Gość: paulina IP: *.adsl.szeptel.net.pl 28.07.09, 16:18 cześć dziewczyny mam za dwa tygodnie wesele i nie wiem jak mam sie uwalować... mam jasnofioletowa sukienke, a do niej czarne dodatki i właśnie nie wiem jaki makijaż... jestem brunetka i mam piwne oczy. z góry dziękuje za rady i propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conchit Re: makijaż na wesele :) 28.07.09, 17:07 hej, gdyby nie to, że masz już fioletową sukienkę pewnie polecałabym Ci właśnie ten kolor (tylko z umiarem, bo tęczówki najlepiej podkreślać kontrastowym kolorem... ale w takiej sytuacji fiolet odpada. Może perłowoszary? Wokół oka trochę ciemniejszy, a dalej rozświetlony. (zauważyłam, ze w sztucznym świetle, na weselach itp. kolory w makijażu tracą -warto w nie inwestować w dzień; lepiej się skupić na podkreśleniu kształtu oka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara-zapamiętaj Re: makijaż na wesele :) IP: *.018.c76.petrotel.pl 28.07.09, 19:31 ja podkreśliłabym oko mocną kredką i szarym cieniem, za to usta pomalowała jasnoróżową szminką Odpowiedz Link Zgłoś