Gość: Xmen IP: *.litex.pl 11.12.06, 12:21 1. Ostrów/Gdańsk 2. Gdańsk/Ostrów 3. Gorzów 4. Rybnik 5. Gniezno 6. Poznań 7. Lublin. 8. Grudziądz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
christofer25 Re: 1-liga 2007 11.12.06, 12:25 Gość portalu: Xmen napisał(a): > 1. Ostrów/Gdańsk > 2. Gdańsk/Ostrów > 3. Gorzów > 4. Rybnik > 5. Gniezno > 6. Poznań > 7. Lublin. > 8. Grudziądz Dlaczego Grudziadz ostatni??Mozesz mi to wyjasnić??Prosze o rozsadne argumenty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xmen Re: 1-liga 2007 IP: *.litex.pl 11.12.06, 12:32 Jesli mam być w 1005 szczery to mam problem z trzema ostatnimi pozycjami ( dlatego tez zapodałem taki temat do dyskusji) jaka ty masz propozycje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: 1-liga 2007 IP: *.tvk.torun.pl 12.12.06, 14:51 Ja troche pozmieniam w tym układzie,uważam ze niedocenianym faworytem tej rywalizacji i batalii jest Gorzów Wielkopolski,dlaczego?? 1. Maja zdecydowanie lepszych juniorów od Gdańska czy Ostrowa (tym pierwszym nie zycze dobrze,moze ze wzgledu na brak uwielbienia tej druzyny z powodu poczynan prezesa F.ktore zaszły mi głęboko w pamięci):))) 2. Maja zdecydowanie młodszych zawodników którym u schyłku sezonu,moze bardziej chciec się jezdzić,ze wzgledu na brak presji,wiadomo Szwedzi traktuja ten sport jak zabawe i sa wyluzowani:)Jada bez presji:) 3. Maja długą ławę:))) Moja kolejność: 1.Gorzów 2.Gdansk - Bjarne,Chrzanowski i Jabłoński to według mnie za mało 3.Rybnik - podobnie jak Gorżów ale mniejsza siła razenia 4.Ostrów - To samo co zawsze świetny początek a potem płacz (dotyczy Ostrowa) 5.Grudziadz - Licze po cichu ze wyprzedzi Ostrów w batalii i zajmnie 4 miejsce stać ich na to wymieszanie rutyny z młodościa moze poprowadzi do sukcesu:):) 6/7.Poznań - nie rokuje jak narazie miejsca w tabeli mysle ze te zespoły powalcza w bezposrednim pojedynku o baraż:) 8.Lublin- na dzien dzisiejszy zdecydowany kandydat do spadku,czerwona latarnia na miesiac grudzien jeden wazny kontrakt,brak budzetu:) Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: 1-liga 2007 16.12.06, 19:54 Zgodzilbym sie z Xmenem, ale Grudziadz bym przesunal na 5 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biim Re: 1-liga 2007 IP: *.as.kn.pl 18.12.06, 23:24 Naprawde zapowiada sie ciekawy sezon w pierwszej lidze. Ja obstawiam Gks Wybrzeze hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja! Re: 1-liga 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:12 1 Ostrów 2 Gorzów 3 Gdańsk\Gniezno 4 Gdańsk\Gniezno 5 Rybnik 6 Grudziądz 7 Poznań 8 Lublin Odpowiedz Link Zgłoś