bogulo 10.08.05, 09:16 lubu dubu, niech nam zyje prezes naszego klubu to spiewalem ja Jarzabek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogulo Re: lubu dubu 10.08.05, 10:02 to nie badz taki rozrzutny, jak niewiele posiadasz, to bierz wszystko i nie dawaj nic, najwyzej wyjdziesz na szkota, ale sie dorobisz Odpowiedz Link
mary.austin Re: lubu dubu 10.08.05, 10:10 Piknie, Boguś, piknie. Mianuję Cię prezesem ! Odpowiedz Link
mabiwy Re: lubu dubu 10.08.05, 10:56 na szkota mogę wyjść , czemu nie, cobym mu tylko kiecki nie rozerwał, bo we mnie słowiańska dusza gra i do naprawy szkody czułbym się zobowiązany Odpowiedz Link
bogulo Re: lubu dubu 10.08.05, 11:10 spox, one znaczy szkoty kilta nosza, wiec kiecki onym rozerwac nie mozesz Odpowiedz Link
bogulo Re: lubu dubu 10.08.05, 11:11 a za prezesure to ja podziekuje i o stanowisko skarbnika prosze, bo zdefraudowac bym cosik kcial Odpowiedz Link
mabiwy Re: lubu dubu 10.08.05, 11:23 nazewnictwo i wygląd kiecki, mi nie obce, jeno ta ich otwartość mnie niepokoi co Ty defraudować chcesz , składki nie zebrane w sezamie zieje... bo otwarty- jako i ten kilt- on ci jest.. Odpowiedz Link
bogulo Re: lubu dubu 10.08.05, 11:32 jak sezam, to na alibabach zarobie, kazden za zwiedzanie zaplaci po kilka drachmow, a ja te spozytkuje na wyzsze cele (znaczy wlasne) i bedzie cacy dla chcacego nie ma rzeczy niemozliwych do zdefraudowania i kropka. Odpowiedz Link