Dodaj do ulubionych

Dac kurom dobry przyklad

08.12.09, 22:19
I isc przed nimi spac.Widze ze zagustowaliscie w takim zakonczeniu
dnia.Dobranoc big_grin
Obserwuj wątek
    • kam_ea Re: Dac kurom dobry przyklad 08.12.09, 22:31
      Dobry Wieczór big_grin nie chodze spac z kuramismile ale mozna powiedziec, ze
      wstaje razem z nimibig_grin
      • evva78 Re: Dac kurom dobry przyklad 08.12.09, 22:40
        A ja ani jedno ani drugie - przywitam się i zmykam! pa
        • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 08.12.09, 23:19
          O,az sie wystryszylem,tak wpadla i wypadla...Ehm,,Evvcia,tez dobrej nocki big_grin
          • evva78 Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 09:37
            Wpadła i wypadła bo ja zawsze przelotem big_grin
            • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 09:44
              masz patent na to zeby wpasc i zaraz wypasc? Zarobisz na tym wiecej
              niz wszyscy ginekolodzy razem wzieci. smile
              • evva78 Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 09:59
                Az tak głęboko moja wiedza w tym zakresie nie sięga smile
                • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 10:01
                  no przeciez napisalas, zw wpadasz i wypadasz....
                  • evva78 Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 10:10
                    dobrze, że nie... spadam ;>
                    • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 10:14
                      mala roznica, bo i tak Cie nie ma smile
                      • evva78 Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 10:15
                        gdzieś jestem... smile
                        • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 10:20
                          W sosnowcu, ale to akurat nie jest powod do chwalenia sie smile
    • debi_bebi Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 05:43
      Taka kura ma bardzo intensywne i meczące życie. Od świtu przez cały dzień nic
      nie robi, tylko biega i dziobie, to co się dziwić, że tak wcześnie pada ze
      zmęczenia?
      • staruszeczka Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 07:25
        Z kurami jak z kurami. A nie lepiej z kogutem?big_grin
      • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 09:39
        taaaa. Gorzej kiedy na jajkach siedzi smile
    • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 08:33
      Mnie wykonczyla wczoraj wyprawa do cywilizacji, a wiec do grodu
      Kraka. Zmordowalem sie jak nigdy. Przyjechalem padniety i nawet
      reanimacja zastosowana przez gazde nie pomogla. Po pierwszej
      flaszeczce uderzylem w bety smile
      • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 09:31
        I nawet cucenie wódeczka nie pomoglo.No to naprawde musiales byc skonany.
        • evva78 Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 09:38
          Jak to mawiają: starość nie... wink
          • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 09:41
            Nie przesadzaj. Problem jest prosty. Ja odwyklem od cywilizacji i
            intennsywnosci zycia. Tu zycie toczy sie wolniej. Wczoraj niestety
            musialem wkroczyc na arene no i to mnie zmeczylo. Bo , kurwa, jak
            mozna zalatwiac wazne sprawy chlejac hektolitry kawy, bez
            wzmocnienia sie jaka okowitka, tak jak za sklepem poGSowskim?
            • evva78 Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 09:56
              Nawet największego Gladiatora wkroczenie na arene może zmęczyć smile
              A swoją drogą odywk od cywilizacji piękna rzecz...
              • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 10:03
                To raczej powrot do korzeni. Chleb pieczony w piecu, smietana, ktora
                mozna kroic, wodka sama kapiaca z kurka... smile
                • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 10:10
                  No i pewnie pyrki macie ze zsiadlym mlekiem...
                  • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 10:15
                    jasne ze tak. Tyle, ze pyrki sa pokraszone skwarkami i smazona
                    cebulka. Do tego jajko sadzone...
                • evva78 Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 10:14
                  Coraz więcej ludzi ma taką potrzebę... Nie wszyscy mają to
                  szczęście, odwagę, czas...
                  • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 10:17
                    Wystarczy chciec. Zreszta.... to co dobre kiedys sie konczy. Mnie
                    czekaja teraz rozjazdy. Ale baza glowna zostanie tutaj. Bo tu mam
                    kotka smile
                    • evva78 Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 10:18
                      Kotki bywają miłe smile I.. dobrze, mieć swoją baze główną!
                      • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 10:20
                        Ty! Ale tu chodzi o takiego siersciatego kotka na 4 lapach
                        • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 10:24
                          Hahahaha!No toz wszyscy tu wiemy ze nie o innego.
                          • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 09.12.09, 10:59
                            Znalac Twoj talent do nienazywania rzeczy po imieniu, bylbym
                            podejrzliwy smile
                            • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 10.12.09, 21:47
                              A moja teoria i tak sie potwierdza.Jeszcze 22ej ni ma a wszyscy poszli nie
                              wiadomo gdzie lub do kogo.
                              • evva78 Re: Dac kurom dobry przyklad 10.12.09, 22:08
                                Ja nie wszyscy i dobrze mi z tym wink
                                A kotka zostawmy w spokoju - niech śpi i o myszkach śni...
                                • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 10.12.09, 22:11
                                  Wlasnie spi,spia oba.A o czym snia,nie mam pojecia,ale moze tez o tym aby
                                  wskoczyc komus na glowe i skalp zedrzec...
                                  • evva78 Re: Dac kurom dobry przyklad 10.12.09, 22:14
                                    Specyficzne pragnienie...
                                    • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 10.12.09, 22:26
                                      Oj,no co,to zwierzaki,nie ma co ich obrazac porownujac z ludzmi.
                                      • evva78 Re: Dac kurom dobry przyklad 10.12.09, 22:29
                                        I tu sie z Tobą... zgodzę wink
                                        Jak Twoja twórczość - radosna lub mniej? Nie chciałabym czegoś
                                        przegapić smile
                                        • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 11.12.09, 22:30
                                          Mozna czytac na leziowych teksciorach.
                                          A tymczasem -dobranoc kurki i kokoszki,hahahaa!Tradycja zostala podtrzymana w
                                          waszym kurniku-nawet w piatek!
                                          • nawrotka1 Re: Dac kurom dobry przyklad 11.12.09, 22:41
                                            Dobranoc, kogucie, musisz głosniej piać wieczorami, żeby kury nie zasypiały big_grin
                                            • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 11.12.09, 22:57
                                              Ja tu nie jedyny,a inne koguty jeszcze przed kurami spac poszly.. sad
                                              • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 12.12.09, 22:47
                                                Tradycji utrzymywania dzien kolejny.
                                                • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 12.12.09, 22:55
                                                  Ja rozumiem Martuche np.bo poszla sie szmacic,ale te inne,co one niby robia ze
                                                  ich o tej porze nie ma tu?
                                                  • kam_ea Re: Dac kurom dobry przyklad 12.12.09, 23:03
                                                    jestem mała, ale takiej fajnej dupy nie zauważyć winkbig_grin i jak ja mam z
                                                    tym żyć?big_grin
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 12.12.09, 23:12
                                                    Powinnas moze wejsc na stolek?Drabinke?
                                                  • kam_ea Re: Dac kurom dobry przyklad 12.12.09, 23:20
                                                    eee tam 10 cm obcasy wystarcząbig_grin
                                                  • nawrotka1 Re: Dac kurom dobry przyklad 12.12.09, 23:57
                                                    Piłam piwo ze znajomymi. Niestety, żadnych innych przyjemności nie było. Może
                                                    kiedy indziej...wink))
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 13.12.09, 22:09
                                                    No to co?serdeczne kokoko z pozdrowieniami dla naszych kurek.
                                                  • kam_ea Re: Dac kurom dobry przyklad 13.12.09, 23:02
                                                    czego gdaczesz? powinno byc kukurykubig_grinale to raczej z ranasmile
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 15.12.09, 22:46
                                                    Prosze przed pojsciem spac nie zapomniec o podpisaniu listy w kurniku.
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 17.12.09, 23:17
                                                    Podpisuje i dzisiaj jak zwykle liste odejscia na wieczorna grzede za wszystkie
                                                    nasze kurki i kwoczki.Ale jutro juz same!
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 18.12.09, 22:00
                                                    Mialyscie dzisiaj liste podpisywac juz same,bando wiecznie zaspanych i marzacych
                                                    o chlopie z taaaaka miotla pseudololitek!
                                                  • rudka.a Re: Dac kurom dobry przyklad 18.12.09, 22:04
                                                    Podpisuje....czego ryczy? tongue_out
                                                  • nawrotka1 Re: Dac kurom dobry przyklad 18.12.09, 22:09
                                                    Na chwilkę mogę przestać marzyć.... obecna, nieprzytomna wink
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 18.12.09, 22:59
                                                    NO,widze ze dzisiaj porzadek zapanowal w kurniku.Dalej tak,jeszcze beda z was
                                                    porzadne kurki!
                                                  • kam_ea Re: Dac kurom dobry przyklad 18.12.09, 23:01
                                                    idź juz sobiebig_grin ja tu teraz rządze wink
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 18.12.09, 23:12
                                                    A ty co tak sie szarogesisz tutaj jakbys na jajach siedziala,he?
                                                  • nawrotka1 Re: Dac kurom dobry przyklad 18.12.09, 23:14
                                                    A może siedzi? big_grinbig_grinbig_grin ciekawe na czyich...gadaj Kamciawink
                                                  • kam_ea Re: Dac kurom dobry przyklad 18.12.09, 23:19
                                                    nawrotka1 napisała:

> A może siedzi? big_grinbig_grinbig_grin ciekawe na czyich...gadaj Kamciawink

nic nie powiem, ale jaja były rózne, różniste wink
                                                  • kam_ea Re: Dac kurom dobry przyklad 18.12.09, 23:18
                                                    masz jakieś jaja do wysiedzenia? moge posiedziec z pięć minut tongue_out
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 18.12.09, 23:20
                                                    Tak goscinnie na jajach sasiadki posiadywac to nie zawsze dla kazdej kurki
                                                    zdrowo jest...
                                                  • kam_ea Re: Dac kurom dobry przyklad 18.12.09, 23:22
                                                    ja lubie sąsiadki z jajami big_grin
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 18.12.09, 23:35
                                                    Myslalem ze lubisz jaja nalezace do sasiadki
                                                  • kam_ea Re: Dac kurom dobry przyklad 18.12.09, 23:43
                                                    nie wierze, w solidarnośc jajnikówbig_grin
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 18.12.09, 23:50
                                                    Za to ja wierze w indywidualizm cipek.
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 19.12.09, 22:44
                                                    I dzisiaj lista olana dokumentnie,cholera jasna,co za kwoki,no!
                                                  • debi_bebi Re: Dac kurom dobry przyklad 20.12.09, 08:26
                                                    A Ty czego byś chciał od poczciwych kur domowych, a?
                                                  • marijola1 Re: Dac kurom dobry przyklad 20.12.09, 09:37
                                                    O,jakis kurnik,jakas lista...hmmmm......to nowa odmiana haremu czy
                                                    jak? smile
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 20.12.09, 11:34
                                                    Nie,tylko te kurki co ida spac wczesnie proszone sa o zlozenie wpisu na liscie
                                                    coby wiedziec aby ich nie napastowac na necie no bo juz dawno z innymi kurkami
                                                    spia na grzedzie.
                                                  • nawrotka1 Re: Dac kurom dobry przyklad 20.12.09, 22:05
                                                    Ja mogę juz listę podpisać, czeka mnie jeszcze trochę pracy domowej, ale marzę
                                                    już o wygodnej grzędzie smile
                                                    A właściwie wolałabym gniazdko, bo popijałam sobie winko przy robocie i z grzędy
                                                    mogłabym spaść big_grin
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 20.12.09, 23:08
                                                    Ot dobra robota!Ze winko popijac mozna.Dobrej nocy kurkom wszelakim big_grin
                                                  • kam_ea Re: Dac kurom dobry przyklad 20.12.09, 23:38
                                                    wszystkie kurki śpia w kurniku smile ciurajla ciurajla bumbig_grinbig_grin tylko
                                                    jedna spać nie może big_grin
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 21.12.09, 09:14
                                                    Inaczej tez mozna by bylo zaspiewac:
                                                    Wszystkie kurki spia w kurniku ciurajla ciurajla bum
                                                    Tylko jedna spi w smietniku...
                                                  • tradycja_1 Re: Dac kurom dobry przyklad 21.12.09, 10:27
                                                    leziox napisał:
                                                    > Tylko jedna spi w smietniku...

w tej temperaturze to sport ekstremalny! wink
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 21.12.09, 12:21
                                                    Kury maja wszak zabezpieczajacy sprzet przenosny w postaci wlasnych pierzynek.
                                                  • rudka.a Re: Dac kurom dobry przyklad 21.12.09, 22:08
                                                    Pośli w bety już ? wink)
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 21.12.09, 22:21
                                                    Dobra,dzisiaj mata wolne,podpisze ja a wy idzta spac z tymi jajami...
                                                  • nawrotka1 Re: Dac kurom dobry przyklad 21.12.09, 22:28
                                                    Nie mogę spać... kogut mi chodzi po głowie big_grin
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 21.12.09, 22:33
                                                    No to go zgon,ze tez mu na takie co pozwalasz.
                                                  • nawrotka1 Re: Dac kurom dobry przyklad 21.12.09, 22:38
                                                    Kiedy to przyjemne jest..smile
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 21.12.09, 22:46
                                                    No to go nie zganiaj.Podsyp mu ziarenek i niech dziobie,najlepiej ziarenka
                                                    zytnie dzialaja...No albo i chmiel,tez cuda zdzialac potrafi.
                                                  • kam_ea Re: Dac kurom dobry przyklad 23.12.09, 00:28
                                                    Dzisiaj ja sobie pozwolę go podrzucić do górysmile
                                                    Ide na grzęde, bo zaraz jakis kogut mnie obudzi, nim zamknę jedno
                                                    okowink
                                                    Dobranoc
                                                  • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 23.12.09, 08:27
                                                    Ty Mloda, nie mozesz bywac w bardziej socjalnych porach na forumie?
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 23.12.09, 10:30
                                                    Nie gadaj tu o socjalu,bo to nie MOP tylko melyna,wiec nikt nie ma tu zamiaru
                                                    socjalnie sie zachowywac,chyba ze wyludzajac zasilek z urzedu.
                                                  • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 23.12.09, 12:09
                                                    Ale szacunek do socjalnej godziny chlania powinien byc. W nocy kazdy
                                                    menel moze chlac, ale z ranca to juz tylko zawodowcy smile
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 23.12.09, 13:15
                                                    Zakladajac ze przed nastaniem ranka nie zawalil sie beznadziejnie i nie poszedl
                                                    spac.
                                                  • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 23.12.09, 13:50
                                                    Alez nie mowimy o degeneratach, Leziu smile
                                                  • kam_ea Re: Dac kurom dobry przyklad 23.12.09, 16:01
                                                    Tubiś, nie moge własnie dlatego że młoda jestem, ja zaczynam żyć
                                                    pełna piersią po 23 smile
                                                  • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 23.12.09, 16:08
                                                    pelna piersia? Pokaz....smile
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 23.12.09, 22:33
                                                    No ale zeby dzisiaj wszystkie wymiotlo to juz jest naprawde skandal.Ani nie
                                                    musza jutro do pracy,ani nie musza nic a mimo to zadna nie zajrzy zeby podpisac.
                                                  • debi_bebi Re: Dac kurom dobry przyklad 23.12.09, 22:37
                                                    Zara, zara, ja jutro normalnie pracuję, kurde smile
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 23.12.09, 22:49
                                                    Dooobra,jeden pterodaktyl jeszcze zadnej wiosny nie czyni.
                                                  • debi_bebi Re: Dac kurom dobry przyklad 23.12.09, 22:58
                                                    Ciekawe, gdzie jest ta reszta, co by wiosnę uczyniła?
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 23.12.09, 23:04
                                                    Mysle ze przyleci dopiero w marcu reszta tej zgrai.
                                                  • kam_ea Re: Dac kurom dobry przyklad 24.12.09, 00:50
                                                    teletoobis napisał:

> pelna piersia? Pokaz....smile

Spadajwink nic nie bede pokazywacsmile
                                                  • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 24.12.09, 07:13
                                                    sam se zobacze O!
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 25.12.09, 02:37
                                                    Dzisiaj to sie nie dziwie ze nikt nie podpisal.Wszystkie kury leza nawalone jak
                                                    szpaki pod grzeda.
                                                  • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 25.12.09, 07:58
                                                    Jak widac nie tylko kury. Pterodaktyl tez zalegl i nie zakukal
                                                  • rudka.a Re: Dac kurom dobry przyklad 25.12.09, 21:41
                                                    Zgaszę światło...pyk...iskierka zgasła smile))))))
                                                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad 25.12.09, 22:07
                                                    Chlasz dzisiaj metanol ze ci swiatelka gasna?
                                                  • teletoobis Re: Dac kurom dobry przyklad 26.12.09, 06:59
                                                    to tylko gwiazdki na aureoli ...
    • lidka_77 Re: Dac kurom dobry przyklad i.... 26.12.09, 17:33
      rozebrać się do rosołu wink
      • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad i.... 26.12.09, 17:56
        Lidka,zaczynaj juz,ja sie zaraz przylacze do tego rozbierania sie...
        • lidka_77 Re: Dac kurom dobry przyklad i.... 26.12.09, 17:58
          ok, kufajka zrzucona, gumofilce za moment, teraz Twoja kolej wink
          • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad i.... 26.12.09, 22:45
            Chyba nic z tego dzisiaj,ale moze jutro sie umowimy na randke aby kontynuowac
            tak pieknie zaczety dzionek.
            • lidka_77 Re: Dac kurom dobry przyklad i.... 26.12.09, 23:19
              cholipka no, i tak jest zawsze, jak już zdecyduję się zrzucic botki
              i zostaję w samych onucach to facet czmycha - why? wink)
            • lidka_77 Re: Dac kurom dobry przyklad i.... 26.12.09, 23:19
              dobrej nocy
              • kam_ea Re: Dac kurom dobry przyklad i.... 26.12.09, 23:25
                ko ko ko dobrej ko ko nocy ko czy ten wątek nie jest za długi? kokoko
                • nawrotka1 Re: Dac kurom dobry przyklad i.... 26.12.09, 23:33
                  Dobrej nocy, i prosimy Dyrektora o nową grzędę, bo do tej już za wysoko trzeba
                  skakac...winkbig_grin
                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad i.... 26.12.09, 23:34
                    Aj tam,ja myslalem ze Lidziuchny tu ni ma,a ona sie czaila na wpol rozebrana
                    gdzies tu i pewnie zmarzla i uciekla a jak teraz ja glupio wygladam sad
                    • lidka_77 Re: Dac kurom dobry przyklad i.... 26.12.09, 23:36
                      to Ty tez półnagi, że głupio wyglądasz? wink

etam, spokojnie smile
                • lidka_77 Re: Dac kurom dobry przyklad i.... 26.12.09, 23:34
                  trzeba by jakiś rekord może pobić, jaki był tu najdłuższy wątek? wink
                  • leziox Re: Dac kurom dobry przyklad i.... 26.12.09, 23:42
                    Ten byl najdluzszy.Ale wacpanny juz sie przeprowadzily na nowa grzede zdaje sie big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka