tebe 16.12.03, 12:23 Witam Nie powinno być już problemów z logowaniem. Jeśli ktoś jeszcze ma, proszę wyczyścić cookies przeglądarki. Powinno pomóc. Przepraszamy za zamieszanie Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mysiam1 Re: Logowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 12:44 Próbowałam, wyczyściłam, nie pomogło. :-((((( Link Zgłoś
tebe Re: Logowanie 16.12.03, 13:24 Jaką masz przeglądarkę i gdzie próbujesz się zalogować - napisz do mnie. Link Zgłoś
mysiam1 Re: Logowanie 16.12.03, 15:07 szkodnik1 napisał: > ....już jest zalogowana - dzięki...:)))))))) No właśnie! Już mi się to udało! :-))) Cmok, cmok, cmok, cmok - dziękuję wszystkim krasnoludkom przekładającym wajchy w moim komputerze :-)))) Monika Link Zgłoś
Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 13:38 Tez nie moge sie zalogowac. Ciasteczka wyrzucilam. Mam IE, probuje na roznych forach, na poczcie i przy wysylaniu postu. Udalo mi sie bodaj ze 2-3 razy na FoF-ie i w Klubie ale po otworzeniu watku bylam wylogowana. Rowniez nie moge wejsc do poczty. I na dokladke portal wolno chodzi. Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Logowanie 16.12.03, 13:45 .....a spróbuj wywalić ciasteczka, wyłączyć kompa i ponownie wleźć.....jak tak zrobisz to napisz czy coś wyszło..... Link Zgłoś
gawronka Re: Logowanie 16.12.03, 12:45 pewnie oberwę jakimś ptaszkiem, jak się zapytam, co to są cookies... Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Logowanie 16.12.03, 12:50 ....menu start, szukaj.....wpisz "cookies", szukaj w C, D.....jak znajdziesz to je wykasuj (pliki tekstowe).... tylko nie wpisuj w żadnym razie nie wpisuj c:/format :))))))))))) Link Zgłoś
gawronka Re: Logowanie 16.12.03, 12:52 Eeeee, po ostatnich ekscesach białych myszek wolę nie eksperymentować... Link Zgłoś
sceptyk Gawronko, odwagi! 16.12.03, 13:53 Cookies jest bardzo latwo usunac. A oto recepta (niestety mam IE w wersji ang.). 1. W menu IE kliknij na 'Tools' (5-te od lewej). 2. Tam bedac, wybierz 'Internet options' (na samym dole). 3. Ukaza Ci sie 'options'. Wybierz 'General' (1-sze z lewej). 4. W drugim rzedzie (Temporary Internet Files) jest opcja 'Delete cookies'. 5. Jesli sie zdecydujesz, to wybierz ja wlasnie. I, jako rzeklem, odwagi!!! Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Gawronko, odwagi! IP: *.acn.pl 16.12.03, 15:14 i tlumaczenie (dla tych, co by sie mogli nie doliczyc;) ) 1. W menu IE kliknij na 'Narzędzia' (5-te od lewej). 2. Tam bedac, wybierz 'Opcje internetowe' (na samym dole). 3. Ukaza Ci sie 'Opcje internetowe'. Wybierz 'Ogólne' (1-sze z lewej). 4. W drugim rzedzie (Tymczasowe pliki internetowe) jest opcja 'usuń pliki cookie...'. 5. Jesli sie zdecydujesz, to wybierz ja wlasnie. I,jako rzekl sceptyk, odwagi!!! Link Zgłoś
rumba_negro Re: Gawronko, odwagi! 16.12.03, 19:35 Dziękuję, sceptyku:)) PS. Grunt - to odwaga! PS2. A przede wszystkim to, czego brakuje: Twoja instrukcja dla początkujących-"step by step" Dzieki Tobie wiem więcej:) Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Logowanie IP: *.acn.waw.pl 16.12.03, 16:49 Nareszcie:) Od początków mojej bytności na tym forum(lipiec 2002) nigdy(!!!!!!!!!) nie miałem problemów z logowaniem. Aż do tej chwili. Gratulacje!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
cza_ha Re: Logowanie 16.12.03, 17:31 Sceptyk masz u mnie piątkę. To działa. Czy Ty jesteś człowiekiem Karolaka, Admina Wa-wa ? Link Zgłoś
kixx Re: Logowanie 16.12.03, 17:47 Teraz działa. Ale przez pewien czas zalogować sie mogłem tylko z tego okna po prawej stronie u góry. Z tego nad wątkami po lewej nie udawało sie . Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.03, 17:46 o, uwierzycie ze nie moge sie zalogowac? mimo ze wyczyscilam kukis, a moze wlasnie dlatego. objawia sie to tym ze jestem niezalogowana. Link Zgłoś
aniela Re: Logowanie 16.12.03, 17:51 a nene, nie mamy wspolnosci konta. jestem swiezo po "okrucienstwie nie do przyjecia" i zachowuje daleko idaca ostroznosc. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.03, 17:55 przeciez zyje krotko. chociaz w dobie botoksu nie poznasz kto ostrozny a kto uzywa botoksu. Link Zgłoś
fdj Re: Logowanie 16.12.03, 17:58 Botoksu kojarzy mi się tylko z "boksu". To chyba równie nieostrożne? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.03, 17:59 masz staroswieckie skojarzenia jak na dobe internetu. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:07 a nene meble teraz artdeko miec nalezy, tak slyszalam Link Zgłoś
fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:11 Ja nie słyszałem, bo nie mam głośników. Ludwik XVI nie miał. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:19 aha a Twoje sciany nie maja uszu? Link Zgłoś
Gość: anela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:25 pieknie szumi. szum informacyjny jest bialy, zastanawiales sie dlaczego? Link Zgłoś
fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:32 A dlaczego biały? Calusewitz twierdził, że jest coś takiego, jak wojenna mgła. A Shannon stwierdził, że obecnie tą mgłą jest szum informacyjny. A w Matrixie on był zielono-czarny... Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:37 moze miales czarno-zielony telewizor? w bialo-czarnym jest bialy. ten szum. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:37 moze miales czarno-zielony telewizor? w czarno-bialym jest bialy. ten szum. Link Zgłoś
fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:40 Ja mam tylko radio... Model: "Ludwik XVI" oczywiście ... Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:42 o. nie masz telewizora?? a na czym trzymasz krysztalowe wazony?? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:45 aha jakos Ci nie ufam. mam wizualizacyjny problem. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:50 z realem jest jak z lyzka. nie istnieje. Link Zgłoś
fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:52 To na czym stoją moje kryształy? P.S. Jakie kryształy...? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:53 aha z krysztalow to najbardziej lubie moj charakter. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:57 anene. to w mylnym tkwiles bledzie, krysztalowy jest. Link Zgłoś
fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:59 Dobra. To dbaj o niego, coby się nie słukł. Aby przegapić ten fakt gdyby zaistniał, idę sobie w końcu, bo ile można siedzieć w tej pracy i patrzyć na czarne charaktery. Pa. Link Zgłoś
Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 18:53 Jakto lyzka nie istnieje? Nic o tym nie wiem, moze dlatego, ze jestem zdenerwowana niemoznaoscia zalogowania sie. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:55 aha normalnie. normalnie nie istneje, znaczy. Link Zgłoś
Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 18:59 Hmmm, to w takim razie czym jem zupe? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:00 paleczkami? tymi od budyniu. Link Zgłoś
Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 19:09 Budyn jem palcami, wiec zupe pewnie tez. Aniela, czy Ty juz blisko z Adamem jestes? Bo jakby co, to moze bys mu wspomniala, ze caly dzien nie moge sie nigdzie zalogowac. I zasugeruj, zeby cos z tym zrobil, bo Tebe z pracy sie urwal. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:14 niestety mamy taka zasade, ze w domu nie rozmawiamy o pracy. Link Zgłoś
Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 19:17 To idzcie na spacer. Moze wzruszy sie w romantycznych okolicznosciach przyrody mym nieszczesciem. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:28 aha obawiam sie ze niesprzyjajace warunki pogodowe, moglyby tylko zaszkodzic Twojej sprawie. Adam jest meteoropata. Link Zgłoś
Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 19:33 To po kiego grzyba taka lebiege bralas? To mu pogoda zla, to w domu nie chce o waznych sprawach gadac, to nie ma zrozumienia dla cudych problemow. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Logowanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:34 no przeciez ma tez zalety, jak np. nigdy go nie ma :) Link Zgłoś
Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 19:40 No tak, to zaleta. Wieksza od pozytku, ktorego tez z niego nie ma. Link Zgłoś
cza_ha Re: Logowanie 16.12.03, 17:58 Do MaaSa: Detalicznie, to wcześnie rano, po godz 3, było kongo. Nie mogłem wejść do poczty, logować się: z lewgo górnego okna, w wątkach też. Zmieniałem wątki - nic, zupełna delirka. Teraz jest OKi. Link Zgłoś
fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:00 cza_ha napisał: > Detalicznie, to wcześnie rano, po godz 3, było kongo. > Teraz jest OKi. Bo to trzeba być w tej samej strefie czasowej, co Admini. Oni w ramach tępienia gnid zza oceanu wprowadzają celowe utrudnienia w godzinach nocnych. Która tam u Was w Kongo teraz godzina? ;-) Link Zgłoś
Gość: miltonia Re: Logowanie IP: *.tele2.pl 16.12.03, 18:34 Fdj-ocie, a Ty o moim dramacie juz slyszales? Caly dzien nie moge sie zalogowac i odebrac poczty, a Tebe ma to gdzies. Link Zgłoś
fdj Re: Logowanie 16.12.03, 18:35 Tak, obiło mi się o uszy, co to ich nie mam, bo Aniela zabrali. A TeBe nie ma tego gdzieś, tylko u krasnoludków... Link Zgłoś
cza_ha Re: Logowanie 17.12.03, 09:51 > fdj napisał: > Która tam u Was w Kongo teraz godzina? < Tey, nie spadłeś aby z palmy, warszafski ? :>) Link Zgłoś
Gość: jutka1 Re: Logowanie IP: 5.3.1R2DEBUG* / *.noos.net 17.12.03, 00:40 od jakiegos czasu (1 godzina) mam problemy: nie udaje mi sie zalogowac. na zadnym forum i w zadnym miejscu. Help please Link Zgłoś
Gość: sabba Re: Logowanie IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.03, 08:42 mam to samo, juz od wczoraj. Cookies czyszcza sie same wiec ten problem nie wystepuje. Sa jakies inne cudowne srodki? Z gory dziekuje i pozdr S. Link Zgłoś
Gość: sabba Re: Logowanie IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.03, 08:45 zapomnialam dodac: kiedy wchodze na forum ogolne przez gazete tam loguje sie normalnie. Ale kiedy przeskakuje na ktores z moich faworytow, od razu jestem wylogowana.... Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Logowanie IP: *.proxy.aol.com 17.12.03, 08:57 wiec dzisiaj trafilo w nas :-) W koncu musialo...Moze by tak szanowni administratorzy, sliczni i przystojni oczywiscie zainteresowali sie problemem ogolniej? Link Zgłoś
sabba no wiec.... 17.12.03, 09:06 zrobilam experyment. Chyba musza to byc jakies ustawienia, bo wlaczylam drugi komputer, tez z mozzilla i tez bez cookies. I tu wchodze bez problemu. Wiec jesli nie cookies, i nie browser to co? Prosze o jakas wskazowke... Link Zgłoś
edzioszka Re: no wiec.... 17.12.03, 09:17 ooooo! witaj Sabbuś, dawnoć Cię nie spotkałam na forumie ;) Link Zgłoś
sloggi Re: Logowanie 17.12.03, 09:00 Bzdura. Dziś usiłowałem się zalogować przez 10 minut. Tebe - czy Wy musicie bez przerwy grzebać w tych ustawieniach? Zaczyna być to co najmniej irytujące. Link Zgłoś