiamy o pracy.
                                                  • Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 19:17
                                                    To idzcie na spacer. Moze wzruszy sie w romantycznych okolicznosciach przyrody
                                                    mym nieszczesciem.
                                                  • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:28
                                                    aha obawiam sie ze niesprzyjajace warunki pogodowe, moglyby tylko zaszkodzic
                                                    Twojej sprawie. Adam jest meteoropata.
                                                  • Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 19:33
                                                    To po kiego grzyba taka lebiege bralas? To mu pogoda zla, to w domu nie chce o
                                                    waznych sprawach gadac, to nie ma zrozumienia dla cudych problemow.
                                                  • Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:34
                                                    no przeciez ma tez zalety, jak np. nigdy go nie ma :)
                                                  • Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 19:40
                                                    No tak, to zaleta. Wieksza od pozytku, ktorego tez z niego nie ma.
      • cza_ha Re: Logowanie 16.12.03, 17:58
        Do MaaSa:
        Detalicznie, to wcześnie rano, po godz 3, było kongo. Nie mogłem wejść do
        poczty, logować się: z lewgo górnego okna, w wątkach też. Zmieniałem wątki -
        nic, zupełna delirka. Teraz jest OKi.
        • fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:00
          cza_ha napisał:

> Detalicznie, to wcześnie rano, po godz 3, było kongo.
          > Teraz jest OKi.

Bo to trzeba być w tej samej strefie czasowej, co Admini.
          Oni w ramach tępienia gnid zza oceanu wprowadzają celowe utrudnienia w
          godzinach nocnych.
          Która tam u Was w Kongo teraz godzina?
          ;-)
          • Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 18:34
            Fdj-ocie, a Ty o moim dramacie juz slyszales? Caly dzien nie moge sie zalogowac
            i odebrac poczty, a Tebe ma to gdzies.
            • fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:35
              Tak, obiło mi się o uszy, co to ich nie mam, bo Aniela zabrali.
              A TeBe nie ma tego gdzieś, tylko u krasnoludków...
          • cza_ha Re: Logowanie 17.12.03, 09:51
            > fdj napisał:
            > Która tam u Was w Kongo teraz godzina? <

Tey,
            nie spadłeś aby z palmy, warszafski ?
            :>)
    • Gość: jutka1 Re: Logowanie IP: 5.3.1R2DEBUG* / *.noos.net 17.12.03, 00:40
      od jakiegos czasu (1 godzina) mam problemy: nie udaje mi sie zalogowac. na
      zadnym forum i w zadnym miejscu.

Help please
      • Gość: sabba Re: Logowanie IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.03, 08:42
        mam to samo, juz od wczoraj. Cookies czyszcza sie same wiec ten problem nie
        wystepuje. Sa jakies inne cudowne srodki?
        Z gory dziekuje i pozdr
        S.
        • Gość: sabba Re: Logowanie IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.03, 08:45
          zapomnialam dodac: kiedy wchodze na forum ogolne przez gazete tam loguje sie
          normalnie. Ale kiedy przeskakuje na ktores z moich faworytow, od razu jestem
          wylogowana....
          • Gość: lalka Re: Logowanie IP: *.proxy.aol.com 17.12.03, 08:57
            wiec dzisiaj trafilo w nas :-) W koncu musialo...Moze by tak szanowni
            administratorzy, sliczni i przystojni oczywiscie zainteresowali sie problemem
            ogolniej?
            • sabba no wiec.... 17.12.03, 09:06
              zrobilam experyment. Chyba musza to byc jakies ustawienia, bo wlaczylam drugi
              komputer, tez z mozzilla i tez bez cookies. I tu wchodze bez problemu. Wiec
              jesli nie cookies, i nie browser to co? Prosze o jakas wskazowke...
              • edzioszka Re: no wiec.... 17.12.03, 09:17
                ooooo! witaj Sabbuś, dawnoć Cię nie spotkałam na forumie ;)
    • sloggi Re: Logowanie 17.12.03, 09:00
      Bzdura.
      Dziś usiłowałem się zalogować przez 10 minut.
      Tebe - czy Wy musicie bez przerwy grzebać w tych ustawieniach?
      Zaczyna być to co najmniej irytujące.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka