Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM????????!!!!!

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 23:20
    Mark Loram będzie prawdopodobnie musiał pauzować przez kilka najbliższych
    tygodni. Nie wiadomo, czy przerwa nie czeka także Joe Screena. To efekty
    groźnego wypadku z 13 wyścigu podczas dzisiejszego meczu w ramach Elite
    League Knockout Cup z Poole. Loram doznał poważnej kontuzji ramienia, z
    kolei Screen wstrząsu mózgu. O szczegółach dotyczących ligi brytyjskiej
    poinformujemy jutro rano.
    www.przegladzuzlowy.pl

pytanie co teraz??????? zespol sie sypie w takim tempie, ze nawet
    sklonowanie golloba maloby pomoglo.
    dzialacze musza zastanowic sie czy w obecnej sytuacji warto sie szarpac na
    pierwsza czworke i czy w zwiazku z tym kontraktowac obcokrajowca (pewnie
    bedzie trzeba by utrzymac lige - jezeli stawiamy taki cel to trzeba to
    uczynic minimalnym kosztem). z wybrzezem powinnismy sobie poradzic w
    poniedzialek (trzeba bedzie sie z toddziem pogodzic - facet ma niesamowitego
    farta w bydgoszczy - znowu bedzie narzekal, ze w ostatniej chwili mu
    powiedzieli).
    szkoda gadac. dobranoc.
    Obserwuj wątek
      • Gość: MONK Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 23:22
        prawdopodobnie loram zlamal reke.
        bardzo slabo pojechal w tym meczu dean barker 4+1 w 4 biegach.
        • Gość: Mario Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 23:32
          Właśnie przeczytałem o tym na jakiejś angielskiej stronie.W takiej sutuacji to
          nawet ciężko coś powiedzieć.Polonia bez dwóch zdań jest pechowcem tego
          sezonu,który dopiero co się zaczął:Krzyżaniak,Stanisławski teraz Loram.Kowalik
          też zapoznawał się już z bandą.
          • Gość: Mario Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 23:44
            Ja nie wiem kim teraz Polonia będzie jeździła.Jedyni którzy punktują to bracia
            Gollobowie i Loram.Jak odpadł Loram to nawet dwójka obcokrajowców niewiele
            pomoże.Następne ważne zawody 18 maja w Lesznie i tam być może Loram już będzie
            mógł pojechać.Wcześniej z Piła i Gdańskiem u siebie chyba można sobie
            poradzić,a wyjazd do Wrocławia i tak można było spisać na straty.Jedyna
            nadzieja że Kowalik i Wiltshire(!!??) będą jeździli na prawdziwych motocyklach.
            • Gość: MONK Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 23:47
              jezeli wygraja z pila i wybrzezem a jaest to realne to spokojnie sa w
              kontakcie z pierwsza czworka - mimo tych wszystkich nieszczesc. ale samo
              wejscie do 4 nic nie daje - tym bardziej, ze kibicow malo chodzi na mecze.
              ja bym poczekal do meczu w lesznie - jezeli tam okaze sie, ze nie ma szans na
              nawiazanie walki to chyba trzeba odpuscic ten sezon i oszczedzac.
              • Gość: Mario Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 23:49
                Także wyszło na to że nie jest jeszcze tak strasznie,to dzieki ułożeniu takim a
                nie innym kalendarza.Godzina zero to 18 maj i mecz w Lesznie.
            • Gość: zonc Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.awacom.pl 18.04.03, 23:48
              Załamać się idzie!!! Kolejny sezon do duszy przez jakieś cholerne wypadki.. raz
              PEPE i Gollob się rozłożyli a teraz ci... jedna zaleta.. Monk sie zastzreli i
              święty spokój będzie ;-)

cze pozdr
              • Gość: MONK Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 23:50
                Gość portalu: zonc napisał(a):

> Załamać się idzie!!! Kolejny sezon do duszy przez jakieś cholerne wypadki..
                raz
                >
                > PEPE i Gollob się rozłożyli a teraz ci... jedna zaleta.. Monk sie zastzreli
                i
                > święty spokój będzie ;-)
                >
                >
                > cze pozdr
                tradycyjnie znowu napisales a potem pomyslosz, moze...
                • Gość: zonc Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.awacom.pl 19.04.03, 00:28
                  Widze że pan MONK humoru nie ma ;-( Ale co nam pozostaje, nawet ztym skłądem
                  jaki nam został utrzymamy się w lidze, ciężko będzie, ale będzie... A na kupno
                  nowych zagraniczniaków bym się nie rzuczał bo i tak dobrego na miare Marka nie
                  znajdziemy.. więc walka o 4 nam przepada... zostańmy spokojnie na 5-6 a kase na
                  następny odłóżmy... Jak pech to pech... Jednak teoria pewna znów zadziała.. gdy
                  Polonia ma mistrza... Tomek zawala Gp, gdy Tomek ma dobre starty w GP to
                  Polonia zawala sezon... popatrz na wyniki i czy tak przeważnie nie było??

cze pozdr

PS. JEżeli mój żart cię uraził to sorry
      • Gość: Mario Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 00:39
        Ciekawe czy sie nie okaże że kontuzja Lorama nie jest tak poważna jak się
        pierwotnie uważało.Ja bym proponował do doktora Simpsona :)
        • elodia Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? 19.04.03, 01:05
          brak słów ... pisałam kilka tygodni temu , że czarno widzę ten sezon ale to
          trochę za dużo , a Piły i Gdańska nie lekceważcie bo to tylko sport , poza tym
          z pewniaków to tylko Tomasz został , Jacek jest nierówny tak , że się nie
          zdziwię jak zrobi 15 pkt albo jak zrobi 1 , Mirek i kangur niepewni...
          Co za pech !!!!!! Monk żadnego strzelania :))))
          • Gość: kos Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 09:21
            Wszystko co tu piszecie to prawda, Bydgoszcz jak narazie ma niesamowitego
            pecha. Nie podoba mi sie tylko kwestia oszczednosci. Przeciez to jest bez
            sensu. Bylo duzo szumu jak Rusko przyjechal do Bydgoszczy z juniorami, teraz wy
            chcecie robic tak samo?
            • Gość: MONK Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 09:42
              Gość portalu: kos napisał(a):

> Wszystko co tu piszecie to prawda, Bydgoszcz jak narazie ma niesamowitego
              > pecha. Nie podoba mi sie tylko kwestia oszczednosci. Przeciez to jest bez
              > sensu. Bylo duzo szumu jak Rusko przyjechal do Bydgoszczy z juniorami, teraz
              wy
              >
              > chcecie robic tak samo?

ale chyba lepiej odpuscic ten sezon i w przyszlym budowac silny zespol niz
              teraz jezdzic na kredyt zeby tylko ladnie przegrywac a za rok wystawiac
              juniorow (juz z koniecznosci).pozdr.
              • Gość: kos Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 11:45
                Gość portalu: MONK napisał(a):

> ale chyba lepiej odpuscic ten sezon i w przyszlym budowac silny zespol niz
                > teraz jezdzic na kredyt zeby tylko ladnie przegrywac a za rok wystawiac
                > juniorow (juz z koniecznosci).pozdr.

No niby tak, tylko ze przyjezdzajac np. do Torunia bez obcokrajowcow powodujesz
                ze mecz bedzie nudny, wiec przyjdzie malo ludzi zeby go obejrzec. Dodatkowo
                gospodarze porobia komplety punktow i klub podupadnie finansowo. Jesli teraz
                kazdy bedzie tak robil to liga zejdzie na psy i nikt nie bedzie chcial ogladac
                pasjonujacych wyscigow derbowych w obsadzie: Musial, Kalwasinski, Czechowicz,
                Zabik (nie ujmujac zadnemu z tych zawodnikow). Rowniez pozdr.
                • elodia Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? 20.04.03, 00:23

No niby tak, tylko ze przyjezdzajac np. do Torunia bez
                  obcokrajowcow powodujesz
                  KOS twierdzi : ze mecz bedzie nudny, wiec przyjdzie malo ludzi
                  zeby go obejrzec. Dodatkowo
                  gospodarze porobia komplety punktow i klub podupadnie
                  finansowo. Jesli teraz
                  kazdy bedzie tak robil to liga zejdzie na psy i nikt nie
                  bedzie chcial ogladac
                  pasjonujacych wyscigow derbowych w obsadzie: Musial,
                  Kalwasinski, Czechowicz,
                  Zabik (nie ujmujac zadnemu z tych zawodnikow). Rowniez pozdr.

Jasne tak trzymać , masz rację KOS , nie oszczędzajmy to za kilka lat wszystkie
                  drużyny bedą wygladały jak Piła ,Gdańsk czy Gorzów - aaaaaale będzie ciekawa
                  liga - SUPER !!!
                  • Gość: kos Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 08:39
                    elodia napisała:

> Jasne tak trzymać , masz rację KOS , nie oszczędzajmy
                    to za kilka lat wszystkie
                    >
                    > drużyny bedą wygladały jak Piła ,Gdańsk czy Gorzów -
                    aaaaaale będzie ciekawa
                    > liga - SUPER !!!

Jak by nie spojrzec to zmierzamy wlasnie w takim
                    kierunku. Moim zdaniem jest to prostu budowanie swojego
                    sukcesu na krzywdzie innych. Jak chcesz wystartowac w
                    lidze to musisz byc przygotowanym na poniesienie
                    podstawowych kosztow, czyli oplacenie zawodnikow. Rownie
                    dobrze wszyscy mogliby sie teraz umowic i zaczac
                    oszczedzac na przyszly sezon, albo w ogole odpuscic ten i
                    zaczac rozgrywki dopiero za rok. Wtedy kazdy mialby
                    wiecej kasy. Jedynym sensownym wyjsciem z tej sytuacji
                    jest gruntowna zmiana regulaminu rozgrywek...

aha poza tym nie mowie zeby nie oszczedzac. Chodzi mi
                    tylko o to ze powinny byc jakies granice a nie ze zespol
                    przyjezdza z 4 kiepskimi juniorami w skladzie.
                    • Gość: MONK Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 09:54
                      gdyby w lidze mogly startowac tylko zespoly finansowo przygotowane do
                      rozgrywek to znalazlby sie tam apator i atlas. moze jeszcze wlokniarz ale nie
                      sadze.
          • Gość: MONK Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 09:23
            problem w tym, ze oni przyjada tu teraz z innym nastawieniem, beda chcieli
            powalczyc o zwyciestwo wiec nie bedzie odpuszczania. mysle, ze to dobra okazja
            dla paru zawodnikow by sie przelamac.
            • Gość: Mario Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 10:09
              Spokojnie,jakby co to w Bydgoszczy wystawienie w ramach rezerwy taktycznej
              Tomka lub Jacka to pewne punkty.Juniorami to chyba Polonia nie będzie
              jeździła,Wiltshira na wyjazdach trzeba odpuścić bo i tak sobie nie
              poradzi.Warto by sprawdzać w tej sytuacji tego nowego obcokrajowca.Przypuszczam
              że znowu pół drużyny będzie jeździła na motocyklach z numerem 7.
              Skład Polonii na dzisiaj:
              1.T.Gollob
              2.M.Robacki
              3.M.Kowalik
              4.ewentualny obcokrajowiec
              5.J.Gollob
              6.Umiński
              7.Musiał.
              Fakt,nie wygląda to imponująco.
              • Gość: Mario Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 16:24
                Okazuje się że Loram i Screen upadli w zupełnie innych biegach.
      • Gość: jaaaa Re: JA SIE ZASTRZELE! CZY TO JAKIES FATUM???????? IP: *.teleton.pl 20.04.03, 11:32
        No i koniec z pierwsza czwórka, cholera przez was te zas***ne falubazy jeszcze
        wejdą do 4. Weźcie sie do roboty !!!!!!!!!!!!!!!!
        • k_rzyzak Re: TO JAKIES FATUM? Nie to zwykły pech 20.04.03, 20:40
          Monk ,macie cholernego pecha,jak tak dalej pójdzie to bedą kłopoty z
          utrzymaniem sie.
          Powodzenia .Trzymam kciuki.
          • robert_wl Re: TO JAKIES FATUM? Nie to zwykły pech 21.04.03, 00:37
            k_rzyzak napisał:

> Monk ,macie cholernego pecha,jak tak dalej pójdzie to bedą kłopoty z
            > utrzymaniem sie.

Bez przesady. Polonia ma kłopoty personalne, ale z utrzymaniem się nie powinna
            mieć żadnych problemów. Kwestia tylko, czy starczy punktów aby awansować do
            pierwszej czwórki.
            • Gość: Łysy Re: TO JAKIES FATUM? Nie to zwykły pech IP: 62.244.137.* 21.04.03, 08:29
              Nie odpuszczalbym jeszcze tego sezonu, moim zdaniem najwazniejsze to wejsc do
              pierwszej czworki bo inaczej klub popadnie w jeszcze wieksze klopoty finansowe
              (po prostu kibice nie beda chodzili na mecze z Gdanskiem czy Pila). Trzeba
              walczyc do konca, moze ta ciezka sytuacja pomoze Toddowi i Mirkowi i sie
              przelamia. Aco do tego cholernego pecha - szkoda gadac
              • Gość: MONK Re: TO JAKIES FATUM? Nie to zwykły pech IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 09:55
                Gość portalu: Łysy napisał(a):

> Nie odpuszczalbym jeszcze tego sezonu, moim zdaniem najwazniejsze to wejsc
                do
                > pierwszej czworki bo inaczej klub popadnie w jeszcze wieksze klopoty
                finansowe
                > (po prostu kibice nie beda chodzili na mecze z Gdanskiem czy Pila). Trzeba
                > walczyc do konca, moze ta ciezka sytuacja pomoze Toddowi i Mirkowi i sie
                > przelamia. Aco do tego cholernego pecha - szkoda gadac

kibice? kibice juz dawno przestali chodzic. zobaczymy ile ludkow bedzie
                dzisiaj. stawiam na 5 tysiecy.
                • Gość: Mario Re: TO JAKIES FATUM? Nie to zwykły pech IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 11:18
                  Kibice Polonii! Apeluję,bierzcie przykład z Monka,on nie opuszcza drużyny w
                  kryzysie.
                  • Gość: MONK Re: TO JAKIES FATUM? Nie to zwykły pech IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 00:58
                    to sie duzo nie pomylilem, bylo jakies 7 kawalkow (przeciez cieplej bylo).
                    mecz fajny. naprwde pozytywnie zaskoczyl mnie chrzanowski - nawet nie
                    punktacja a stylem jazdy. agresja w dobrym tego slowa znaczeniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka