Dodaj do ulubionych

LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.tele2.pl 16.12.03, 17:34
I co, mialo byc zreperowane a nie jest?! Nie dosc, ze nie moge wejsc na
prywatne fora, to nie moge dostac sie do poczty. Dlugo jeszcze? Tebe, Ty
zostaw na chwile te Erotyke Nova i dowiedz sie, co jest grane.
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.03, 17:48
      aha kazdy moze Ci zajrzec w meldunek. tele2? gupi adres hyyhh
    • aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 17:49
      Miltonia jestes genialna. idz okrezna droga, przez poczte.
      • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.03, 17:52
        o. a z tej strony pisze po zalogowaniu przez przez forum, czyl niezalogowana.
        • Gość: miltonia Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 16.12.03, 18:13
          Moj geniusz tutaj nie pomogl, bo do poczty nadal wejsc nie moge.
          Fajny mam adres, no nie? Stary byl inny i frajerstwo, ktore sie niedawno pode
          mnie podszywalo, wpisalo sobie ten stary, yyyhyhy. Dzieki temu wiem, ktore to
          frajerstwo.
          • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:17
            oraz dzieki temu sie zorientowalas ze Ty to nie Ty tak naprawde ;)
            aha a mi z poczty smiga, wiec dziwie Ci sie troche. to jednak podziw z e
            sluszna porcja wspolczucia.
            • Gość: miltonia Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 16.12.03, 18:28
              Prawde rzeklwszy nie tylko.
              Z tego wniosek, ze jestem najbardziej poszkodowana przez portal. Nigdzie nie
              moge sie zalogowac. Nie moge przeczytac korespondencji od swoich wielbicieli.
              Nie moge mejlowo odwzajemnic im sie. Jak mam z tym zyc? Znikad nadzieji, znikad
              pomocy. Tebe, jak nie ma tak nie ma. Na jakies dyrdymaly to ochoczo odpowiada,
              a jak powazne sprawy sa, to nawiewa.
              • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:33
                a probowalas wylaczyc i wlaczyc? (moze zadziala).
                a wszystko przez to ze nie ma Adama. mowie Ci.
              • fdj Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 18:33
                On nie nawiewa.
                On śmiga!!!
                • Gość: miltonia Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 16.12.03, 18:37
                  Podobno to jemu smiga, cholera wie co.
                  Owszem, skorzystalam z rady Szkodnika, wlaczalam i wylaczalam i dalej figa.
                  • fdj Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 18:41
                    Śmiga mu wiatr w uszach, jak ucieka przed kłopotliwymi pytaniami...
                    I ciesz się, że Ci po szkodniku chociaż figa się ostała ;-)
                    • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:43
                      aha przepraszam za chwile milczenia, ale zobrzydzilam sie po tych
                      krasnoludkach, fuj.
                      • fdj Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 18:45
                        Tak, krasnoludki są ohydne.
                        Zwłaszcza, jak sikają babom do mleka (fuuuuuuuuuj)
                        • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:47
                          o! myslalam ze ostatnio byly widziane przy tebowym piwie?
                          • fdj Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 18:48
                            Jaki admin, takie piwo ;-))))
                            :-PPPP (fuuuuj)
                    • Gość: miltonia Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 16.12.03, 18:48
                      Wiesz, to jest wkurzajace. Jak cos sie dzieje powaznego, to admini zamiast
                      przysylac niusy z frontu walki z felerami portalu, chowaja glowe w piasek i
                      chyba na Eele czekaja. Tyle, ze tak daleko macki Eeli nie siegaja, zeby
                      wiedziala, co sie znowu ryplo w Agorze.
                      • fdj Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 18:49
                        Dżizas, Miltoniu, tyś naprawdę ach wkurzona jest...
                      • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:50
                        aha trzeba szybko sprzedawac akcje agory. tyle Wam powiem.
                        • fdj Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 18:51
                          Aha, ale kto je weźmie?
                          Rywin już prawie siedzi ;-)
                          • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 18:56
                            aha nie znam sie na polityce, to nie wiem. mam nadzieje ze moj makler bedzie
                            wiedzial lepiej.
                          • Gość: miltonia Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 16.12.03, 18:57
                            Macie akcje Agory?
                            W takim razie, jako akcjonariusze powinniscie mi wyplacic odszkodowanie za
                            straty moralne, materialne i uczuciowe.
                            • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:00
                              hyhy a nene, te akcje akurat nie rodza reakcji, w kazdym razie nie takich.
                              • Gość: miltonia Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 16.12.03, 19:15
                                Aha, wykrecacie sie od obowiazkow, tylko zyski Wam w glowie.
                                Ps. Aniela, czy na najblizszym zebraniu akcjonariuszy moglabys naglosnic moja
                                krzywde? Moze niektorych ruszy sumienie, szczegolnie licze na wrazliwosc tego
                                przystojniaczka wiceprezesa.
                                • edzioszka Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 19:19
                                  Witaj Miltonia, coś Ty taka zła, dzień bez alkoholu dzisiaj? ja się zalogowałam
                                  bez problemu, parę wiadomości mi dziś serwer zżarł, poza tym wszystko gra ;)
                                • edzioszka Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 19:19
                                  Witaj Miltonia, coś Ty taka zła, dzień bez alkoholu dzisiaj? ja się zalogowałam
                                  bez problemu, parę wiadomości mi serwer zżarł, poza tym wszystko gra ;)
                                • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:19
                                  aha niestety akcjonariusze maja tylko prawa, zadnych obowiazkow (z bardzo
                                  grubsza rzecz ujmujac). ale poruszanie wrazliwosci wiceprezesa to obowiazek,
                                  ktory udzwignelabym ochoczo ;)
                                  • edzioszka Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 19:21
                                    a teraz drań dubluje wiadomości i to jeszcze sam wprowadza w trakcie jakieś
                                    zmiany, to skandal!
                                  • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:21
                                    Eda. wcielas mi sie w moj czas antenowy i to po dwakroc
                                    • edzioszka Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 19:23
                                      hyhy, wybacz iż niechcący wdarłam się w samo sedno Twego wystąpienia ;)
                                      • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:24
                                        aha, wdepnelas mi w slowo zwyczajnie. dobrze ze nie stalo sie cialem, bo by
                                        bolalo
                                  • Gość: miltonia Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 16.12.03, 19:25
                                    To porusz przy okazji, chociaz moze lepiej sama pojde do niego wyplakac mu sie
                                    w klape.
                                    Eda, ja Ci dam insynuowanie, ze dnia bez alkoholu nie moge wytrzymac! Bez forum
                                    nie moge, alkohol przy tym nalogu to betka.
                                    • edzioszka Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 19:29
                                      ja to już nic nie mówię, jak się Gitmanowi dostanie, jak się pojawi.. wejdziesz
                                      na OSDS to sobie poczytasz w wątku admińskim ;)
                                      • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:30
                                        aha znaczy ja czytalam i nie wiem co o tym myslec. wiec o tym nie mysle.
                                        • edzioszka Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 19:35
                                          hyhy, już nie skomentowałam błyskotliwego posta koleżanki, która się nie mogła
                                          powstrzymać od zabrania głosu.. delikatnie mówiąc nie jej sprawa ale się
                                          ugryzłam w język ;)
                                          • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:37
                                            ale powiem Wam w atmosferze poufalosci, jaka daje to forum, ze dzis mialam
                                            telekonferencje z Emem i glos mial pogodny, wiec sklonna jestem raczej
                                            wierzyc, ze to prowokacja. chyba ze poszlo o kobiete, a wtedy Eda nie moglabys
                                            niestety pierwsza rzucac kamieniami ;)
                                            • edzioszka Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 19:40
                                              hyhy, ja się w ten pojedynek nie mieszam, aczkolwiek w środku nocy Em mnie o
                                              owym poinformował.. nadstawiać piersi własnej tyż nie będę, jeszczeć się
                                              zdefasonuje ;)
    • tebe Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 19:18
      Przepraszm ale właśnie z domu wszedłem i najzyczajniej w świecie się zalogowałem...
      Więc więcej szczegółów musiała byś podać.
      • Gość: miltonia Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 16.12.03, 19:21
        Tzn. jakie szczegoly? Tylko nie pytaj mnie o stan konta, bo to dla mnie
        drazliwa sprawa. Widze, ze inni sie loguja, czytaja swoja poczte i maja sie
        dobrze, a mnie pokrzywdziliscie.
      • Gość: rumba Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.03, 19:23
        ...musiałabym?
        :)
        • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:26
          to ja zmace obraz sytuacji moze, bo sie czuje kompetentna. po zalogowaniu sie
          jest sie nadal wylogwanym. chyba ze wejdzie sie przez poczte (w moim przypadku
          dziala, w przypadku Miltonii nie dziala, wiec mozna wierzyc lub nie)
          • Gość: miltonia Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 16.12.03, 19:29
            Sadzisz, ze gdyby poczta dzialala, to bym sie tak pieklila?
            Ciekawe, gdzie sie znowu Tebe podzial? Jedynie co dzis powiedzial, to to, ze
            chce szczegoly. Ciekawe co bedzie, jak je dostanie?
            • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:33
              no przeciez mowie ze mozna wierzyc "lub czasopisma".
      • rumba_negro Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 19:27
        U mnie problem zniknął
        PS. Logowana z forum pozdrawiam
        • Gość: miltonia Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 16.12.03, 19:37
          No normalnie zaraz mnie szlag trafi. Ciekawe, dlaczego mnie, wzor forumowicza,
          tak strasznie potraktowano? Od jurta zaczynam spamowac, uzywac wyrazow i
          demaskowac cyklistow.
          • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:39
            moze to wina tele2? sprobuj pzez tele1.
            • Gość: miltonia Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 16.12.03, 19:44
              Tele1 juz zbankrutowalo.
              Chyba pojde sie napic z tego wszystkiego. Bo nie wiem czy wiesz, ale nie moge
              przeczytac poczty i wejsc na prywatne fora.
              • Gość: aniela Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 19:49
                aha to moze daj mi haslo, to Ci streszcze poczte i odpowiem w Twoim imieniu
                karolakowi. ;)
          • rumba_negro Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 19:41
            Miltonio droga, chyba rzecz nie w nierównym traktowaniu:)
            PS. Ja, zgodnie z sugestią Tebe
            i dzieki Sceptykowi, który dokładnie poinstruował nas,
            raczkujących, jak to się krok po kroku robi -
            usunęłam cookies i stał się cud - oto jestem:)
            • Gość: miltonia Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 16.12.03, 19:46
              Tez usunelam ciasteczka, tak mi sie przynajmnie wydawalo. Skad wiesz, ze to
              wszystko nie przez Tebe? To przez kogo?
              • rumba_negro Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 19:56
                Osób bym w to nie mieszała...
                To znana, jak świat światem -
                złośliwość przedmiotów martwych jest.
                PS. A te potrafią dopiec...:)
              • tebe Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 20:52
                Jeśli zrobiłaś to co sceptyk napisał, powinno być dobrze.
                Możesz jeszcze np. wyłączyć i włączyć przeglądarkę.
                • miltonia Re: LOGOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 21:17
                  Tebe, teraz mi odpowiadasz? Robilam to co napisal Sceptyk, wlaczalam i
                  wylaczalam komputer i zaledwie godzine temu sie zreperowalo. Nie powiem, ze
                  wszystko robilam dobrze ale bardzo sie staralam, a Ty w ogole.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka