Gość: color IP: *.polkos.com.pl 25.09.02, 08:12 o przynajmiej nie bedzie zenady w eliminacjach, juz chyba lepiej pojechac jeden bieg z turnieju glównym niz jeden na początku, co nie zmienia faktu ze znowu PePe sie spali .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Remwil Re: Piotr Protasiewicz pojedzie w Grand Prix Dani IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 13:37 Zycze mu jak najlepiej! Wydaje mi sie, ze Pepe sie nie spali bo niby czemu mialby to robic akurat w Danii rozumiem w Polsce ale na obcej ziemi powinno byc dobrze!!! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cooper Chiba lepszy bylby Cegla... IP: 212.182.94.* 25.09.02, 14:43 Cegla chyba lepszy od PePe... ale zycze Piotrkowi oczywiscie jak najlepiej. A nawet ja GP Danii bedzie kiepskie, to ja sie nie martwie... Ide w niedziele na TZ Lublin. Swietujemy awans do I ligi!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Chiba lepszy bylby Cegla... 25.09.02, 21:50 Czemu ma się spalić, z nim jest tak, że nigdy nie wiadomo, jak jest;-) Równie dobrze może dojechać do półfinałów, jak i odpaść po dwóch wywrotkach na pierwszym łuku. Podobno był chory, a zdobył 13 pkt w Częstochowie. Jeśli odjedzie więcej niż 2 biegi, to bedzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Chiba lepszy bylby Cegla... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 13:26 Protas nie dojedzie nawet rzeci do mety - bo on na torach technicznych NIE POTRAFI jezdzic - u niego zawsze tylko RURA i do PRZODU - im szerzej, tym lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś