Gość: Sioma IP: 80.51.83.* 20.06.04, 13:03 Wyciągnijcie swoje zapiski o pogodzie na lato. Może po Waszych prognozach zdecyduję się na wakacje nad naszym morzem. Na razie jestem zdegustowany tym co proponuje nam pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia09 Re: Pogoda na wczasy IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.06.04, 23:07 Właśnie słuchałam prognozy tzw.długoterminoweji od 29.06 mają przyjść upały do 31 st.,z wyjątkiem wybrzeża gdzie tem.ma nie przekraczać 20 st. i gdzie tu sprawiedliwość.Wszyscy wyjeżdżający nad morze (łącznie ze mną),początkiem lipca mają wyjątkowego pecha.Mam tylko nadzieję że może nie sprawdzi się tak do końca .Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaga Re: Pogoda na wczasy IP: *.mofnet.gov.pl 21.06.04, 09:46 Ja też wczoraj słuchałam tej prognozy i też wyjeżdzam za 5 dni nad morze. Nie wierzmy w nią tak do końca, że temp. nie przewyższy 20 stopni nad morzem... Poza tym ja słyszałam, że temp. ma być ok. 20 stopni, czyli może byc np. 23, a to już lepiej. Ponadto nie wiadomo na ile dni, może przez 4 dni będzie ok. 20 stopni, a później będzie cieplej. Bądźmi dobrej myśli.... Ważne że nie będzie tak jak dziś...Z tymi prognozami różnie bywa, ważne że zapowiadają lato !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sioma Re: Pogoda na wczasy IP: 80.51.83.* 21.06.04, 18:52 Szczerze mówiąc nie wierzę w telewizyjne prognozy, choć na czerwcowy weekend zapowiadali w Zakopanem [gdzie byłem] lanie i ........lało równo. Odpowiedz Link Zgłoś