19.09.12, 11:14
I co hepik?, znowu blokada?
Obserwuj wątek
    • waple Re: Cenzura. 19.09.12, 11:16
      Już nie proszę, ale żądam o link, ten co to napisałem rano. Pozdrawiam.
      • pipi43 Re: Cenzura. 19.09.12, 11:40
        waple napisał:

> Już nie proszę, ale żądam o link, ten co to napisałem rano. Pozdrawiam.

Jeżeli "żądasz o link" który był goły, to raczej się nie doczekasz.
      • hepik1 Re: Cenzura. 19.09.12, 13:37
        Ani gołego ,ani odzianego linka to ja nie widzę.Spróbuj jakieś szczegóły rysopisu podać,to będę szukał ;)
    • g-48 Re: Metody cenzorskie. 11.10.12, 00:26
      forum.gazeta.pl/forum/w,654,139119396,,Na_frorum_Hepika1_dzieja_sie_cuda_.html?v=2
      Jak sie dowiadujemy to hepik jest po uzaleznieniach a z tego wynika ze taq cala grupa modeli cenzorskim ma cos wspolnego z uzaleznieniami od............?!
      • w36 Re: Metody cenzorskie. 11.10.12, 13:15
        g-48 napisał:

> Jak sie dowiadujemy to hepik jest po uzaleznieniach a z tego wynika ze taq cala
        > grupa modeli cenzorskim ma cos wspolnego z uzaleznieniami od............?!

Oj tak jest !!! I do tego wszyscy oni są kryptolewakami i ukrytymi fanami radnego O. ;)
        O ich wspólnym pochodzeniu z Marsa nie wspomnę.

Grzegorz. Kombinujesz jak koń pod górkę. Poczytaj tak sobie kiedyś te netetykietę i regulamin i dziękuj za to że jest tu na gazecie nie jest to tak rygorystycznie przestrzegane. Są fora w internecie gdzie byś nie pofikał wcale ;)
        • mietlorz707 Re: Metody cenzorskie. 11.10.12, 13:30
          Netykietę, ekspercie od wszystkiego.
          • w36 Re: Metody cenzorskie. 11.10.12, 13:34
            mietlorz707 napisał:

> Netykietę, ekspercie od wszystkiego.

Zgadza się.
        • g-48 Re: Metody cenzorskie. 11.10.12, 14:48
          Grzegorz. Kombinujesz jak koń pod górkę. Poczytaj tak sobie kiedyś te netetykie
          > tę i regulamin i dziękuj za to że jest tu na gazecie nie jest to tak rygorystyc
          > znie przestrzegane. Są fora w internecie gdzie byś nie pofikał wcale ;)
          Straszysz nie tylko mnie regulaminem forum etykietom nie tykietom a co to ma wszystko do kupy znaczyc przed Konstytucyjnymi prawami obywatela na ktore to sie powoluje?
          Nie jestem tak poprawnym politycznie jak ty ale wymagam to co mi sie nalezy.
          • w36 Re: Metody cenzorskie. 11.10.12, 15:59
            g-48 napisał:

> Straszysz nie tylko mnie regulaminem forum etykietom nie tykietom a co to ma ws
            > zystko do kupy znaczyc przed Konstytucyjnymi prawami obywatela na ktore to sie
            > powoluje?
            > Nie jestem tak poprawnym politycznie jak ty ale wymagam to co mi sie nalezy.

Grzegorz, tak po prawdzie.
            Spytam. Po co Tobie granie jakiegoś wielkiego cierpiętnika, ofiary cenzury, skoro Ty naprawdę potrafisz nieraz ciekawe treści wnosić i dyskutować do rzeczy?
            Może dla co niektórych forumowiczów takie ślimtanie że go wycieli, to faktycznie jedyny, żałosny w sumie, sposób zaistnienia na forum. Ale przecież Ciebie to nie dotyczy.
            Wycięli Ci parę postów, to trudno. Sam pewnie czujesz dlaczego. Ale nie ma chyba sensu robić wokół tego dramatu.
            Szkoda forum i Twojego czasu na takie oklepane rytuały.
            • g-48 Re: Metody cenzorskie. 11.10.12, 21:31
              Może dla co niektórych forumowiczów takie ślimtanie że go wycieli, to faktycznie jedyny, żałosny w sumie, sposób zaistnienia na forum. Ale przecież Ciebie to nie dotyczy.
              Wycięli Ci parę postów, to trudno. Sam pewnie czujesz dlaczego. Ale nie ma chyba sensu robić wokół tego dramatu.
              Szkoda forum i Twojego czasu na takie oklepane rytuały.
              A to uwazasz ze lamanie prawa konstytucyjnego mozna wziasc zaq normalke i trzymac pysk na klodke jak by nic nie bylo ?!
              Moze dalej bedziesz robil zdjecia zepsutych bortsztajnow i trzymal nozki pod stolem ze Zeflem
              bo przykro na co inne cie nie stac.
              Wracajac do referendum to chyba tylko Kolodziej z siostra byli wlasciwymi ludzmi na wlasciwym miejscu i wlasciwym czasie reszta to przygodni gracze a ty jeszcze jak gorol dokuczasz i czepiasz sie Kolodzieja o wszystko czego by Slonzok nie zrobil.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka