loira 23.07.09, 21:35 zamiast wynikow od paru godzin widze tylko: "Error 500--Internal Server Error From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol Link Zgłoś Obserwuj wątek
nessie-jp Re: wyszukiwarka 23.07.09, 22:00 Jako że u mnie wyszukiwarka działa jak ta lala (no nie, nie wszystkie posty pokazuje, ale jednak...) to polecam poradę ciastkarską, czyli SOA#1: - wyczyść ciasteczka - wyczyść bufor przeglądanych stron bo najwyraźniej wczytuje ci się z bufora (nie z serwera) strona z błędem zamiast właściwej. Link Zgłoś
jan-w Re: wyszukiwarka 23.07.09, 22:49 Nessie ma rację. U mnie od kilku godzin był ten sam błąd. Pomogło wyczyszczenie cache. Ciasteczek nie musiałem wyrzucać :-) Link Zgłoś
dolor Re: wyszukiwarka 24.07.09, 01:52 No więc nie pomaga, ani czyszczenie pamięci podręcznej, ani ciasteczek, 500-tka jak była, tak jest. Nie można by zamiast tego jakiegoś obrazka z martwą muchą, symbolem gazety? Link Zgłoś
loira Re: wyszukiwarka 23.07.09, 22:51 No tak, standardowa odpowiedz. Ale niech bedzie. Tyle, ze nie chce usuwac wszystkich ciastek, bo sa mi potrzebne. Masz moze pomysl jak nazywa sie to przeszkadzajace? A teraz pytanie laika, gdzie szukac buforow? Link Zgłoś
jan-w Re: wyszukiwarka 24.07.09, 00:02 Nazywa się: Error 500 ;-) Ciastek nie musisz usuwać. Jak wyczyścić cache to zależy od tego jaka masz przeglądarkę. Link Zgłoś
loira Re: wyszukiwarka 24.07.09, 00:18 Ciasteczka "error 500" nie mam :) Uzywam firefoxa ale to juz nie ma znaczenia. Coz, blad jak znienacka sie pojawil tak i znikl sam z siebie. Ot, jak w gazecie zwykle ;) W kzadym razie dzieki Janie za odpowiedzi :) Link Zgłoś
nessie-jp Re: wyszukiwarka 24.07.09, 00:35 Zaraziłaś mnie!! :)) Teraz i u mnie wyszukiwarka przestała działać i pojawia się ten błąd. I po co ja się wychylałam i ci odpowiadałam, trzeba było cicho siedzieć i nie szukać guza. Napadł mnie Pożeracz Wyszukiwarek! Link Zgłoś
skiela1 Re: wyszukiwarka 24.07.09, 01:16 U mnie tez nie dziala. Ciasteczka musza byc zarazliwe:-)) Link Zgłoś
loira Re: wyszukiwarka 24.07.09, 03:14 nessie-jp napisała: > Zaraziłaś mnie!! :)) No, to teraz rozumiem czemu u mnie juz dziala - przeszlo ze mnie na ciebie :D Przestane tu juz zagladac na wszelki wypadek, bo a nuz pozeracz zechce wracac ;) Link Zgłoś
zettrzy Re: wyszukiwarka 24.07.09, 22:29 moze wpisalas jakies slowo obrazliwe dla wyszukiwarki? Link Zgłoś
Gość: poi Re: wyszukiwarka IP: *.aster.pl 25.07.09, 09:43 myslisz, ze przy "brzydkich" zaczyna zle dzialac? przyklady: szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=jebana&y=0&x=0 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=ku...&y=0&x=0 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=qrwa&y=0&x=0 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=jebany&y=0&x=0 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=kutas&y=0&x=0 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=qtas&y=0&x=0 akurat przy tych pracuje wrecz idealnie. Link Zgłoś
princessofbabylon No to ja też zgłaszam wyszukiwarkę 29.07.09, 12:08 Proszę. Tak to u mnie wygląda. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/057d68690b494a46.html Forum z serduszkiem, że niby to randki, blogi z dymkiem, że to niby jako forum itd. Link Zgłoś