Dodaj do ulubionych

Technikum Drzewne

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 23:44
Technikum Drzewne - nikt z absolwentów nie korzysta z internetu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kubica Re: Technikum Drzewne IP: *.dostep.pl 23.01.03, 10:53
      Jak to nikt a ja to co? moja przygoda z Drzewną zakończyła się w byłe wakacje
      (matura ale nie taka straszna jak to wszyscy mówią:) Pozdrówka dla wszystkich z
      technikum Drzewnego. Kubica
    • Gość: Zebek Re: Technikum Drzewne IP: *.bsb.com.pl 28.04.03, 07:30
      Absolwenci Drzewniaka RULES ! Żyją i korzystają z inetu a jak. Kto pamięta śp.
      Prof. Ołdaka? i jego syrenkę którą do szkoły jeździł ? Ten to potrafił
      wychlać !!!
    • Gość: janusz Re: Technikum Drzewne IP: *.lnt.pl 07.08.03, 19:31
      ja kończyłem tę budę ale bardzo dawno temu. Chyba w 1991 roku. Wych. mgr Danuta
      Wekka. Janusz
      • Gość: t-ed Re: Technikum Drzewne IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 21:01
        Kończyłem tę szkołę w roku 1974. Moim wychowawcą był prof. Ołdak. Kiedy czytam
        wypowiedzi moich młodszych kolegów, dziwi mnie to, że zapamiętali Stasia tylko
        z jednej strony (zresztą ten wątek często przewija się wśród
        absolwentów "drzewniaka"). Może właściwą ocenę wyrobicie sobie po latach. Tej
        szkole zawdzięczam bardzo wiele. Doskonale przygotowała mnie do studiów (
        matematyk prof. Furman, fizyka - Ołdak). Cały czas obserwuję wypowiedzi
        absolwentów TPD i mam nadzieję, że odezwie się ktoś z absolwentów trochę
        starszych. Pozdrawiam
        • Gość: zenon Re: Technikum Drzewne IP: *.proxy.aol.com 13.11.03, 06:46
          TPD w Bydgoszczy ukonczylem w 1978.Mieszkam daleko od Kraju,ale myslami jestem
          czesto w Ojczyznie.Kazda informacia ktora ukazuje sie w SZKOLNYCH WSPOMNIENIACH
          o mojej Szkole Drzewnej jest mi bardzo wazna.Moja wychowawczynia byla Poni Wala
          Bykowska.Prof.Oldaka jak rownierz pozostalych prof.ktorych pamietam jak
          Kabac,Ratajczak,Marzec,Switonska,Chrosniak,Ciuciura,Syrynski,Nowicki i wilu
          innych nauczycieli i instruktorow zawodu ktore nazwiska trudno mi przypomniec
          byli to WSPANIALI pedagodzy,oni podawali sciagi na maturze ,oni przygotowali
          mnie do zycia,dzieki nim daje sobie rade w obcym kraju robie to lubie,a nie to
          co musze.Moi koledzy z klasy zajeli ich miejsca w tej szkole i mysle ze sa
          zgodni do mojej opini.Jak dlugo bede zyl zawsze bede mile wspominal chwile
          spedzone w Szkole Drzewnej.
      • Gość: Aras Re: Technikum Drzewne IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 20:46
        Jachu też Cię pozdrawiam stary brachu,nareszcie ktoś zaglada na tą
        stronkę.Niedawno przeglądałem stertę starych dokumentów i ...natknąłem się na
        kartkę urodzinową,od mojej wychowaczyni Pani mgr.Wekki,ale to było
        sympatyczne,niestety chyba jej nie podziękowałem !więc to dziś czynię i
        przesyłam pozdrowienia!
        Z prawdziwą nostalgią wspominam lata szkolne,za każdym razem ,gdy przejeżdzam
        koło byłej szkoły z duma pokazuję wszystkim znajomym ,gdzie się uczyłem,były
        lepsze i gorsze chwile tak jak w życiu,nigdy nie powiem złego słowa o kadrze
        wychowaczej i wspaniałemu gronu pedagogicznemu!
        Jeszcze raz pozdrawiam ,szczególnie rocznik 71!Arek
    • Gość: grzechu Re: Technikum Drzewne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 23:01
      siema :))) jestem rocznik 1998!!! tak się czepiacie Ołdaka a ja (chyba) na
      szczęście miałem fizykę z Wiese! spoko babka!!! no i oczywiście matematyka z
      Mazą (wyjebany w kosmos koleś!!! :))) 90% pewnie go nienawidzi, a ja zawsze
      uważałem że gość jest nr 1!!! i jego poczucie humoru!!! THE BEST!!! np. gdy
      ktoś się zgłaszał to odpowiadał "po co pachy wietrzysz! pachy się myje a nie
      wietrzy!!!") a polski z Zajączkowską!!! kurna... chyba byłem jej pupilem
      (chyba ze względu na moje nazwisko :p) ale do tej kobiety mam WIELKI SZACUNEK
      do dzisiaj!!! ehhhh... można wymieniać i wymieniać!!! np. Bykowska od WFu
      mająca swój świat (musiałem sobie na dwa pstatnie lata załatwić zwolnienie
      lekarskie, bo nie wytrzymywałem już z nią), mały grubasek z niemca ale jaka
      pyskata (hmmm jak ona się nazywała??? nie czasem Senger???), no i nie można
      nie wspomnieć o demonie sexu Lidce od technologii!!! znowu mam problemy z
      nazwiskiem!!! ale takie swojskie...! ta to miała kurwiki w oczach!!! :))) a
      jak gadała o klejeniu: "rozgrzany wsad rozpuszcza błonę" to kładliśmy się ze
      śmiechu!!! :))) i oczywiście mój wychowawca Maciuś Majewski od p.o.!!! facet
      miał naprawde zryty beret!!! aż sam się dziwię, jak ja z nim 5 lat
      wytrzymałem!!! i na koniec pozdrowienia dla Jacka Stannego!!! nie uczył mnie w
      Drzewnej, ale spoko gość!!! :))) pozdrawiam wszystkich!!! :)))
    • Gość: Viola Re: Technikum Drzewne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 09:05
      Technikum skończyłam w 1992r.Ja najmilej wspominam moją
      wychowawczynię,nauczycielkę języka niemieckiego p.Basię Matuszczak.Maza mnie
      dyskryminował -nie byłam orłem matematycznym,niestety nie każdy być nim
      może.. A p.Wekka,polonistka?Moja ulubiona nauczycielka,może dlatego że nie
      miałam nigdy problemów z ortografią.Serdecznie pozdrawiam..Teraz po tych
      kilkunastu latach dobrze wspominam tę szkołę.Nie pracuję w zawodzie,jak prawie
      nikt z mojej klasy.Spotkaliśmy się 1,5 roku temu,było super.To co spotkamy się
      znów za trzy lata?
      • Gość: wojtek Re: Technikum Drzewne IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.01.04, 23:04
        Skonczylem ta szkole w 1988 oj bylo bylo fajnie prof Furman mnie oblal a na
        drugi dzien byl tak pijany ze zciagal buty:) oczywiscie nastepni delikweci
        mieli zaliczone haha to byl facet pozdrowienia dla calego grona
        pedagogicznego. specjalne dla prof SOBOTY!!!!!!!!!
        • Gość: Wiesiu Re: Technikum Drzewne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 08:34
          Dotarło do mnie,że prof.Sobota nie żyje.Też był moim wychowawcą, przez trzy
          lata.
          • Gość: wojtas Re: Technikum Drzewne IP: *.range217-43.btcentralplus.com 18.01.04, 21:52
            sorrki czy ktos moze napisac kiedy prof Sobota zmarl???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka