Dodaj do ulubionych

Leźę :-))

11.07.16, 12:37
Leźę sobie pod czereśnią....Żeby nie było, na leźaku, nie na trawie wink
Jest fajnie, bo słoneczko grzeje ale wiaterek lekko dmucha wink Rozwiewa włosy tu..... i tam,to znaczy tam,gdzie jeszcze są wink
Zapadłem sobie w błogie odrętwienie
tylko myślami błądzię....... Myślę o tych co teraz pocą się w pracy,by leniuchować mógł ktoś smile)
Obserwuj wątek
    • cambria1.2 Re: Leźę :-)) 11.07.16, 12:46
      Dobrze, że wiem, komu podziękować suspicious
      Tyyyy, tam pod czereśnią!!

• zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 12:53
        Aleź proszę bardzo wink)
        Przecieź niewiele mnie to kosztowało wink))
        • cambria1.2 Re: Leźę :-)) 11.07.16, 13:07
          No proszę, wczasy pod czereśnią, po kosztach własnych wink
          • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 13:10
            Trochę wysiłku wkładam w odpoczynek......
            Co jakiś czas podnoszę butelkę z napojem....
            I włączam Forum w telefonie wink
          • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 13:14
            cambria1.2 napisała:

> No proszę, wczasy pod czereśnią, po kosztach własnych wink

Niewiele mnie kosztowało uźalanie się nad pracującymi smilesmilesmile
            Swoje juź odpracowałem wink
            • cambria1.2 Re: Leźę :-)) 11.07.16, 13:50
              Zawsze można więcej smile
              • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 14:31
                Jakieś dwa lata temu doszedłem do wniosku że już mi się nie chce wink
    • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 14:11
      zegor napisał:

> Leźę sobie pod czereśnią....Żeby nie było, na leźaku, nie na trawie wink
      > Jest fajnie, bo słoneczko grzeje ale wiaterek lekko dmucha wink Rozwiewa włosy
      > tu..... i tam,to znaczy tam,gdzie jeszcze są wink
      > Zapadłem sobie w błogie odrętwienie
      > tylko myślami błądzię....... Myślę o tych co teraz pocą się w pracy,by leniucho
      > wać mógł ktoś smile)

I w tym momencie troche żałuję, że moja czereśnia poszła pod topór wink
      żadnego rozłożystego drzewa sad
      aaa, to moze parasol ogrodowy złagodzi mój ból wink)
      • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 14:33
        Parasol na tarasie musiałem zwinąć bo tam jednak za bardzo wieje wink
        • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 14:36
          Oczywiście złoźyłem go po zjedzeniu obiadu na świeżym powietrzu wink
        • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 14:36
          Ooo, to nie jest dobre miejsce wink grzywkę Ci rozwieje, włosa zmierzwi, albo kapelusz zabierze wink
          kto uczciwie pracował, ten wypoczywa na całego wink
          trzeba korzystać z dobrodziejstwa lata wink
          • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 14:42
            I już leźakuję jak przedszkolak po obiedzie smile
          • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 14:45
            rudka-a napisała:

> Ooo, to nie jest dobre miejsce wink grzywkę Ci rozwieje, włosa zmierzwi, albo kap
            > elusz zabierze wink
            > kto uczciwie pracował, ten wypoczywa na całego wink
            > trzeba korzystać z dobrodziejstwa lata wink

Ja bardzo lubię jedzenie na tarasie wink
            Do jedzenia zdejmuję nakrycie głowy smile
            • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 15:13
              Świeże powietrze wyostrza apetyt wink
              i jak tu nie kochać lata wink
              • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 15:17
                rudka-a napisała:

> Świeże powietrze wyostrza apetyt wink
                > i jak tu nie kochać lata wink
                O!
                To ja juź wiem dlaczego tak wyglądam!
                Świeźe powietrze! ! !
                smile
            • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 15:14
              Ten wiaterek jest bardzo miły bo u mnie 32 stopnie ( nie schody)
              smile
              • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 15:18
                Ciepłoooo smile nie da się zaprzeczyć wink
                grzejmy ciała, bo to tylko 2 dni upału..potem letnio, ale bez szału (podobno) wink
                • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 15:21
                  Mnie to i 24 wystarczy wink
                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 15:24
                    Baaaedzo przyzwoita temperaturka smile
                    człek nie dyszy, mniej pije wody wink
                    mniej tej wody wydala i nie musi szukać czeresienki, by choć trochę cienia mieć smile
                    24, to może być do 31 grudnia, a potem się zobaczy wink
                    • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 15:30
                      Jednak świata i Nowy Rok wolałbym w śniegu wink
                      • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 15:56
                        Jest wtedy niepowtarzalny nastrój Świąt smile magią to chyba nazywamy wink
                        i można bałwana ulepić i piruety na lodzie zrobić wink
                        • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 16:08
                          Ach,gdzie te piękne,śnieżne zimy ??????
                          Dzieci też już tak nie szaleją na śniegu,jak za moich czasów !
                          • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 16:10
                            Wietrzyk chyba przywieje mi burzę !
                            Ale to dobrze,bo nie będę musiał roślinek podlewać wink))))
                            • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 16:23
                              Wolę sie pofatygować i podlać wink
                              bo ja się boooję burzy suspicious
                              • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 18:13
                                Już nie leźę wink
                                Musiałem pojechać "do miasta"
                                jakbym na wsi mieszkał smile
                                • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 18:15
                                  Siedzę w samochodzie
                                  ale wolałem w ogrodzie
                                  • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 19:40
                                    Odpoczynek z kurą wink) Dla uważnych obserwatorów big_grin

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/ywyKPx8KPBFLO3ApyB.jpg
                                    • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 19:47
                                      Głupi wiatr przegnał chmury,będę musiał podlewać.......

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/u6K7opGQMAcybARp7B.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/BhdaPublzFadyaB5lB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/d7rOIwEHk7mCYeSOBB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/lyrgJvyl9TNghmVCtB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/qEFU5UkIGRuVPrCWUB.jpg

• zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:13
                                        Podlałem .......
                                        Błyska się i na burzę się zbiera !
                                        • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:23
                                          Po dobrze spędzonym dniu wypiłem kolację wink)
                                    • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:23
                                      Kurą? suspicious gdzie ta kura? suspicious
                                      • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:24
                                        Nie podlałam sad
                                        pojechałam na ploty do przyjaciółki...
                                        rano podleję...teraz nie idę...
                                        ciemno suspicious
                                        • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:31
                                          rudka-a napisała:

> Nie podlałam sad
                                          > pojechałam na ploty do przyjaciółki...
                                          > rano podleję...teraz nie idę...
                                          > ciemno suspicious
                                          >

Im ciemniej,tym przyjemniej wink)
                                      • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:25
                                        Patrz dokładnie wink)
                                        • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:33
                                          Skopiowałam fotę, powiększyłam...
                                          po prawej grill na kółkach..na lewo hustawka ogrodowa, zestaw wypoczynkowy....dalej...
                                          hamak..coś obok hamaku smile
                                          leżak pod czereśnią...
                                          co dalej? big_grin
                                          • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:34
                                            Między leżakiem a Hamakiem taka żółciutka.......piszcząca wink)))))))
                                            • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:36
                                              Widzę..ale toto leży
                                              jakieś nieżywe jest suspicious
                                              • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:36
                                                Bo plastikowe i ma w dupie piszczałkę smile
                                                • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:39
                                                  A już myslałam, ze wpadłes na dziki pomysł, ze będziesz kurki miał suspicious
                                                  a to psia zabawka wink w tym ogrodzie brakuje basenu...
                                                  wstawiłbyś sobie leżak do wody, kaczkę nadmuchał i to dopiero jest full wypas wypoczynek wink))
                                                  • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:42
                                                    Basenu nie będzie.Sąsiad ma basen i w niedzielę.....gdzieś tak około piątej nad ranem......zobowiązał się między posesjami zrobić furtkę big_grin big_grin big_grin
                                                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:46
                                                    Oj, to wtedy ratownik obowiązkowo musi być wink
                                                    co by czuwał nad bezpieczeństwem zmęczonych dusz wink
                                                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:50
                                                    https://img.norbisf.pl/smilies/taniec2.gif

big_grin..wesołooo....ale jak się bawić, to na całego wink))
                                                  • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:52
                                                    A co nam w życiu zostało ?????????

big_grin
                                                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:54
                                                    Korzystać z uroków życia smile))
                                                    aleee..jak wiesz..życie pełne jest niespodzianek...
                                                    może więc coś jeszcze fajnego za zakretem czeka wink)
                                                  • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:56
                                                    Jasne ! ! ! big_grin
                                                    I nie oglądaj się za siebie bo ci z przodu coś przyj.........e wink
                                                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 22:59
                                                    Ano wink łeb, jak na sprężynie wink
                                                    jak ten piesek, co go sąsiad miał w samochodzie marki Syrena wink)
                                                  • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:01
                                                    Syrenę 105 też miałem,ale bez pieska wink)
                                                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:03
                                                    Przerobiłam i ja...zółciutka była....
                                                    nawet sie nie psuła smile))
                                                  • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:04
                                                    Też miałem żółciutką,jak jajeczniczka.......83 rok posiadania wink)
                                                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:13
                                                    Potem byłam bardziej 'dorobiona', więc Skoda 105 big_grin
                                                    też zółta wink
                                                  • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:15
                                                    Ja w 86 Fiat 127 Sport wink
                                                    Nie P ,włoski
                                                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:21
                                                    A to ja 126p, ale wersja włoska, z odkrywanym dachem...
                                                    piekny był, ale cóz z ładności, skoro mocy nie miał wink
                                                    pedał leżał na podłodze, a ten ledwo jechał wink
                                                  • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:22
                                                    Za to 127 fruwał.....w trzy miesiące zapłaciłem 4 razy za przekroczenie prędkości wink))
                                                  • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:25
                                                    Potem samochody kupowaliśmy z synem,
                                                    dwa maluchy, schirocco,ascona,audi.......
                                                    dopiero w 95 kupiłem nowego cienkiego.......
                                                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:28
                                                    Przerobiłam jeszcze kilka maluchów, Poloneza, Ładę 2107...
                                                    Renówkę..jedną, drugą....
                                                    i jakiś Golf po drodze jeszcze był..
                                                    potem przeszczep L. Rovera wink
                                                    Pandę..i takie tam różne wink
                                                    w kazdym razie, jak trzeba dokładać, to...uciekam już z autem wink
                                                  • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:32
                                                    Wiem,już raz się doczytałem wink
                                                    A my z synem znowu razem mieszkamy,to i samochdów trochę jest....wink
                                                    Wykasowałem listę wink
                                                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:38
                                                    Kiedyś to było 'bogactwo'..taka Warszawa na podwórku...
                                                    a dzisiaj? kazdy jakiegoś zgrabka ma wink
                                                    dzieci dorastają, to zamiast roweru autko sobie fundują wink
                                                  • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:41
                                                    Cóż,trzeba łączyć się ze światem wink
                                                    Telefon jest połączeniem
                                                    samochód też konieczny wink
                                                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:44
                                                    Byle sie koła kręciły wink
                                                    nie jestem wybredna wink
                                                  • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:46
                                                    Ja się przestawiłem na koreańca i na razie nie narzekam
                                                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:53
                                                    Nie pogardziłabym fajnym suvem wink))
                                                  • zegor Re: Leźę :-)) 11.07.16, 23:57
                                                    Nie stać mnie.......
                                                    a w wysokim garażu mamy Multivana,więc nic dużego nie wchodzi w grę wink)
                                                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 12.07.16, 00:05
                                                    Mnie też nie stać smile chyba, że na...dogodne raty wink
                                                    parkuję pod gołym niebem...nie mieści mi się Syrenka wink
                                                  • zegor Re: Leźę :-)) 12.07.16, 00:07
                                                    Ja mam garaże na trzy samochody,czwarty stoi na zewnątrz....
                                                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 12.07.16, 00:13
                                                    Mój syn ożenił się 5 lat temu..i do dzisiaj trzyma samochód u mnie...
                                                    twierdzi, że u niego ciasnota smile))) u mamy w sam raz wink
                                                    zwłaszcza kiedy koszę, to się wściekam, bo mi pod jego autem pas zieleni zawsze zostaje do..póżniejszego wykoszenia wink
                                                  • zegor Re: Leźę :-)) 12.07.16, 00:14
                                                    Nie ma jak u Mamy big_grin
                                                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 12.07.16, 00:18
                                                    Pępowina przecięta wink
                                                    brykę zostawić i do żony i córki maszerować wink
                                                    ostatecznie zabrać rondel z gulaszem, co mamusia zrobiła na jutro dla nich wink)
                                                    i nie zapomnieć oddać garów, misek, co to pełne zabrali wink)
                                                  • zegor Re: Leźę :-)) 12.07.16, 00:30
                                                    Skąd ja to znam ?????????????????????????????
                                                  • rudka-a Re: Leźę :-)) 12.07.16, 00:45
                                                    Czyli standard wink
                                                    plus niedzielne obiadki.....wink
                                                    i wakacje z Wnusią....
                                                    nie narzekam smile jest słodziuśkim cukiereczkiem babcinym smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka