vitalia 30.08.05, 20:28 macie jakieś nietypowe propozycje ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: Sposoby na choroby 30.08.05, 20:58 A cz jak lekarz zaleca leżenie,,to można poleżeć sobie na plaży?? Można prawda? zdrowo i wesoło. Odpowiedz Link
mary.austin Re: Sposoby na choroby 30.08.05, 21:13 Taa, leżenie dobre na wszystko. Przy mojej alergii na robotę sprawdza się znakomicie. Odpowiedz Link
vitalia Re:A zioło jakieś pobieracie? 30.08.05, 21:00 Bo jam na ten przykład, alergiczna wielce.No chyba że chmiel .. Odpowiedz Link
mary.austin Re: Sposoby na choroby 30.08.05, 21:15 Juz wiem! Najlepiej się znieczulić. Ogólnie w sensie powszechnie. Wyciągnąć szlauch? Odpowiedz Link
quarantina Re: Sposoby na choroby 30.08.05, 21:33 Najlepszym sposobem na chorobę jest kontakt z lekarzem pierwszego kontaktu. Kontakt ten polega na włożeniu dwióch paluszków swych do kontaktu. Odpowiedz Link
vitalia Re: Sposoby na choroby 30.08.05, 21:37 nareszcie ktoś się z nami skontaktował mary. Przecież same nie będziemy z tego szlałcha ciągnąć. Odpowiedz Link
quarantina Re: Sposoby na choroby 30.08.05, 21:40 Nie podoba mi się nazwa szlauch. Nie można mówić rurka, albo wąż? Ciągnąć z węża to brzmi bardziej elegancko, mnie się zdaje jakby. Odpowiedz Link
mary.austin Re: Sposoby na choroby 30.08.05, 21:53 Quar, wyciągnij prosze węża z kiszeni i kup nowy szlauch, ten ndgryziony zębem czasu tudzież kłem bogulowym. Odpowiedz Link
quarantina Re: Sposoby na choroby 30.08.05, 21:56 Mario, w kieszeniach noszę otwierające się noże. To się kłóci z ideą węża w kieszeni. Po co nowy szlauch, skoro jest stary. Nowe jest wrogiem starego. Np. nowa żona jest wrogiem starej żony, to jest przykład. Odpowiedz Link
mary.austin Re: Sposoby na choroby 31.08.05, 19:50 quarantina napisała: > Mario, w kieszeniach noszę otwierające się noże. To się kłóci z ideą węża w > kieszeni. Po co nowy szlauch, skoro jest stary. Nowe jest wrogiem starego. Np. > nowa żona jest wrogiem starej żony, to jest przykład. Tak, Quar, masz rację. Zatem napytajmy sobie nowej biedy, po co nam stara. Kto pyta nie błądzi. A szlauch poproszę nowy. On nie jest stary, jest pogryziony. Odpowiedz Link
mary.austin Re: Sposoby na choroby 31.08.05, 00:16 Typowe choroby chyba nieprzyjemne są, na typów bardzo radzę uważać. Odpowiedz Link
riwka Re: Sposoby na choroby 01.09.05, 01:53 vitalka, a Ty znowu o choróbskach, nie dość ich już? ,,, ggrrr, i znowu mnie boli no! ażeś mi przypomniała Odpowiedz Link