bogulo 22.06.05, 13:21 no to dla zmyly taki jest, zebym nie byl posadzany o to o co jestem i moge i wogole Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogulo Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 13:29 wszystko co nieszkodzac mojej egzystencji przyczynic sie moze do rozwoju poziomu forum nie ujmujac nic ani doajac przy zachowaniu srodkow i dobrym tez Odpowiedz Link
bogulo Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 13:33 myslenie jako luksus zarezerwowany dla kast z szeregow pierwszych udzialem moim byc nie moze, wiec jedynie przez powielanie zapoznanych zdarzen, osob ich cech i zaleznosci planeta-ja ja-morze morze-nieskonczonosc w stanie jestem wyrazic przeslanie plynace wszelakoz przez umysly ludzi Odpowiedz Link
mary.austin Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 13:34 Czytajac między wierszami wnioskuję, że zamierzasz 1% przekazać na nasze potrzeby. Życie nam ratujesz, a raczej szlauch, sparciały jakiś... Odpowiedz Link
bogulo Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 13:37 KOBIETO puchu marny, czymze jest 1% jak nie namiastka jedynie procent 40 dobra juz dochodze do rownowagi i bede grzeczny przez czas jakis, albo grzeszny do wyboru do koloru Odpowiedz Link
bogulo Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 14:05 rasistka nie kolor wazny, ale wnetrze patrz we wnetrze i pij wnetrze Odpowiedz Link
to.ya Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 14:18 Wywnętrzać się proszę w wewnątrz. A wnętrznościami za bardzo nie machać. Odpowiedz Link
bogulo Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 14:26 wnetrznosci zwane trzewiami mojemi powiewac beda na polach chwaly, a duch bohatera uniesion powiewem stoczy sie na przeciw wrogom moim by w kleske ich zwyciestwo przeistoczyc a na kurhanach pic bedziemy w radosci plawiac sie szczesliwie Odpowiedz Link
quarantina Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 14:29 No, Boguś, Ty to już chyba pić nie będziesz. Odpowiedz Link
to.ya Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 14:30 Boguś, nie jedz więcej tej proszkowej zupy... zaszkodziła Ci... Tylko po wypiciu nie zapomnijcie łuków w juki a dup wziąć w troki... Odpowiedz Link
bogulo Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 14:39 zupa wcierana w dziasla jest wysmienita i faktycznie jesc jej sie nie zaleca, co do picia, to alez owszem alez tak wieczorem flasia da mi znak, znaczy gazete znak Odpowiedz Link
to.ya Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 15:00 To co wcierasz to chyba nie jest zupa... Co Ci w paczkach słać na Montelupich? Odpowiedz Link
bogulo Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 15:05 czopki reszte dostane od chlopakow, przeciez zgrabny jestem i mam dlugie wlosy Odpowiedz Link
to.ya Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 15:08 I skromny jesteś. Czopki chyba też tam dostaniesz. Odpowiedz Link
bogulo Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 15:24 to.ya napisała: > I skromny jesteś. nie tylko, jeszcze madry, wysportowany, atrakcyjny, ogolnie zajebis... wypasiony gostek ze moi Odpowiedz Link
to.ya Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 15:40 Przyznać się: która żaby ostatnio całowała? No??!! Odpowiedz Link
bogulo Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 15:37 wielka mi niesprawiedliwosc uczynilas moja droga Maryjo tum oswiadczeniem swoim ale i to na pysk przyjme jako ze dzielnosc ze mnie bije i piepsze maksymalnie cenzora przepraszam za wulgaryzmy uzyte w powyzszych linijkach, ale zaznaczam, ze uzyte zostaly jedynie w celu zwiekszenia ekspresji pseudo artystycznej Odpowiedz Link
bogulo Re: vat ek podatkowy 22.06.05, 15:40 to ja juz panstwu podziekuje i udam sie w kierunku znanym jedynie mnie i reszcie mojej osobowosci Odpowiedz Link